AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / WEBCAM OHJELMA KATEISSA

WEBCAM OHJELMA KATEISSA

2 Vastausta 338 Lukukertaa
mulla on läppäri jossa on käyttiksenä vista ja kiintee webkamera löytyy. Kaverilla on samantapanen kone ja sil on joku vista live! webcam ohjelma siinä mut multa semmosta ei löydy :/ haluaisin kikkailla semmosella.... kamera löytyy kyllä esim mesen keskusteluissa/ facebookissa/ muissa mihin web kameraa tarvitaan :--D ongelmana on vaan se, että sille ei ole mitään ohjelmaa koneellani. Mistä voisin semmoisen ladata, ja minkä niminen webcam ohjelma teidän vistallanne on?
kiitos avusta jo etukäteen vaikka tähän tuskin kukaan vastaa

voi olla

no hei. kuule en ole ammatilainen ... mut sat kokeille tämä. mene ohjauspaneeli sitten laitehallinta sitten tarkista kaikki konee driver jos näit jotain keltainen merki .. oat konee hiiri japaina oikeen nappi sitten valitse päivitä siten tule uusi viest 2 mahdollista valitse päivitä internetistä ..kokeille se.. jos toimi se on hyvä jos ei sinä pitä ladata jotan ohjelma esm( driver choker tai muu .. googlestä löytu varma..
t: joko mies =)

Mulla on tämä

Cyberlink Youcam. On tosi hyvä. Tule koneen mukana ja siten ilmainen. Ihmettelen miski täällä tämä sama maksaa,
http://www.cyberlink.com/downloads/trials/youcam/download_en_US.html

No ehkä vois kun etsiis ni löytää vastaavanlaisen mutta ilmaisen. Ei sulla sit olis koneessa mitään valmiina. Yleensä on kyllä.
 /   /  /  / WEBCAM OHJELMA KATEISSA

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta