AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Vipunen/A-klinikka TAMPERE

Vipunen/A-klinikka TAMPERE

21 Vastausta 4 708 Lukukertaa
Onko kellään kokemusta Vipusesta? Olen menossa maanantaina katkasuun.

Lepositeissä menee ensimmäinen viikko

ja sitä rataa....

Yeah right

Idiootti

hyvä paikka

Mars vaan Vipuseen! Se on hyvä paikka saada juominen poikki. Huoneet on hyviä ja harrastuspiirejäkin löytyy. Hoitajat ja lääkäri ok. Olet lepolomalla siellä, saat itsesi kuntoon.

monesti ollut

ihan ok paikka...jos kestää,sen hullunmyllyn...monesti siellä on "mukavia ihmisä"mutta monesti niitä jotka eivät ota tosissaan..niinkuin itse joskus..nykyään selvinpäin..ja kiitos vipusen työntekijän..hän antoi ensi kertaa,mun tajuta et nyt tai ei koskaan...oon 24wee ja 5-6 kertaa vipusella käynyt,-muut paikat...hoh,hohhoijaa...noh..mut itsestä se on kii,jos katkasuun lähtee!!!niinnse on!ei paikka,ei aika.ja riippuu mistä vierottaudut.stemppiä...muista pitää pää kovana
"Mars vaan Vipuseen! Se on hyvä paikka saada juominen poikki. Huoneet on hyviä ja harrastuspiirejäkin löytyy. Hoitajat ja lääkäri ok. Olet lepolomalla siellä, saat itsesi kuntoon. "

sama olen kuullut.
Tytär on sielä. Haluaisin tietää niiden hoitomenetelmät ja kauanko katkasu kestää?

On se hyvä

lähtöpiste raittiille elämälle, mutta vain alku. Mieti jatkokin.
Viikko siellä ja sitten jaksaa taas ryypätä!

Tuli mieleen

Onko vipusella pelkästään vaan alkoholi porukkaa vai myös muita? tarkotan täl huume ja lääke riippuvaisia??
Vipusessa on ihmisiä joka lähtöön on alko/lääke/huumeporukkaa, mutta se on enempi sellainen mihin mennään rauhoittumaan ja selventämään omaa tilannetta. Ja jos on voimia jatkaa ilman päihteitä sieltä ohjataan toisiin pitkäkestoisempiin paikkoihin esim. mainiemeen , mutta vipunen on vasta alku raitistumiselle.
hyvä paikka kantaa tulla.pääsen pois maanantaina

Joo

Kivat katkot vaan kaikille. Syökää lääkkeet kiltisti, nauttikaa katetusta pöydästä. Viikon päästä elimistö taas kestää muutaman kunnon kännin!
oon ollu pari kertaa hyvä paikka
vipuselta saa hyvat alkuevaat elamaan ilman viinaa tai piikkeja loppu on sitten omasta halusta saada oma parempi elama jota toivon jokainen elama on tarkea alkoholilla sita vain lyhentaa ja paljon Sinulle vipuseen menija se voi olla elamasi eka paempi paiva ota siista kaikki niin jatkat parempaa elamaa ilman alkoholia tai piikkeja tai ruohoa minulla ei tosin ole ollut tuota onkelamaa mutta olen alkoholistin leski ja olen nahnyt minka moista helvettia voi alko plus muut huume tuotteet tuoda elamaan ota uusi parempi elama kun sita sulle tarjotaan terveisin tepivaari
Itse olin Tampereella katkaisuhoidossa 28.4.-1.5.1981. Paikka ei silloin ollut Vipunen, mutta sama laitos periaatteessa. Kerran olin sitä aikaisemmin, elokuussa 1980.

Kokemus oli hyvä: Tuo vuoden 1981 katkaisukerta jäi viimeiseksi ja olen nyt ollut raittiina 30 vuotta. Suurimman tuen olen saanut AA:sta, mutta jonkin verran käytin aluksi Tampereen A-klinikan palveluja. Vieläkin haluan kiittää hyvää palvelua.

Suosittelen katkaisuhoitoa lämpimästi! Mutta kuten jo on monesti sanottu: se ei riitä. Katkaisuhoito on vain mahdollisuus.
Kaamee paikka ,menin sinne ihan omasta pyynnöstänimuutama vuosi sitten. Itkin koko ensimmäisen päivän, kaikki otettiin pois mitä mukana oli.(kai siellä nykyään on jo joku läpivalaisin )Pääsevät helpommalla,etteitarvikaikkia taskuja nurinpäin kääntää,niin kuin silloin tehtiin! Heti kun pääsin yleiseen puhelimeen soitin Tampereella olevalle tytölleni että hae mut pois ,tuun varmaan hulluksi! tyttäreni kävi lapsenlaseni kanssa minua katsomassa,ja kaikki käytii tarkkaan läpi ,mitä minulle tuotiin. Olin siellä viikon ,maksoin siitä noinaika paljon .jos olisin jäänyt kuntoutusjaksolle niin kotikaupunkini olisi maksanut sen.Muttakiitos se viikko riitti! loppuviikosta sain jopa lähteä ulos,jajopa kaverini kanssa autoilemaan!Ei siellä selväksi tuu päinvastoin niin minulla kuin monella muulla oli se periaate että kun tästä helvetistä pääsee niin !_____!Rahankeruuta tämä vain on! Silloin tämä vipusen tarkoitus tuli selväksi,kun taloon tuli tyttö joka ensin kaksi vuorokautta nukku jossain?Sain siitä huonekaverin jahuone muuttu sille ihan kuin kodiksi.Tyttö sai ensimmäisenä iltana .un tuli huonekaverikseni,lähteä kaupungille reppu selässä,kukaanei koskaan katsonut mitä repussa oli?Siellähän piti täyttää joku lappunen olostaan ,yksi kaunis päivä huomasin pöydällämme tämän tytön täyttämän lapun se olisiinä autusaasti leveilään ,sitä ei voinut olla näkemättä,ja siinä lapussaoli,kun kysyttiin,monesko kerta kun oot täällä Niin :76 Niin asia tuli selväksi.Sehän on tamperelaisten "HOTELLI" satullapesemään pyykkinsä ja mennä ja tulla miten sattuu ja kukaan eitarkista mitä repussaan tuo! Itse olen selvinnyt kuiville ihan neuvoin,muttatosta vipusesta ei kyllä ollut mitään apua!Ainakaan minulle!Päinvastoin tuli hirveen paha olo ja paljon rahaa meni hukkaan ! kiitän erästä vanhempaa "minulle kuin isä tai jopa pappa, hänen avullaan selvisin siitä viikosta.EnEN SUOSITTELE KENELLEKÄÄN .TULIN SIIHEN TULOKSEEN ETTÄ MEILTÄ KERÄTÄÄN VAIN RAHAT, NÄILLE NS.ERÄILLE,HOTELLIN ASIAKKAILLE.aNTEEKSI.JA HYVÄÄ JATKOAKAIKILLE! SANON VIELÄ SEN ETTÄ SE ON IHAN ITSESTÄ KIINNI,JOS HALUAA RAITISTUA,EI SITÄ AINAKAAN VIPUSEN TOIMINTATYYLI AUTA !!!
kyseisestä paikasta ei ole tietoa mut mitä katkosta mis olin niin puhuttiin täyttä paskaa.olikin loistava paikka,hyvät työntekijät ja potilaista suur osa hyviä.avoimin mielin niin hyvin siellä menee!
parhaimpia katkaisuhoito laitoksia..!
Hyvä paikka, alkoholisti kun tarvii vähän lepoa ja hoitoa. Sitten taas kestää elimistö ja jopa psyykekin juopottelut!
Olisikohan kellään Vipusen numeroa,esim.vaihteen??
69 69 69
 /   /  /  / Vipunen/A-klinikka TAMPERE

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta