Pöytäparkki Kirpputori, Malmi

T

Onko kenelläkään kokemuksia Malmilla sijaitsevasta Pöytäparkki-kirppiksestä? Olen viemässä sinne huomenna kuudeksi päiväksi tavaraa myyntiin ja vähän jännittää, miten menevät kaupaksi... On kuitenkin pääasiassa uusia ja melkein käyttämättömiä vaatteita ja asusteita...
Tervetuloa shoppailemaan sinne, mun pöytäni numero on 8! :)

16

3354

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Myymään?

      Saitko myytyä tavaroitasi? Paljonko sait rahaa? Itse ajattelin mennä myös myymään mutta en tiedä kuinka hyvin tavarat menevät kaupaksi..

    • samaa kyselen

      Onko kellään kokemusta tästä paikasta? Meneekö vaatteet hyvin kaupaksi tai onko yleensäkin millaiset myyntipaikat? Ja käykö asiakkaita paljon?

    • malmilla

      huhhuh..älyttömän ahtaat välit siellä..pöydät kiinni toisissaa..vaatteet sikin sokin ...todella ahdas!aikas kalliit hinnatkin siellä !.....vaatteet tuskin menee jos ei ole merkkivaatteita...ja halvalla...itse tuskin menen toista kertaa sinne ....

    • pparkki

      Ahdasta on ja vaatteet ei oikein mene, paitsi lastenvaatteet ja miesten isot koot. Merkkivaatteet on myytävä puoli-ilmaiseksi.

      Todella ahdas ja tunkkainen paikka!

    • Palvelua?

      Todella huono ja tympeä palvelu! Vien tavarani mieluummin sellaiseen paikkaan, jossa henkilökunta edes yrittää olla avuksi eikä puhu asiakkaiden odottaessa omia henkilökohtaisia puheluitaan.

      • Kirppistelijä

        Mulla on muutaman kerran ollut myynnissä siellä. Kun kokemus on, että käyttötavara-vaatteet-kengät-lelut yms, jotka on kirppishinnoin menee samantien. Kalliista tavarasta ja merkkivaatteista ei ole kokemusta. Eli esim housut 1-4€, paidat 0,50-3€, kengät 1-4€ ymsyms menee varmasti. Joka kerta olen saanut yli 400€ pöytävuokran jälkeen. Ja palvelu ihan huippua! En ole huomannut että tavaraa olisi varastettu! Suosittelen lämpimästi!


      • Kirppistelijä
        Kirppistelijä kirjoitti:

        Mulla on muutaman kerran ollut myynnissä siellä. Kun kokemus on, että käyttötavara-vaatteet-kengät-lelut yms, jotka on kirppishinnoin menee samantien. Kalliista tavarasta ja merkkivaatteista ei ole kokemusta. Eli esim housut 1-4€, paidat 0,50-3€, kengät 1-4€ ymsyms menee varmasti. Joka kerta olen saanut yli 400€ pöytävuokran jälkeen. Ja palvelu ihan huippua! En ole huomannut että tavaraa olisi varastettu! Suosittelen lämpimästi!

        ... Ja jatkoa edelliseen.. Riippuu tietenkin tavaran laadusta mikä menee. Jos vaatteet on tahrasia/nyppysiä/pahanhajuisia/reikäsiä, niin ei ne mene varmasti missään. Olennaista on että pöytää käy siivoamassa päivittäin ja lisäämässä tavaraa niin kauppa käy.


      • Mellukirppikselle

        Huomannut saman vaikka vakipöytää pidänkin
        Pikkuhiljaa siirtymässä Mellikirppikseen jossa ihana henkilökunta.


    • Mellukirppikselle

      On täysin pilattu uudistuksen jälkeen.ahnean tuntuiset omistajat. Pöytätila sama mutta rekkitilaa pienennetty huolella ja vaikea katsoa vaatteita. .

    • Grimes

      Sanoisin että se miten hyvin tavarat menee myynniksi riippuu ihan tavarasta. Pöytäparkki on niin keskeisellä paikalla että asiakkaita kyllä riittää. Kirppikset on kanssa tosi "in" nykyään. (Onkohan ne missään vaiheessa ees ollut "out")

      Siistit ehjät vaatteet ja tavarat menee nopeasti, kun on kohtuu hinnat. En voi oikeesti painottaa tarpeeksi "Siistiä ja Ehjää".
      Rikkinäistä ja likaista tavaraa ei kannata kirppikselle raahata, muutamakin huonokuntoinen tavara muuten hyvän seassa saa muutettua koko pöydän ilmeen rähjäiseksi. (Iso offender mitä nään on ihan nukkaset vaatteet, plääh! Ei kiitos!)

      Olen huomannut että varsinkin miesten vaatteista kirpputoireilla tuntuu olevan vähän pulaa. Omaan kokoon ei löydy mitään. En osaa kyllä kauhean hyvin sanoa että mikä tavara ihmisiä eniten miellyttää. Vaatteita kirppiksillä tuntuu kyllä aina olevan hirveästi (paitsi niitä minulle sopivia tietenkin, hah) niin joku muu tavara voisi olla ihan hyvä idea. Viirin kirppis on kiva kun siellä myyjillä useasti enemmän muuta tavaraa kuin vaatteita.

      Pöytäjärjestystä Pöytäparkilla muuteltu paljon, tila tuntuu paljon avarammalta vanhaan verrattuna. Rekkitila tosiaan vähentyi avaramman pöytätilan puolesta, reunoissa olevilla pöydillä on kyllä koko rekki edelleen omassa käytössä. Vielä vähän hiottavaa yleisilmeen kannalta, mutta okei suuntaan menossa.

      On myös tärkeää pöytää vuokratessa muistaa ettei tuo pöytään kerralla liikaa tavaraa, se näyttää heti paljon sotkuisemmalta. Pöytää pitäisi myös itse muistaa käydä siistimässä, henkilökunnalla kirpputoreilla ei ole aikaa pitää pöytiä siisteinä vuokraajan puolesta!
      Tavaraa kannattaa myös välillä viedä pois ja tuoda uutta tilalle, jos on vanhaa kamaa seissyt kauan pöydässä sen ohi kävelee helpolla vilkaisemattakaan sen suuntaan. ("Vakkaripöydille" kirppiksillä varsinkin merkiksi, niillä yleensä samaa taravaa aina, tylsistyttää asiakkaita. Jos moisia pöytiä on liikaa saattaa kyseinen kirppis jäädä kokonaan välistä)

      Toivottavasti näistä minun kirppisaatoksista on jollekkulle apua :] Enimmäkseen yleistä vinkkiä, kun nää asiat on relevantteja ihan sama millä kirppiksellä pöytää vuokraat.

      • Malmilainen

        Todella pienet ja ahtaat tilat..isommille tavaroille ei ole enään paikkaa vaan se on muutettu henkilökunnan varastotilaksi..pöytä on pieni ja siinä ei ole tausta seinää niin tavaroita tippuilee lattialle pöydän ja seinän väliin..itse myyjälle eikä yleisölle ole wc tä!..käytävät on ahtaat..sokkeloinen...vaatetangot on pöydän yläpuolella niihin on vaikea yletty..pimeä tila ...en suosittele...


    • Kirppiskiertelijä

      Pöytäparkissa lähes joka käynnillä tullut tehtyä kassillinen löytöjä. Hyvä hinta-laatu-suhde yleisesti. Paljon valikoimaa laidasta laitaan (leluja kuten petsejä, vaatteita vauvanvaatteista juhlamekkoihin, elektroniikkaa pujelimista tuulettimiin, astoita antiikista muumi-astioihin, koruja, hygieniatuotteita, karkkia yms). Sekä täysin uusia tuotteita että käytettyjä ja valikoima muuttuu viikoittain. Moni pöytävuoralla oleva laittaa tuotteita vuokran lopulla puoleen hintaan eli jos käy uusiksi samalla viikolla voi tehdä kirppistarjouslöytöjä. Henkilökunta maanläheistä ja asialaspalvelu toimii

      • kiuhbgr

        Vähempikin mainostus riittäisi kirppiksen pitäjältä.


      • Anonyymi

        Täysin surkea tulos...viikon ollut siistiä, puhdasta, kaunista ja halpaa vaatetta (hinnat tod.halvat ) myyntiä EI YHTÄÄN!! Eli ei tuolla kauppa ainakaan käy. EN SUOSITTELE EN!!! Ei myöskään satukirjat, lelut eikä lasitavara liikkunut mihkään vaikka lähes ilmaiseksi neki myynnissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täysin surkea tulos...viikon ollut siistiä, puhdasta, kaunista ja halpaa vaatetta (hinnat tod.halvat ) myyntiä EI YHTÄÄN!! Eli ei tuolla kauppa ainakaan käy. EN SUOSITTELE EN!!! Ei myöskään satukirjat, lelut eikä lasitavara liikkunut mihkään vaikka lähes ilmaiseksi neki myynnissä.

        Kävin viime viikolla ja joku äijä sitä piti, joka juorus tiskillä toisten äijien kanssa. Yleensä äijien vetämät paikat eivät toimi, ovat epäsiistejä, ylihinnoiteltuja ja toimivat kaverillekans periaatteella. En voi suositella tätä paikkaa ostajille enkä myyjille.


    • Anonyymi

      Olen jo pitkään halunnut perustaa Malmille kirpparin, mutta liiketilan vuokrat ovat niin tähtitieteellisen korkeat, että se on sitten kaatunut siihen. Ei noilla hinnoilla voi kannattavaa liiketoimintaa harjoittaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe