AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Menekinedistäjä

Menekinedistäjä

9 Vastausta 3 536 Lukukertaa
Onko kokemusta menekinedistäjän työstä? Oletko tehnyt mille firmoille, suoraan toimeksiantajalle? Tuntipalkka?

Mulla on!

Olen itse ollut välitysfirman kautta useillakin erilaisilla keikoilla! Keksejä maistattamassa, energiansäästölamppuja esittelemässä ja jokeripeliä promoamassa. Mukavaa hommaa se on omasta mielestäni ollut, kaupan alan TES:sin mukainen palkka on ainakin mulle maksettu kilometrikorvauksineen. Tietysti on niitäkin firmoja joissa maksetaan vain provisio. Jos välitysfirman kautta ajattelit mennä menekinedistäjäksi, suosittelen PrintCenteriä! Itse olen tehnyt keikat ko. firman kautta ja kaikki on sujunut kuten on luvattu.

Ständillä seistessä kannattaa muistaa se ettei laita epämukavia kenkiä, koska joskus saatat joutua seisomaan kuusikin tuntia. Joissain esittelytilaisuuksissa on esiteltävänä tuotteita, joista kannattaa opetella kaikki mahdollinen, koska ihmiset saattavat kysyä ihan mitä tahansa. Kun nyt ihmisistä puhutaan, heitä on monenlaisia, pääosa heistä on mukavia. Hankalia ihmisiä en juuri ole nähnyt, ehkäpä se johtuu siitä, ettei ihmisten ole pakko tulla ständin luo jos heitä ei kiinnosta. Nuorena naisena kohtaa myös aika paljon flirttailua iäkkäämmältä miesväestöltä, mutta hekin ovat olleet harmittomia tyyppejä. Joskus voi kohdata jonkun ilkeänkin, mutta heidät kannattaa jättää omaan arvoonsa.

Jos kiinnostaa, niin siitä vaan kokeilemaan! Itse olen tykännyt kovasti, tosin hommia en ole voinut ottaa vastaan vähään aikaan kun on päivätyössä pahasti kiirusta. Tsemppiä!

P...Center

Itse en suosittele kenellekkään PrintCentterin palkkalistoille menoa. Ovat jättäneet korvauksia ynm. maksamatta eikä ainoastaan minun kohdalla!!!

Alalle kans

Mitä muita näitä firmoja on johon voisi olla yhteydessä menekinedistämis-töiden puolesta? Tessaan olen jo ollut yhteydessä. Mihin muualle? PK-seudulla? Mitä suoria paikkoja olis?

Mitä ihmettä?

Mulle on ainakin maksettu kaikki ihan prikulleen niin kuin on pitänytkin. Nytkin keikkaa riittäisi vaikka muille jaettavaksi, mutta kaikkeen ei valitettavasti ehdi mukaan =( Itselläni on vain hyviä kokemuksia PrintCenteristä.

Mitä teille ei sitten maksettu?

Oma toiminimi

Onko joku tehnyt myynninedistäjän työtä omalla toiminimellä? Mitäköhän silloin maksetaan? Olisiko kokemuksia?

Olen

Tehnyt promoja jo useamman vuoden.. Pidän työstäni ja asiakkaistani,,, Heihin mahtuu laidasta laitaan.
Ainoa ja pitkä miinus on joidenkin liikeiden vanh, myyjät ovat joskus tosi paskamaisia käytökseltään sain jopa potkut yhden tälläisen haaskan takia vain siksi ettei liikkeessä ollut,esittelyssä olevaa tuotetta myytäväksi kuin muutama hassu kappale akka juorusi ja haukkui myyntiedustajalle, kun valitin siitä miksi ei ole tuotteita ?.
Asiakkailta olen sanut hyvää palautetta
Toinen pitkä miinus on se että työ on satunnaista , keikkoja on säännöllisen epäsäännöllisesti. Ja se potuttaa kun tekis enemmänkin töitä.
Avoin puhelias, ystävällinen ja iloinen on oltava. Ja myytävä to..osi paljon.teen töitä välittäjän kautta.. Haluaisin tehdä suoraan toimeksiantajalle, vielä en ole onnistunut saamaan sitä.

palkka?

Mut paljonko tuosta oikeesti maksetaan? tuntipalkka?
uppista

minuakin kiinnostaisi oikea palkka summa?
Nyt taidetaan puhua sekä konsulenteista, että menekinedistäjistä. Siis nuo esittelyitä pitävät ovat konsulentteja. Menekinedistäjät yleensä täyttävät hyllyjä, tekevät tiauksia, rakentavat massaesittelyita, hyllynpäätyjä jne. Työtä tehdään arkipäivisin ja päiväsaikaan, itse pystyy paljon vaikuttamaan työaikaan. Palkka aikalailla sama kun kaupassa ollessa + kilometrikorvaukset. Itse teen noin 30 tuntia viikossa. Tykkään kovasti työstäni. Suosittelen tekeville ihmisille, ei ole laiskan ihmisen hommaa :)
 /   /  /  / Menekinedistäjä

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta