AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Tapiola / Vesiputoustalo

Tapiola / Vesiputoustalo

3 Vastausta 432 Lukukertaa
Onko kellään muistikuvaa siitä, että mihin vuoteen saakka Vesiputoustalon vesiputous ja suuri vesiallas olivat aina kesäisin toiminnassa?

Tietääkö kukaan, että mikä oli syy siihen, että vesiputouksista ja altaasta luovuttiin? Mielestäni ne olivat toimiessaan erittäin hienon ja edustavan näköiset. Ne toivat puutarhakaupunkiin fiilistä.

En käynyt noin 15 vuoteen Tapiolassa aktiivisesti, mutta nykyisin kuljen siitä läpi hyvinkin usein, koska suorin reitti Munkasta Snackyyn on juurikin Tapiolan kautta :-).

Rappiolla on

Kyllä vedet pulisivat ainakin vielä 1980-luvun lopulla kun istuskelin usein altaan viereisellä terassilla polkupyörän jäähdytintä täyttämässä. Nykyään allas muistuttaa louisianalaista rämettä.

Vuosilukuja en muista

Olen ymmärtänyt, että veden nostaminen putouksen päälle maksaa sen verran, että näin laman ja/tai taantuman vallitessa hyödyttömistä koristeista eli vesiputouksista on luovuttu.

puutarhafiilis

Nimenomaan siellä vesiputoustalon puolella johon rakennettiin nää betonikolossit, ei oo koskaan ollu mitään erityisempää "tapiola-fiilistä", siis sellasta lepposaa vehreetä tunnelmaa, edes kesäsin. Ja siellähän oli pitkään vielä 90-luvun alussa ja puolivälissä sellanen, et oli hirveen vaikeeta tulla siltä puolelta Merituulentien toiselle puolelle, ne yhet portaat oli aina jäässä tai lumessa, kaiteettomat, ainut reitti, ihan ku Muurmanskissa.
Ja sit ku siin oli viel pitkään se Stockan rakennustyö, ite meinasin kerran jäädä auton alle siinä, eikä taksit tullu sinne toiselle puolelle.

No ne vesiputoukset oli siin jonku aikaa kaiken sen betonisuuden keskellä, mut ei se alue koskaan suosittu ollu joten ei varmaan kannattanu. Koko Merituulentien toinen puoli ja hakalehto on ihan ku eri kaupunki verrattuna muuhun tapiolaan. Ite en käy siel koskaan paitsi joskus työväenopiston kursseilla, neki vois siirtää varsinaiseen tapiolaan jonnekkin.
 /   /  /  / Tapiola / Vesiputoustalo

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta