AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

hammaslääkikseen

4 Vastausta 858 Lukukertaa
mennään sisälle tänä kesänä! mä olen siis todellakin se farmasian opiskelija joka sanoi haluavansa salaa hammaslääkikseen yhä, farmaseuttiopiskelijoiden jutut "vituttaa" niin paljon, että ette tiedäkään, ja apteekki työympäristönä ei innosta (kuvittele työskenteleväsi kanalauman ympärillä, vaikka olenkin tyttö), opintoja en uskalla keskeyttää, mutta ei tää pyrkiminen nyt oo vielä suljettu pois, ouluun aion tähdätä ja motivaatio on kasvanut kauheasti... =)

no, oli mulla asiaakin
1)mitä kemian ja fysiikan kursseja kannattaisi painostaa eniten?
2)onko mun kannattavaa ostaa galenoksen uusi painos vai uskotteko että pärjään vuoden 2006 painoksellla 6.-7.?
3)onko totta että laskuista saa helpoimmat pisteet kuin bilsan tehtävistä?

jos joku vielä jaksaisi vastata tähän niin kiiiiiiiiiiiiiitoksia!!!

JA TE FARMASEUTTIOPISKELIJAT JOTKA OLETTE VAIHTANEET LÄÄKIKSEEN/HAMMASLÄÄKIKSEEN, OLETTEKO SAANEET OPINTOJA YHTÄÄN HYVÄKSILUETTUA? MITÄ?

Se on totta

että laskuista saa paremmat pisteet. Voit vaikka tarkistaa vanhoista pääsykokeista.
jep kun osaat laskun saat täydet pisteet. bilsassa pitää sit muista kaikki nippelit ja nappelit ja siltikin vaikee saada täydet. ja totta sekin et laskuista suhteessa enemmä pisteitä.
1) mielestäni siihen kuuluu kaikki muut fysiikan kurssit paitsi ..olikohan se joku sähkökurssi, induktiojuttuja ym. (Näin tärppinä aika monena vuonna on kysytty säteilytehtävä)
2)sinne on lisätty viime vuosina ihan kirjan loppuun kansanterveyteen liittyviä juttuja ja esim saunan terveysvaikutuksia..joita taidettiin jopa kysyä kokeessakin. Suosittelen lukemaan ne terveys 2000-tutkimukset vai mitä siellä olikaan. Kirja on hurjan kallis mutta kantsii silti hankkia tai kopioida ne uudet sivut jostain
3)saa paremmin pisteitä laskuista, eli on hyvät saumat jos on rautainen laskurutiini. ja samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa et bilsa etu- ja takaperin ulkoa. eipä jää sitten tuurista kiinni!

tervetuloa vaan ouluun hampaalle=)

hampaalle on helppo

päästä. Varsinkin jos haet pikkukaupunkeihin, kuten Kuopioon tai Ouluun. Ei kovin vaikeaa tosiaan.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta