AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Patriootti.com?

Patriootti.com?

3 Vastausta 466 Lukukertaa
Miksi Patriootti.comissa julkaistaan uutisten lisäksi vain Ruotsin vastarintaliikkeen jäsenten kirjoittamia juttuja? Mikseivät SVL:n jäsenet ikinä kirjoita itse mitään?

Vaikuttaa omituiselta kun suomalaisella kansallissosialistisivustolla on aina vaan jonkun Börjen tai Staffanin kirjoittamia juttuja Ruotsin tilanteesta!

Ruotsalaiset ovat homoja

tietyt tahot ovat heistä kiinnostuneita!

Niin no... Hyviä tekstejä kaikki

Just kun katsoin, niin eihän tuolla kaikki artikkelit (uutisia en laske artikkeleiksi) ole ruotsalaisten kirjoittamia. Onko näössä tai jossain muussa vikaa?

Mutta nuo hurrien kirjoittamat artikkelit ovat kyllä kaikinpuolin hyviä ja laadukkaita, että miksipä niitä ei kannattaisi julkaista, varsinkin kun Suomen ja Ruotsin vastarintaliikkeiden pointti on sama, eli kansallissosialismi.

Kaipa tuonne ihan puhtaasti kotimaistakin tekstiä alkaa tulemaan. Uskoisin, että ei kai nuo nyt pelkästään lainatuilla teksteillä osoita ideologiaansa...
Vikaa varmaan löytyy näöstä ja paljosta muustakin, eikä minua ruotsalaisten tekstien julkaiseminen sinällään haittaa laisinkaan, mutta olisihan se toivottavaa että suomalaisten kansallissosialistien sivustolla olisi enemmän suomalaisten kirjoittamia artikkeleja Suomen tilanteesta.
 /   /  / Patriootti.com?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta