Tienaa rahaa netissä, Testattu ja toimiva!

Manulle illallinen

Eli yksinkertaisuudessaa. Klikkailet sivuston ehdottamia mainoksia ja siitä maksetaan sinulle. Voit korottaa ansioitasi suosittelemalla palvelua esimerkiksi ystävillesi. Kun he katselevat mainoksi, myös sinä TIENAAT!

Alla pari eri palvelua, jotka olen toimiviksi ja luotettaviksi testannut.

http://www.ahbux.com/?ref=jarissimo

http://bux.to/?r=jarissimo

Ei kun luppoaika hyötykäyttöön ja tienaamaan. Huomaathan, että avatun sivun täytyy olla avoinna 15-30 sekunttia, ennenkuin saat siitä korvauksen.

39

6749

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hölöttäjä2010
    • MaikkiN
    • onbux
    • LISÄTULOJA!

      Tällä sivulla ainakin tienaa ihan kivasti...
      Hetken kun keräilet refuja esim vuokraat niitä...
      Muutama kuukausi ja rupiaa tapahtumaan...
      http://www.neobux.com/?r=Juspe1

    • Sirkku555

      Toinen tosi hyvä paikka tienata on http://www.therichkids.com/4536.html

      liittyminen maksaa 14,99$ mutta maksaa takasin monin kerroin.
      Kannattaa kokeilla! Se miten paljon tienaa on ihan itsestä kiinni!

      • kusetus!

        IHAN PUHDASTA KA*KAA!!!!!


    • fastasashark1

      Ei se nyt ihan ka*kaa ole, mutta rikastumisesta on turha haaveilla. Itsekin lähdin uteliaisuuttani koittamaan ja kyllähän sieltä jo 120 dollaria on tullut tienattua. Tuolta voi liittyä, jos kiinnostaa. http://www.neobux.com/?r=Tupu80 Ja selvyyden vuoksi: tuo on ns. hyötylinkki, eli minä hyödyn vähäisen, jos liityt tuota kautta, mutta itse liittyjän tienesteihin ei ole mitään vaikutusta liittyi hän sitten mitä kautta tahansa.

    • taskuraha123
      • suomelaene

        Tienaamista on monenlaista. Ja toisaalta toiset tienaa ja toiset yrittää. Jotkut ja suurin osa lopettaa alkuunsa. Kärsivällisyys ja määrätietoisuus takaavat myös netistä ansaitsemisen. Itse nyt muutaman kuukauden klikkaillut mainoksia ja päivätienestit nyt jo lähes 2$. Eihän tuo paljon ole mutta kuukaudessa tuplaantunut. Tavoite on loppuvuoden aikana päästä 10$ päivätienestille mikä tuokin ensivuodelle 3650$ tulot minimissään. Niin ja tuo 2$ päivätulot ovat 5 sivustolta ja aikaa tuhraantuu 30 minsaa päivässä. Ja epäilijöille rahaa on jo tuloutettu PayPaliin.

        http://www.probux.com/?r=FinJurri


    • mama1
    • rahantekijä

      Hei!! Olen myös kokeillut englannin kielisiä " vastaa tutkimuksiin" kyselyitä ja ne maksaa hieman paremmin kuin suomalaiset sivustot. Tämä on luotettava ja toimiva kansainvälinen sivusto!
      http://smb06.org/get-money-surveys

    • suosoittelen

      pitää olla kärsivällisyyttä tienakseen, http://www.neobux.com/m/v/?rh=54696D477573 tällä sivulla tienaan ite nyt noin 1e päivässä ja mukana olen ollut noin kuukauden. eli kuukaudessa 30e, kärsivällisyyttä pitä olla tässä 1kuukaudessa että saa ostettua ekat referaalit jonka jälkeen ei tarvii muuta ku painaa 4 mainosta päivässä, ite olen tyytyväinen siiten kun tienaan 10e päiväs. eli noin 300 kuukaudes, suosittelen kokeilemaan, ei tarvii mitää sijoitusta omasta kukkarosta, vain kärsivällisyyttä. eli et menetä mitään kokeilemalla. :)

    • Ei hömppää
    • Taskurahaa

      Rahaa takaisin nettiostoksista ja nyt linkin kautta 5€ alkusaldo: http://www.ostohyvitys.fi/suosittelu/1248360 Muutamia ilmaisia tarjouksia, joista saa bonusta ja jotkin firmat maksavat rekisteröitymisbonuksen. Parilta pikavippifirmalta saa kuluttoman ensilainan ja niin on lunastettavissa oleva 15€ äkkiä kasassa!

    • Klikkeri

      Omien kokemusten perusteella Neobux on yksi parhaista ptc sivuista.
      Sivusto on ollut pystyssä jo yli 6 vuotta.
      Rahaa ei välttämättä tarvitse sijoittaa vaan voi hankkia minitöistä ja klikkailemalla niitä kun pistää vuokralaisiin alkaa pikku hiljaa tienaamaan( 60senttiä 3 vuokralaista/kuukausi on pienin paketti)
      Tulekeehan mukaan!

      http://www.neobux.com/?rh=4879646573

    • tienaaja
      • Huijausta!

        En todellakaan suosittele. Liityin tuonne, juuri mitään kyselyjä ei päässyt tekemään, tänään myearnin osoite käänsi suoraan saksankieliselle vEuro-versiolle, josta ei pystynyt loggautumaan ulos eikä poistamaan sivuaan. Eli älkää uskoko tämän sivuston suosittelijoita!
        P.S. Lupaan haukkua tämän sivuston niin moneen keskusteluun, missä vain näen tätä mainostettavan kunnes poistavat tilini.


    • Anonyymi

      Hei,

      Teen etätyötä tietokoneellani ja voin tehdä sitä missä vain, milloin vain, myös niin paljon tai vähän kuin haluan. Yritykseen haetaan nyt lisää työntekijöitä, joten jos sinäkin haluaisit tehdä töitä tällä tavalla niin ota yhteyttä.

      http://asiakas-palvelut.com/signup-form/?ref=FI1454

      • Anonyymi

        Tuo ei ole mitään muuta kuin seksichatissa naisena esiintymistä, ja kaikin keinoin pitää yrittää saada keskustelukumppani lähettämään kallita viestejä


      • Anonyymi

        "Minttu Virtanen" välittää työtä, jonka tarkoitus on pumpata hyväuskoisilta miehiltä rahaa - "Muistattehan, että tarkoitus on pitää keskustelua yllä"
        Mariasta tuli deittisivuston työntekijä, sillä hän luuli, että työ olisi harmittomien kuulumisten juttelua yksinäisten ihmisten kanssa. Hiljalleen hänelle valkeni, että kyse oli jostain muusta. 300 euroa, 500 euroa ja 1 500 euroa. Tällaisia summia miehet syytävät Iltalehden haastatteleman Marian mukaan treffisivustoille, jossa he viestittelevät esimerkiksi sairaanhoitajiksi tai asianajajiksi luulemiensa kauniiden naisten kanssa. Kolmekymppinen Maria päätyi töihin vastailemaan miesten viesteihin, kun hän etsi chat-työtä, jota hän voisi tehdä kotona. Tattoo Studio KH-Art Oy:n ilmoitus löytyi te-palvelujen verkkopalvelusta. Mariasta tuli viesticontrol.com-alustan työntekijä, sillä hän luuli, että työ olisi harmittomien kuulumisten juttelua yksinäisten ihmisten kanssa. Työnantaja myös kertoi, että Maria saisi tietää, minkä sivustojen kautta ihmiset viestittelevät. Hiljalleen hänelle valkeni, että kyse oli jostain muusta.– Kysyin useamman kerran, millä sivustoilla asiakkaat viestittelevät, mutta kysymyksiini ei koskaan vastattu. Huomasin, että työ onkin seksiviestittelyä. Miehet lähettivät myös kuvia peniksistään ja heitä vedätettiin kuukausitolkulla, Maria kertoo. Iltalehden näkemässä kuvakaappauksessa keskustelualustasta yksi mies kirjoitti muun muassa tällaisia viestejä: ”Kiitos viestistäsi ja kauniista kuvasta. Asun (paikkakunnalla) omakotitalossa meren rannalla. En ole saanut seksiä pitkään aikaan, että kyllä sinun kanssasi olisi ihanaa olla makuuhuoneessa..." ”Minulle käännytään (tien) kohdalla oikealle noin 1 km rantaan. Täällä on iso talo, jossa olen ihan yksin. Mihin aikaan olet (paikkakunnalla)?” ”Katson jalkapalloa tv:ssä. Kiitos, että tykkäisit. Meillä on samat mieltymykset seksissä. Missäpäin olet itse?” Tavataanko nyt heti?
        Tavataanko nyt heti, alustalle tallennetussa valmiissa aloitusviestissä luki Marian mukaan. Keskustelunavaus oli kiero, sillä treffien sopiminen ei missään vaiheessa ollut ”treffisivuston” tarkoitus. Työntekijät nimenomaan ohjeistettiin siihen, ettei treffejä pidä koskaan sopia, vaan viestittelyä jatkaa loputtomiin.
        – Miehet vastasivat, että tavataan vaan, mutta sitten pitikin alkaa selitellä, miksi tapaaminen ei onnistu. Miesten profiileista näki, kuinka paljon he olivat ladanneet palveluun rahaa viestien lähettämistä varten. Yksi mies kertoi Marialle, että yhden viestin lähettäminen maksaa 1,50 euroa. Toisinaan miehet pyysivätkin, että voisivat alkaa viestitellä esimerkiksi Facebookissa, mutta työntekijöiden piti vastata, että kyseinen sivusto on turvallinen tai muusta syystä hyvä heille molemmille.
        12 sentin palkkio per viesti Treffisivustojen käyttäjien lisäksi työnantaja johti Marian kokemuksen mukaan harhaan myös työntekijöitä, niin kutsuttuja operaattoreita. Työntekijä sai yhdestä viestistä 12 sentin palkkion. Viestittelystä piti tehdä muistiinpanoja, jotta seuraava operaattori pystyisi vastaamaan samalle ihmiselle yhteneväisesti edellisten viestien kanssa. Käytännössä viestialustan toiminnassa oli Marian kokemuksen mukaan paljon teknisiä ongelmia. – Kun olin kirjoittanut hyvän viestin jollekulle ja yritin lähettää sen, ohjelma ilmoitti, että viestiin on jo vastattu. Olin saattanut kirjoittaa viestiä kymmenen minuuttia, enkä saanut siitä ollenkaan palkkiota.
        Yhtenä päivänä Maria päivysti tietokoneella 13 tuntia vastailemassa viesteihin. Palkka jäi silti kymmeniin euroihin viikossa. Yritys maksoi palkan aina perjantaisin. Verojen maksusta kunkin työntekijän tuli huolehtia itse. Työntekijät eivät voineet olla yhteydessä toisiinsa.
        Maria arvelee, ettei moni viihdy työssä kovin pitkään. Silti operaattoreita tuntui olevan linjoilla vastailemassa miesten viesteihin usein liikaa.
        – Eivät muutkaan varmaan viihdy pitkään työssä, jossa huijataan asiakkaita ja työntekijöitä. Välillä miehet epäilivät, oletkohan sama ihminen, kun vastaat välillä ihan eri tavalla. Minusta naisten profiilit eivät olleet kovin uskottavia. Jos mies alkoi epäillä, onko kyseessä oikea ihminen, profiilin tiedoissa oli muutamia kuvia, joita asiakkaalle saattoi lähettää. Marian lopetettua työt viestialustalla hänen tunnuksensa suljettiin kahden viikon kuluessa. Sen jälkeen hänet työhön alun perin perehdyttäneeltä verkkovalmentajalta on tullut toistuvasti sähköpostiviestejä, jotka alkavat sanoilla ”Tarvitsetko apua? Minä voin auttaa...”. Maria arvelee, että ainakin osa viesteistä on automaattiviestejä.
        Työpaikkailmoitus, johon Maria vastasi, löytyi te-palvelujen sivuilta yhä, kun Iltalehti teki tätä juttua. Ilmoituksessa on toimeksiantajana OPTIMA CUSTOMER SERVICE ja yhteyshenkilönä Minttu Virtanen. Ilmoituksessa on puhelinnumero, mutta ilmoituksessa kehotetaan ottamaan yhteyttä sähköpostitse. Puhelinnumero on salainen ja sähköpostiosoite on gmail-osoite.
        Ilmoituksessa puhutaan palkasta, mutta .....


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Itse olen kokenut hauskaksi ja helpoksi tavaksi kyselyihin vastailun netissä, sieltä pystyy tienaamaan oikeaa rahaa melko helposti --> https://www.ysense.com/?rb=60029114
      Kyselyihin vastaaminen on ihan mukavaa, melko paljon tullut itselleni kyselyitä talouden ruokakulutustottumuksista sekä erilaisia virvokejuoma-kyseyitä ollut, suosittelen kokeilemaan avoimin mielin. Rahan tienaaminen kyselyihin vastaamalla ei varmastikaan ole se nopein tie, mutta helppo tapa kyllä. Lisäansioita koneella/kännykällä tekemällä, yes.

    • Anonyymi

      Jos haluat tienata muutamia kymppejä viikossa/kuukaudessa täällä se onnistuu.
      https://www.ysense.com/?rb=59463384
      Eli vastaamalla kyselyihin saat ihan oikeaa rahaa minkä voit siirää paypal tilillesi. Kyselyistä saa yleensä noin 0.20€-2.00€ riippuen kyselyn aiheesta ja pituudesta. Kyselyitä pystyt täyttämään niin tietokoneella kuin puhelimelakin. Helppo tapa tienata hieman lisää...esim. bussipysäkillä bussi odottaessasi avaat puhelimen ja rupeet täyttämään kyselyä tai sitten tv:tä katsoessasi mainoskatkojen aikana täyttelet kyselyä. Ei näillä kyselyillä elä mutta esim. uudet kengät on kiva ostaa näillä rahoilla kun on ns. "ilmasta rahaa".

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tienaa rahaa netissä lisätietoa yv @jirsigodzilla twitter

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5500
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3517
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1642
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      205
      1604
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1058
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe