AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Turusta Budapestiin Maaliskuussa

Turusta Budapestiin Maaliskuussa

8 Vastausta 731 Lukukertaa
WizzAir avaa kaksi uutta yhteyttä Turusta maaliskuussa, Budapestiin ja Riikaan. Riikaan siksi, että WizzAir aikoo panostaa Riikan markkinoille ja Riikan lentokentästä tulee yksi WizzAirin pääkenttiä, jollaisia Budapest ja Gdansk jo ovat

Taitaa

Ryanille pienen loven lentoihin Tampereelta Riikaan...........
Riiassa panostetaan tosissaan halpalentosegmenttiin. Hieno juttu, kohta varmaan kentältä on paremmat lentoyhteydet kuin hki-vantaalta

Tiedä tuosta

Luulen, että jo sen jälkeen kun Airbaltic avasi Turusta suoran yhteyden Riikaan, on tuskin enää kukaan turkulainen jaksanut lähteä Pirkkalaan, vaikka Airbaltic ei todellinen halpalentoyhtiö olekaan.

Ja eikun Unkariin

Mahtavaa Wizz! Nyt Budapestin liput tilaukseen, ja Unkarin-lomaa odottamaan. Gdansk on kerran käyty, ja uudelleen listalla, ehdottomasti.

lennot alkaa jo helmikuussa!

Lentojen menekki taisi olla hyvä kun reitin avaamista on aikaistettu, ensimmäinen lento lähtee jo helmikuun tokalla viikolla, eli 11.02. Juuri niille lennoille pystyy ostamaan lippuja hintaan 19,99 euroa/suunta.

Kaupunki on kiva keväällä etenkin, mutta mitä talvella voi tehdä siellä nähtävyyskierroksen jälkeen? Esim. käydä kylpylöissä/ lämminvesiuimaloissa, katso http://www.budapestinfo.hu/en/things_to_see/thermal_baths (esite suomeksikin).

Laukkujen hinnoittelu

Katsottiin Turusta Budapestiin lentoja. Laukut mukana näköjään maksaa vielä lisää 10€/laukku, mutta laskun loppusumma näyttäisi silti veloittavan 20€/laukku. Mistä tämä johtuu?
10 € / laukku / lento = 20€ menopaluusta jos ostaa ennakkoon. Hinnat mainittu Wizz Airin sivuilla kohdassa "service fees"

Wizzair laukut

Varattiin Budapestin lennot ja ruumaan myös laukut. Soitin vielä Turun kentälle ja kertoivat Wizzairin hinnoittelun. Käsimatkatavarat saa painaa 10 kg/ henkilö ja vain yksi kassi saa olla käsimatkatavaroissa, naisten käsilaukku kannattaa laittaa isomman kassin sisälle, tämä ok.
Ruumaan yksi laukku 15 kg maksaa 10 euroa per suunta, eli menopaluu 20 e. Lisäpaino ennakkoon maksaessa esim me maksettiin 5 kg/ 5 e suunta, eli 10 e menopaluu. Yhden henkilön ruumaan menevä laukku 20 kg siis menopaluu 30 e. Jos ylipainoa niin ottavat 15 e per kilo.
 /   /  /  / Turusta Budapestiin Maaliskuussa

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta