AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / vaunujen renkaat

vaunujen renkaat

14 Vastausta 3 990 Lukukertaa
onks kellään tietoa millä saisi lattian valkoisesta muovimatosta pois lastenvaunujen renkaitten jättämät tummentumat.ei lähe vimillä,ei astianpesuaineella ei millään.onko mitään poppakonstia.jäljet ovat pinttyneet tosi hyvin kiinni(vaalean ruskeat laikut).olisin kiitollinen vinkeistä!

niksi

Usein kenkien ym pinttyneetkin jäljet saa pois lattiasta tavallisella pyyhekumilla pyyhkimällä

renk jälj

ei nämä ole semmoisia hankausjälkiä vaan semmoisia pinttymiä,ihan kuin matto olisi imenyt jäljet itseensä.metkaa on että renkaat on mustat ja nämä jäljet ovat ruskeat.nyt käytämme rengassuojia mutta jäljet pitäis ssada pois,jos saa.jälkiä on vieri vieressä.olis pitäny huomata aikaisemmin,mut ku ei.onko muilla ollu samoja ongelmia?

ei mitenkään

Niitä ei kyllä valitettavasti saa mitenkään pois. Muovimatto on sen verran huokoista että se imee väriä tosi helposti ja sen jälkeen se väri istuu siinä matossa maailman loppuun asti. Jostain olen kuullut että tärpätillä voi jossain tapauksessa saada sitä vähän vaalennettua mutta ei toimi aina sekään.

Itse huomasin juuri astianpesukonetta tyhjentäessani, että yleiskoneen valkoinen muovikansi oli imenyt itseensä ilmeisesti ketsuppisista lautasista kaiken punaisen värin ja on nyt todella irvokkaan punalaikkuinen. Eikä lähde pois. Jossain astiassa värjäymät nyt ei kyllä tosiaan ole ollenkaan niin häiritseviä kuin lattiassa.

jee

ei auta tärpätit,oon kokeillu!

Näin

eli pistämällä maton niiden jälkien päälle....
Eivät lähde millään. Onneksi vaunukaupassa varoittivat meitä.

selvä

ostimme vaunut käytettyinä ja pitää sitten joskus ku muuttaa niin vaan odottaa ku huoltofirma sanoo että pitää laittaa uus matto.no tyhmyydestä sakotetaan,kyllä tämän nyt muistaa.

kokeile

ksyleeniä .

kokeile...

eli kokeile klorittia ja anna sen vaikuttaa jonkin aikaa tai toinen vaihtoehto on asetoni joka irroittaa pinttyneemmänkin rasvan peräti auton öljyn.
Rasvaahan se jälki luultavasti on mitä on kulkeutunut pyörissä sisälle ulkoa.

Ei ole

rasvaa vaan todellakin pyöränkumista huokoiseen muovimattoon imeytynyttä jotain.
Sanokaa viisaammat mitä se kumi pitää sisäällään. Öljyä, hiiltä??

Kuules kokeileppa

pestä vahanpoistoaineella. Luin itse joltain niksipalstalta että sillä lähtee pinttynyt lika tosi hyvin pois. Kokeilin itse ja se todella sai puhdasta jälkeä aikaan. Meillä muovilattia, vailla mitään käsittelyä, ja eteisen lattia oli aika kunnossa , mutta en ollut uskoa silmiäni kuin puhtaaksi se lähti.

juu ei

Vaunujen lisäksi kehotan välttämään kumisaappaiden, pyöränrekaiden, kumisten käsipainojen jne. säilyttämistä muovimaton päällä. Mitä pahemmalta kumi haisee, sitä todennäköisemmin se jättää jälkiä. Eikä niiden aiheuttamat jäljet lähde millään. Nokian kumisaappaiden hoito-ohjeessa muistaakseni tästä varoitetaankin.

Ei lähde

Niin varoitti meidänkin vaunukauppias. Ei lähde kuminjäljet pois. Äläkä ainakaan asetonilla yritä muovilattiaa; voipi liueta rikki.

woi nenä

Mä teen työkseni peruspesuja ja vahauksia. Tää kuullostaa aika pahalta jos se on imassut sinne mattoon kiinni. Vahanpoisto on hyvä aine mutta ei toimi välttämättä jos ei ole vahattu lattia. siksi kannattaa vahata aina uusikin lattia, koska se suojaa pinnan. Sit on helppo poistaa jäljet ja sonnat kun mitään ei pääse itse materiaaliin. Ja kun lattiassa on hyvä vaha niin pölyt ym. lähtee kertahuitasulla. Näiden renkaanjälkien kanssa olen joutunut nostaan kädet pystyyn. Vahaa!!!Ja lisää!

näillä

asetoni, ksyleeni, kynsilakan poistoaine (samaa kuin nuo kaksi edellistä) tai sitten svartvega vai miten se kirjoitetaankaan.
Höyrypesuriakin voisi näyttää sille.
Jos ei noista mikään auta niin matton onkin jo hinkattu puhki, eli eikun paikkaa päälle tai matto uusksi.
 /   /  /  / vaunujen renkaat

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta