AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / ELOHOPEA on hermomyrkky

ELOHOPEA on hermomyrkky

39 Vastausta 751 Lukukertaa
Tiomersaalin etyylielohopea tutkimattoman myrkyllinen.

Nythän sen vaikutusta

tutkitaan, kun on rokotettu lapset. Vanhemmat kertovat sitten, millaisia neurologisia oireita joidenkin vuosien kuluttua lapset saavat. Lääketehtaiden koelapsia ja lääketehtaiden koeihmisiä.http://www.youtube.com/watch?v=Ea0qff4V80k

Elohopean

Tutkitaan ja tutkitaan.
Aina uudestaan ja uudestaan!

http://www.luontaisnetti.fi/laakkeet_rokotteet_elohopea.htm

Elohopean


Ihanko aikuisen oikeasti te käytätte luontaistuotekaupan mainoksia lääketieteen tietokirjastona?

Pöyristyttävää.

Pöyristyttävää?!

Tiede12/2009 s.18 Eläinkokeissa on osoitettu, että muun muassa elohopea kykenee läpäisemään istukan ja tuhoamaan soluja sikiön pikkuaivoista ja aivokuorelta.

Seli seli vai, ihanko oikeasti?

Pöyristyttävää?!


Onhan se, kun ei esimerkiksi elohopean ja etyylielohopean kemiallisista ja fysikaalisista eroista tiedä mitään, ja silti leikitään asiantuntijaa.

Pöyristyttävää.

No opastapa

hiukan ja kerro mikä on terveellistä elohopeaa tai edes sellaista mikä tulee pissin mukana ulos ja ei ole haitallista ympäristöllekään! Joku tutkimus ja linkkikään ei olisi pahitteeksi. Joo en ole kaavoihin kangistunut;)

Kumpi se on parempi tai edes vähemmän haitallinen, amalgaamin sisältämä elohopea vai rokotteiden sisältämä? Itse en kaipaa kumpaakaan lapsilleni, en näe hyötyä!

Hyvä aloittaa

Nämä nykyajan kädettömät yksilöt täytyy näköjään taluttaa yksin kappalein tietolähteiden ääreen. Mahtaako ymmärrys saavuttaa sinunkaan keskushermostoasi, jos et kykene tällaistakaan asiaa selvittämään ihan itse?

http://www.medicina.fi/fato/74.pdf

Mitä on ymmärrys?

Mitä on aito ymmärrys ja mistä saa puolueetonta tietoa?

ELOHOPEA ainakin pääsee keskushermostoon läpäisykykynsä ansiosta. Mutta kuka sanoo kuinka vähän tutkimattoman myrkyllistä etyylielohopeaa tarvitaan tekemään muutoksia esimerkiksi t1 ja t2 -solujen aineenvaihduntaan, ihmisen hormonitoimintaan tai entsyymitoimintaan tai vaikkapa aiheuttamaan joihinkin soluihin syöpäriskiä lisääviä muutoksia jotka ilmenevät sairauksina vasta myöhemmin?

Onko edes tutkittu sitä että onko elohopealla yhteys vaikkapa hormonihäiriöihin tai lisääntyneisiin allergioihin?

YMMÄRRYS sanoo että lääketeollisuus hyötyy siitä jos kaikki sairastavat jotakin ja tarvitsevat lääkkeitä.

Mitä on ymmärrys?


Viiden mikrogramman etyylielohopea-altistusta suoraan lihakseen pistettynä ei olla todettu myrkylliseksi, kun vakavia sivuvaikutuksia ei olla havaittu. Etsi faktat ja keskustele sitten niistä, älä salaliittoteoreetikoiden harhaisien höpinöiden pohjalta.

Ymmärrä ja anna toistenkin ymmärtää

Pieni annos voimakkaampi vaikutus. Onko tuttua faktaa? Jopa nanoteknologiaa kehitetään:o e-elohopeasta vakavia sivuvaikutuksia ei olla havaittu-heti- entä pitkänajan vaikutukset? Ei havaita kun ei tutkitakaan ja syy-yhteys jää todistamattomaksi! Asia on avoin.

Ymmärrä ja anna toistenkin ymmärtää


"Pieni annos voimakkaampi vaikutus. Onko tuttua faktaa?"

Kun kerran olet homeopatiahörhö, niin en voi auttaa. Olet uhri ja taikauskon viemä. Olen pahoillani. >br>

Homeopatia auttaa

Olin eilen äijien kanssa saunomassa ja tuli otetuksi olutta ihan saavikaupalla. Aamulla olo oli hintelähkö. Muistui mieleeni homeopaattinen viisaus, että kun joku aiheuttaa taudin, pieni annos samaa parantaa sen. Otin siis yhden "homeopaattisen oluen" (en ravistanut enkä lantannut) ja oloni parani melkein heti.

Homeopatia auttaa


Huumori on se paras lääke, joka auttaa ymmärtämään näitä hörhöjä! :D

Itte sain sikarokotteen eilen, ja on alkanut sen jälkeen pää jotenkin vähäsen tärisee/värisee. Ei liikkuessa, mutta sillonkun olen ihan paikallaan en tee mitään/nukkuessa/istuessa. Jos liikutan kättä edes vähäsen niin ei tärise, mutta ihan paikallaan. Häiritsee nukkumista jonkun verran. Tietyissä asennoissa pää ei tärise mutta joissakin taas kyllä. Rokotteen jälkeen tuli myös kylmiä väreitä.

Eli olisiko jotain neurologisia ongelmia tai jotain? Ja juuri tuo elohopea vaikuttaa siihen? Onko näistä mahdollista parantua. Olisin kiitollinen vastauksista.

Älkää syökö sitten kalaakaan

Kaloissa on elohopeaa huomattavasti enemmän kuin rokotteissa.

Salkkareille

hyvä neuvo kalansyömiseen.
Ripustakaa kalat pakastimeen pää alaspäin. Kun elohopea on pakkasessa laskenut alas, napsastaan kalalta pää poikki. Näin ei jouduta syömään elohopeaa, mutta terveelliset kalaöljyt saadaan turvallisesti käytetyksi hyväksi.
"Kirjaviisaat" tietysti alkavat naljailemaan jotain kirjaviisasta siitä, ettei nerokas ohjeeni muka toimisi ja syövät kalat entiseen tapaan elohopeoineen. Ja se on kirjaviisaille ihan oikein. Kun elohopea on tarpeeksi kauan tyhmistyttänyt heitä, alkavat hekin pitkässä juoksussa olla meidän salkkareiden tasoa.
Ja mites sitten suu pannaan?
"Ihanko aikuisen oikeasti te käytätte luontaistuotekaupan mainoksia lääketieteen tietokirjastona?

Pöyristyttävää. "

oletko huomannut, että miltei mikä tahansa taho ajaa omaa asiaansa. oletko myös huomannut, että ihmisiä on liikaa, ja eliittitahot ymmärtävät, että tämä on vaaraksi heille ja heidän lastensa tulevaisuudelle. ihmisten määrää tullaan vähentämään, koska tämä planeetta ei kykene ylläpitämään edes nykyistä väestöä pitkään. olet varmasti kuullut radiosta, miten jatkuvasti rikotaan ennätys siitä, missä vaiheessa kuluvaa vuotta on ylitetty planeetan uusiutumiskyvyn raja, jonka jälkeen on siirrytty jo ensivuoden saaliille ;)

tätä menoa ei kovin montaa vuotta enää voi jatkua, joten ymmärrät varmaan, että suuri osa meistä tullaan tuhoamaan. joko erinäisin hallituin keinoin, jolloin järjestys säilyy, tahi sotien kautta, jolloin mikään ei ole varmaa.

KALAVERTAUS lapsellinen!

Kaloissa oleva elohopea on eri muodossa ja vaikuttaa siten eri tavoin kuin rokotteiden etyylielohopea.

Muistakaa, elohopea on hermomyrkky. Etyylielohopea todella myrkyllinen? Miksi se ei aiheuttaisi ihan pikkiriikkisinä määrinäkin allergioita, hormonihäiriöitä, hermostomuutoksia ja paljon muuta?

VAROKAA mitä otatte itseenne.

Kaloissa

on metyylielohopeaa ja se on pahempaa kuin etyyli. Viipyy elimistössä paljon pidempään. Elohopeahan on se varsinainen myrkky.
Rokotteen elohopeamäärät eivät todellakaan vaikuta yhtään mihinkään. Vertaus kalojen syömisen vaarattomuuteen on aivan paikallaan.
Onko nämä kalojen elohopeapitoisuudet sitten kasvaneet viimevuosina? Onhan ihmiset kalaa syöneet aina, joten onko tämä kalojen elohopea uusi ongelma?

No onhan

Itämeren kaloille annettu jotain syöntisuosituksia kai jo vuosia sitten. Voi niitäkin pariin kertaan viikossa syödä ja kalan syönnissä (kuten rokotuksessakin) hyödyt ovat haittoja suuremmat. Rokotteen elohopeamäärä on aivan mitätön eikä kaloistakaan kai liikaa saa, jos ei niitä joka päivä syö.
Ongelma ei kai ole uusi, mutta pahentunut viimeisinä vuosikymmeninä.
Tottakai elohopean käytön aiheuttamat ympäristöongelmat ovat kasvaneet. Lääketiede on yksi syyllinen siihen.

Hupaisaa

Elohopeakammoiset kammoittelevat rokotteiden elohopeaa, mutta eivät kalojen elohopeaa, koska kyse on eri muodossa olevasta elohopeasta. Kuitenkin he perustelevat kammoaan levittelemällä juttuja elohopeasta, joka on niissä eri muodossa kuin rokotteen elohopea. Hupaisaa, toisaalta myös säälittävää.
Kalojen elohopea on osittain seurausta myös lääkebisneksen elohopean käytöstä. Kalojen elohopea on kuitenkin elimistölle pieninä määrinä vaarattomampaa koska se on jo reagoinut muiden aineiden kanssa ennen kuin tulee elimistöön, toisin kuin rokotteiden elohopea ja amalgaamipaikkojen elohopeahöyry, jotka alkavat reagoimaan vasta elimistössä.

Kerrohan, kerro

Miten kalojen elohopea on reagoinut muiden aineiden kanssa? Sehän on metyylielohopeaa, joka on aika vaarallista, koska imeytyy niin hyvin ruuansulatuskanavasta, mutta minkä aineiden kanssa se sitten reagoi muka? Pistähän listaa ja reaktioyhtälöt mukaan. Muuten leimaan sinut valehtelijaksi.
Sehän tulee kaloista. Kaloissa oleva metyylielohopea on jo reagoinut kalojen proteiinien ja muiden suojaavien molekyylien ja atomien kanssa kalan kudoksissa, kuten glutationin tai seleenin, joita kerääntyy kalaan ja siten tekee elohopean vähemmän myrkylliseksi.

Ehei

Ei pidä paikkaansa. Metyylielohopea imeytyy erittäin hyvin ruuansulatuskanavasta ja kulkeutuu esim. aivokudokseen. Väitteillesi ei löydy mitään faktaa perusteeksi, eli valehtelet.
valehtelenko? todista

Tuossa todiste

http://en.wikipedia.org/wiki/Minamata_disease

Kalojen proteiinit eivät suojaa millään tavalla metyylielohopealta. Päin vastoin.

et huomioi kaikkea

kun elohopea joutuu kalaan pienenä määränä niin elohopea reagoi mm. seleenin kanssa ja inaktivoituu, jolloin se ei ole ihmisen elimistöön joutuessaan enää yhtä myrkyllistä

Jotain jäi puuttumaan

Niin kauan, kun sinulla ei ole esittää mitään näyttöä edes siitä, missä määrin elohopea reagoi seleenin kanssa ja missä määrin tulos on vähemmän myrkyllinen, niin kirjotuksellasi ei ole mitään arvoa. Aloita edes siitä, mikä on pieni määrä elohopeaa ja rinnasta se esim. amalgaamista irtoavaan määrään ja ruuasta tulevaan elohopeakuormaan.

Aloitan edes siitä

Mikä on pieni määrä elohopeaa?

"Maailman terveysjärjestön WHO:n mukaan elohopeapitoisuuksille ei ole turvallista rajaa. "
http://yle.fi/uutiset/luonto_ja_ymparisto/article548065.ece

Etenkin tuosta syystä elohopeaa ei tulisi käyttää ollenkaan. Ensiksikin valtavat haitat miljoonille kaivosmiehille ja ympäristölle sitä mukaa mitä enemmän elohopeaa valjastetaan käyttöön. Lisäksi elohopea on niin salakavala ja myrkyllinen, ettei sitä pitäisi käyttää ihmisiin edes mikrogrammojen määriä.

Sitten jatkan. Jos esitän väitteen niin saahan sen todistaa vääräksi. Jos pystyy.

WELLLLL

MITÄ UUTTA????

Elohopeasta

Elohopea ei imeydy kovin hyvin vatsasta. Rokotuksessa se pistetään suoraan verenkiertoon.

Ja taas

Vertailet taas perunoita kananmuniin. Sinulta puuttuvat mitä ilmeisimmin fakta-argumentit, kun kirjoittelet jatkuvasti muunneltua totuutta.
Kalojen elohopea menee vatsaan ja osa poistuu tietysti luonnollista reittiä ulos. Lisäksi tärkeä ero on se että kalojen elohopea on jo reagoinut muiden aineiden kanssa ennen kuin joutuu ihmisen elimistöön, toisin kuin rokotteiden elohopea.
Seleeni ja rikki sitoutuu elohopean kanssa ja muuttaa tämän inaktiiviseksi. Mutta kaloissa on liian vähän näitä "muita aineita" että ne sitoisivat varsin suuren elohopeamäärän esim. 0,1 - 1,3 mg/kg eli 100 - 1300 mikrog/kg. Nämä määrät peittoavat harvoin otetun rokotteen mennen tullen.

Kalaa syödään joka viikko ja se on suurin elohopeakuormituksen lähde. Siis ihan totta. Harhaanjohtavaa selittää että kalan elohopea olisi jotenkin "vaaratonta", sitä se ei todellakaan ole. Itämeren kalassa on lisäksi PCB ja dioksiineja jotka ovat taatusti tehokkaita myrkkyjä. Voi kun joku vaahtoaisi edes näistä.

http://www.evira.fi/attachments/elintarvikkeet/elintarviketietoa/vierasaineet/evira_stuk_pilot__hgcs_kalat.pdf

niin

kalojen elohopeakin on vaarallista, sitä ei sovi kiistää vaikka se osittain onkin muuttunut inaktiiviseksi. Elohopean käyttö pitäisi lopettaa kokonaan. Mitä enemmän sitä käytetään, sitä enemmän sitä joutuu ympäristöön eli myös kaloihin ja sitä kautta ihmisten elohopeakuormitus kasvaa.

Ensimmäisiä elohopean uhreja ovat tietysti kaivos miehet perheineen, kuten tästä voitte lukea
http://yle.fi/uutiset/luonto_ja_ymparisto/article548065.ece

Amalgaamipaikat ja rokotteiden elohopea olisi helposti korvattavissa turvallisemmilla aineilla ja siksi niiden käyttö on rikos koko ihmiskuntaa sekä ympäristöä vastaan.

dimetyylielohopea

(eli ei siis metyylielohopea) on niin myrkyllistä, että kumihanskalla suojatulle kädelle tipahtava yksi pisara tappaa noin 2 viikon sisällä. Metyylielohopeaa on ainakin joskus käytetty siemenviljan peittaukseen ja esim. Irakissa oli joskus 1980-luvulla semmoinen myrkytysepidemia kun ihmiset söi metyylielohopealla peitattua siemenviljaa, että noin pari sataa kuoli. Mutta siis dimetyylielohopea on vielä aika paljon ärhäkkämpää vaikka kyllä metyylielohopeakin tappaa. Etyylielohopeasta en muista koskaan mitään kuulleeni/lukeneeni, näin peruskemistinä, jonka erikoisala on räjähdysaineet
 /   /  /  / ELOHOPEA on hermomyrkky

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta