Maailma on sekaisin

asdfas

Sanotaan että eliittiä vastaan käydään sotaa, influenssarokote on bioase. Hallitus on korruptoitunut. Hallitus on päättänyt laajentaa poikkeusolojen määritelmää. Ihmisiä katoaa jatkuvasti, kuolee, hukkuu, tekee itsareita, työttömyys kasvaa, leipäjonot kasvaa... Mitä tekee valtio?

10

783

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Fucusa1

      yhtenäistä ja järjestäytynyttä kansaa vastaan hallituksilla ei ole mahdollisuuksia, sen takia Suomenkin hallitus pyrkii hajottamaan suomen kansan keskenään tappeleviin pienryhmiin, jotka ovat toistensa kurkussa.
      työttömät vs. työlliset
      suomalaiset vs. ulkomaalaiset
      oikeisto vs. vasemmisto
      nuoret vs. vanhat
      rikkaat vs. köyhät
      järjestäytyneet työntekijät vs. järjestäytymättömät vierastyöläiset

      Voidaankin kysyä, oliko Kopterlinen terrori-iskussa tapetut korkeat ammattiyhdistysmiehet alkusoitto, jolle viimeisten vuosien aikana sattuneet epämääräiset kuolemantapaukset ja katoamiset ovat jonkun tahon suunnittelema luonnollinen jatkumo.
      Tehtiinkö suositulle kansanedustajalle Tony Halmeelle kemiallinen lobotomia? Kaveri joka on nähnyt kaiken, juonut kaiken, käyttänyt kaikkea ja jolla on vuorenkokoinen itseluottamus, ei normi ravintolaillan jälkeen sekoa.
      Halmeesta olisi todennäköisesti tullut entistä suositumpi eliitin- ja ulkomaalaisvastaisine kannanottoineen

      • retard11nero

        Kopterlinen räjäytys ja Tony Halmeen lobotomia,näistä löytyy vielä monen monituisen ketjun aiheet:)


      • zeitgeistilainen

      • heko heko

        "Kaveri joka on nähnyt kaiken, juonut kaiken, käyttänyt kaikkea ja jolla on vuorenkokoinen itseluottamus, ei normi ravintolaillan jälkeen sekoa."

        Hahhahhahhh kyllä sulla on ihmisen fysiologiasta aika köykäinen näkemys.

        Ensinnäkin lauseesi pitäisi kuulua: "Kaveri joka on juonut kaiken, käyttänyt kaikkea ja jota on hakattu päähän satoja kertoja...."

        Yksikin noista Halmeen "kokemuksista" riittää rikkomaan pään. Pelkäastaan juomalla viinaa saat niin massiivista hemosolutuhoa aikaan, että seurauksena voi olla vaikkapa epilepsia, kävelyvaikeudet tai vaikea harhaisuus. Ihmisen päänuppi ei kestä mitä hyvänsä. Halmeen päänyppi ei tainnut olla kunnossa edews ennen kuin sitä alettiin hakata nyrkillä, sulattaa viinalla ja sekoitta huumeilla. Mies on patologinen ongelma, parantumattomasti sairas.


        Ps Kopterlilnen kopteri putosi, kun se meni rikki. Surullinen juttu, mutta ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin. Päästiin niistä "korkeista ammattiyhdistysmiehistä"


      • ohgouyf

        Idiotismia.
        "yhtenäistä ja järjestäytynyttä kansaa vastaan hallituksilla ei ole mahdollisuuksia"

        Mitä järjen köyhyyttä. Elätkö jossain banaanivaltiossa, jossa on diktatuuri, jota vastaan pitäisi nousta. Minä asun Suomessa, jossa on demokraattisesti valittu eduskunta ja hallitus, joka nauttii eduskunnan enemmistön luottamusta. Suomen kansa on järjestäytynyt epäyhtenäisesti poliittisten puolueiden kautta ja vaikka järjestelmä ei ehkä ole hyvä, on se paras, mitä ihmiset ovat keksineet. Miksi hitossa laillista hallitusta pitäisi vastustaa.

        Kuinka monen luulisit lähtevän mukaan "yhtenäisesti hallitusta vastaan"? Ei sinunlaisiasi höyrypää kiihkoilijoita sentään kovin montaa ole. Jos salaliittopalstat sekoittavat noin toaalisesti kaalin, olisi tarpeen pitää pieni breikki ja harrastaa vaikka reipasta ulkoilua, kuten minä teen.


      • asdfas
        ohgouyf kirjoitti:

        Idiotismia.
        "yhtenäistä ja järjestäytynyttä kansaa vastaan hallituksilla ei ole mahdollisuuksia"

        Mitä järjen köyhyyttä. Elätkö jossain banaanivaltiossa, jossa on diktatuuri, jota vastaan pitäisi nousta. Minä asun Suomessa, jossa on demokraattisesti valittu eduskunta ja hallitus, joka nauttii eduskunnan enemmistön luottamusta. Suomen kansa on järjestäytynyt epäyhtenäisesti poliittisten puolueiden kautta ja vaikka järjestelmä ei ehkä ole hyvä, on se paras, mitä ihmiset ovat keksineet. Miksi hitossa laillista hallitusta pitäisi vastustaa.

        Kuinka monen luulisit lähtevän mukaan "yhtenäisesti hallitusta vastaan"? Ei sinunlaisiasi höyrypää kiihkoilijoita sentään kovin montaa ole. Jos salaliittopalstat sekoittavat noin toaalisesti kaalin, olisi tarpeen pitää pieni breikki ja harrastaa vaikka reipasta ulkoilua, kuten minä teen.

        huomaatkos että ihmiset ovat menneet sekaisin kaikesta siitä mitä hallitus tai media on saanut aikaan.

        Ja kuten ylempänä kirjoitin, niin hallitus on korruptoitunut siitä ei pääse mihinkään. Hallitus on päättänyt laajentaa poikkeusolojen määritelmää (miksi?). Faktaa on että Ihmisiä katoaa jatkuvasti, kuolee, hukkuu, tekee itsareita, työttömyys kasvaa, leipäjonot kasvaa, ruoka kohta loppuu, kun kaikki leipäjonossa, kauan leipäjonot kestää? Kohta aletaan pienistäki leivänmurusista tappelemaan.

        Ihmiset ympäri maailmaa pitävät influenssarokotetta bioaseena, olkoon sitten totta tai ei, mutta se on faktaa että ihmiset niin luulevat ja heitä on monia. Puhetta kuuluu että eliittiä vastaan aletaan käymään sotaa. Kaikki nämä on erittäin ikävää ja vakavaa puhetta, vaikka täällä onkin paljon viisaita, kuten sinä joka käy lenkillä ja paljon välitä huuhaahööhää puheista.

        Miksi ei voida vetää yhtäköyttä? Ei tappelemalla tuu kun pahaa jälkeä. Rikkaat, keskituloiset ja köyhät yhdistyisivät, hyvä tulee, mutta ei. Rikkaat syyttävät köyhiä köyhyydestään, rikkaita vituttaa leipäjonot, niistä tullut valituksia, kun häiritsevät, he eivät kestä nähdä totuutta.

        Leipäjonoissa seisoo viikoittain tuhansia suomalaisia. EU:n määritelmän mukaan Suomessa on ~miljoona köyhää. Nykyisin ihmiset jaetaan hyviin ja kelvottomiin ostovoiman perusteella.

        Tämän päivän keltainen tähti tai pinkki kolmio on merkintä luottotiedoissa. Monista eri syistä luottokelpoisuutensa menettäneitä on jo yli 300 000, yhtä paljon kuin Tampereella ja Lahdessa on yhteensä asukkaita. Luottohäiriöinen maksaa KAIKESTA enemmän kuin hyvin toimeentuleva: vuokrasta, puhelinliittymästä, vakuutuksista, nettiyhteyksistä.

        Huono-osaisten ahdingosta on tehty Suomessa menestyvä bisnes. Köyhänä olo on jo niin kallista, ettei huono-osaisilla ole siihen enää varaa.


    • sanoja.

      "Sanotaan että eliittiä vastaan käydään sotaa."

      Kuka sellaista sanoo? Sinä?

      Onneksi rokotusohjelma toimii hienosti ja viisaat kansalaiset suorastaan jonottavat rokotetta. Ihmiset haluavat pysyä terveenä. Ihmiset haluavat pysyä myös mieleltään terveinä. Molemmissa pyrkimyksissä suomalainen onnistuu kohtuullisen hyvin, eikä eliittiä vastaan käydä sotaa, vaan pikemminkin jokainen sivistää itseään tullakseen osaksi eliittiä. Kaikilta se ei onnistu. He jäävät itkemään tänne salkkaripalstoille - meidän muiden hauskuuttajiksi.

      • asdfas

        Ihmiset ympäri maailmaa pitävät influenssarokotetta bioaseena, olkoon sitten totta tai ei, mutta se on faktaa että ihmiset niin luulevat ja heitä on monia. Puhetta kuuluu että eliittiä vastaan käydään sotaa, mellakoidaan. Mene katsomaan youtubee, se on täynnä näitä videoita, joilla yritetään vaikuttaa ihmisten mieleen ja tyhmät niihin uskoo, varsinkin jos vielä köyhällä taistelutahtoa riittää. Kaikki nämä on erittäin ikävää ja vakavaa puhetta, vaikka täällä onkin paljon viisaita, kuten sinä joka pärjää elämässä hyvin.


      • asdfas

        heti syyttelemässä. Juurikin tätä tarkoitin.

        "jokainen sivistää itseään tullakseen osaksi eliittiä. Kaikilta se ei onnistu. He jäävät itkemään tänne salkkaripalstoille - meidän muiden hauskuuttajiksi."

        Jokainen EI HALUA eliitiksi. Vaan halutaan ehkä hei elää rauhassa ja tulla toimeen pienellä: ruoka, juoma ja katto pään päälle, mitä sitä ihminen muuta tarvitsee? MUTTA KUN SEKIN VIEDÄÄN TAVALLISILTA IHMISILTÄ, JOTKA HALUAVAT VAIN ELÄÄ. Töitä ei riitä enää kaikille, duunit viety vittuun.


    • evp.yli.kessu

      Kyllä totta on,Vai eliitti pitää maailman kunnossa lukekaa niin kauan kun osaatte.Maailmanmeno ei hyvältä näytä,niin kauan ilman tervettä järkeä ei käytetä.Nämä poliitikot istuu raharikkaitten pentuja,ei kaikki vaan suurin osa, ei mitään tietoa oman maan kansalaisten elämästä.EDUSKUNTA EI TEHNYT MITÄÄN,rajun työttömyyden poistamiseen vuosiin,OLI E-UUN ASIAT HOMOLIITOT, JA OMIEN PALKKOJEN KOROTUS.jos joku luulee.että Eliitti pelastaa kansan, huu-haata, valmiiksi aivopesty porukka .Sattaa tulla vielä isompi soppa nieltäväksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      149
      2339
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1928
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe