AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / lämpökäsitelty haapa lauteissa?

lämpökäsitelty haapa lauteissa?

8 Vastausta 23 362 Lukukertaa
Kuulin huhun, että laudemateriaalina lämpökäsitelty haapa on huono ja lyhytikäinen, pitääkö paikkansa?

heh

Taisi olla jonkun kateellisen huhu.

johan vitsin murjasit

HEH oletkos kuullut että kelo lahoaa??

lämoökäsitelty haapa

halkeilee ja tikkuuntuu käytössä en suosittele

kelvotonta

Minulla mätäni alta viidessä vuodessa saunan lauteet, jotka oli tehty lämpökäsitellystä haavasta.Meni rungotkin huonoksi. Lämpökäsitellystä puusta pursusi nestettä, joka märännytti myös rungot. Kun haavan pinta rakoili, vesi meni sisälle siitä ja puu ei oikein tahtonut kuivua. Peukalolla sai painettua puun läpi. Alkuun lauteet olivat hienot, mutta aika äkkiä puu muuttui harmaaksi ja rumaksi. Ajattelin ottaa vähän takaisin ja poltin vanhoja lämpökäsiteltyjä lauteita. Saunan lattialle norisi ikäänkuin talia puusta. Lopetin polttamisen. Menee vielä piippukin pilalle.

läpökäsiteltyhaapa

3kk rupes tummuun vetää kosteutta kuin sieni hain uudet laudat mutta näyttää olevan tavara täyttä paskaa harmaata ja valmiiksi lahoa 40% 20 metristä täysin hylkytavaraa

parafiini unohtunut?

Noin voi käydä jos ei ilmanvaihto ole kunnossa eikä säännöllisesti öljyä parafiinilla lauteita.

parafiini....

kuinka usein sitä parafiiniä pitää lauteisiin laittaa???? meillä ollut sauna käytössä ehkä kymmenisen kertaa ja joka kerran kun lauteet kuivuu ne on ihan harmaat ja kamalat. lauteet on lämpökäsiteltyä haapaa ja olen ne joka saunakerran jälkeen sutinut moneen kertaan parafiinillä ja aina sama näky saunomisen jälkeen. meillä on puu sauna ja hyvä ilman vaihto joten ei sekään auta. kyllä ottaa päähän kun uuteen saunaan menee ja lauteet näyttää 30 vuotta vanhoilta. onkos hyviä ideoita mitä pitäis tehdä???????
 /   /  /  / lämpökäsitelty haapa lauteissa?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta