Elite Orkide???!!!

Maakaa

Suunnittelemme perheen kanssa matkaa Alanyaan toukokuun puolivälissä...onko hyvä aika matkustaa, eli onko vielä sateista? Lämmintä ilmeisesti on, polttavan kuumaa emme kaipaa(lapset 2 ja 6v)!! Katselin Aurinkomatkojen Elite Orkide huoneistohotellia..onko kokemuksia? Siisti? Onko allasalue hyvä pikkulapsia ajatellen? Kulkuyhteydet? Ja vielä se, että onko yöllä paljon häiritseviä ääniä?
Kiitos tosi paljon etukäteen jos viitsit vastata sinä jolla kokemusta kyseisestä hotellista on... :-)

7

1624

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 25m

      moi,
      kyseinen hotelli on Alanyan keskustassa, joten liikenteen melua riittää koko päivälle. Tästä on lyhyt matka mm. vesispuistolle ja Damlatas-rantaankin. Hotelli on suht uusi, valmistunut 4 vuotta sitten. Allasalue on iso, toukokuun puolessa välissä allas-vesi on vielä kylmää. Allas-alue on kauttaaltaan laatoitettu ja aidattukin. Ihan pienille on oma tosi pieni allas. Moskeija on vieressä, joten todennäköisesti heräätte yöllä minareetin ääneen, Toki sitä ei turkissa voi välttää, minareettien äänen pitääkin yltää kaikkialle.
      Hotellin alakerrassa on hamam ja kuntosali. On sinne tehty pieni sisä-allaskin, muttei se ole ollut ikinä käytössä.

    • Elite Orkide

      Kävin paikassa syksyllä, tosin kävin vain katsomassa paikkaa en yöpymässä. Hyvinä puolina voisi sanoa että paikka on melko uusi ja täten ihan siisti. Varmasti voittaa paikallisen keskitason hotellin siinä mielessä.

      Piha on pienempi kuin kuvat antavat ymmärtää, tosin altaan koko on ihan välttävä (tai no, mihin sitten kukin on tottunut..). Jos haluaa enemmän pihaa ja allasta niin on valittava paikka joka on kauempana keskustasta.

      Liikenteen melua on jonkun verran, mutta ei juuri häiritse sisälle varsinkin jos olette ylemmissä kerroksissa. Tämän kääntöpuolena on se hyvä puoli että olette keskustassa kaiken keskellä ja kävelemällä pärjää pitkälle.

      Pienet taksimatkat ei tuolla maksa juuri mitään (aloitustaksa n. 1,30€), joten niitäkin voi hyvin käyttää tarvittaessa. Kysy kuskilta ennen autoon menoa onko hänellä taksimittaria, simppelisti vaan "taksimeter?". Jos ei ole niin kyseessä on todennäköisesti pimeä taksi joka voi veloittaa moninkertaisesti mittariin nähden. Tällä myös varmistat sen että kuski käyttää mittaria eikä vedä hatusta jotakin ylihintaa. Takseja on odottamassa asiakkaita joka kulmassa ja kilpailu on kovaa, joten asiakkaana määrää tahdin kunhan vaan tajuaa ottaa sen roolin.

      Ideasi huoneistomajoituksesta on ihan oikea. Voittaa hotellihuoneen mennen tullen. Alanyassa on lomahuoneistoja tarjolla yllin kyllin.

      Huolettomalla mielellä reissuun vaan. Alanyassa on hyvä meininki.

    • tatteli

      oli mun mielestä hyvällä paikalla, lyhyt matka kävellä vesipuistoon ja kauppoihin, ihan keskusta, siis bazaarit, sinne pääs bussilla pääkadun varrelta.Allasalue vähän pieni , mutta siisti.Viime kesänä hotelli oli täynnä keskieurooppalaista nuorisoa, ei suomalaisia.Ei asuttu hotellissa , käytettiin vain allaspalveluja, mutta henkilökunta oli ok.

    • olinsiel...

      tosiaankin tuosta tiestä tulee tosi paljon melua. on 2 kaistaa kahteen suuntaan ja risteyskin viel tuossa kohtaa juuri ja turkkilaiset tietäen kaasua ei säästellä. mukavat näkymät jos sattuu saamaan yläkerroksista huoneen ja vielä merelle päin. allas ei nyt niin suuri ole, kuvat otettu jollain laajakuvakameralla kun hieman vääristävät totuutta. ihan ok muuten, palvelu ok ja ruokakin iha syötävää, tosin joka aamu sama aamupala. musiikki soi yömyöhään tosi lujalla myös tossa baarin puolella ja kuuluu helposti ylöskin huoneisiin. kauppa tien toisella puolella rantaan lyhyt matka. aika kallis tuo ilmastointilaitteen vuokra, 56e viikko.
      hotellissa kaksi lastenleikkipaikkaa, mutta molemmat täysin käyttökelvottomat. täynnä rojua ja rikkinäisiä leluja eivätkä sijaitse enää tuossa nurmikolla kuten kuvissa vaan ovat työntäneet ne johonkin pieniin koloihin, max 4m2.
      boonusta hotellissa asuvasta kissasta joka aamuisin tulee ruokaa ja rapsutusta kerjäämään :)

      • btw....

        Charlotte oli kuulemma katin nimi :D


      • käynyt myös

        en ole samaa mieltä musiikin kuulumisesta huoneisiin. Meillä oli huone baarin yläpuolella ensimmäisessä kerroksessa eikä musiikki kuulunut huoneeseen, kun laittoi parvekkeen oven kiinni. Lopettivat musiikin soittamisen klo 00.30 aikaan joten ei se mielestäni ole yömyöhä.
        Äänieristys myös huoneissa hyvä tai sitten meille sattui hiljaiset naapurit =)


      • Ekaa kertaa
        käynyt myös kirjoitti:

        en ole samaa mieltä musiikin kuulumisesta huoneisiin. Meillä oli huone baarin yläpuolella ensimmäisessä kerroksessa eikä musiikki kuulunut huoneeseen, kun laittoi parvekkeen oven kiinni. Lopettivat musiikin soittamisen klo 00.30 aikaan joten ei se mielestäni ole yömyöhä.
        Äänieristys myös huoneissa hyvä tai sitten meille sattui hiljaiset naapurit =)

        Hei,kertokaa joku joka on ollut hotellissa,onko hotlan lähellä jotain kauppoja,vai pitääkö aina mennä keskustaan? Lähden reissuun näkövammaisen kanssa,eli liikkuminen ei ole ihan yhtä helppoa,olis kiva jos ois muutama roju/vaatekauppa ihan lähellä. Jostain luin,että lähellä on ruokakauppa,onko se minimarket vai oikeen isompi"supermarket? =]


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1412
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe