AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Pääsykokeet

3 Vastausta 1 027 Lukukertaa
Nyt tulee niin tyhmää kysymystä, mutta kun en tiedä niin en. Mitä noissa noin 4-tuntia kestävissä kokeissa oikein kysytään?

dia-arkisto

http://dia.fi/arkisto.html tuolla on vanhoja kokeita, lisäksi dia-valintaoppaassa kerrotaan kurssit joiden tietoja tarvitaan, nämä ovat likimain samat (ellei jopa samat) kuin yo-kokeiden vaatimukset. Tuolta arkistosta löytyy myös malliratkaisuja, joten noita kokeita tekemällä on hyvä harjoitella. Fiksumpi myös huomaa, että tietyt teemat toistuvat kokeesta toiseen.
Mites sitten noi kaavat? Tuolla sivulla on kyllä vuoden 2005 kaavakokoelmat, mutta onko ne samat joita on käytetty noissa uusimissakin kokeissa vai onko uusimmissa kokeissa pitänyt muistaa ulkoa kaikki tarvittavat kaavat? Toki noista aika paljon muistaa mutta ei kaikkia kun nyt lukiossa kuitenkin tottunut pitämään tota MAOLia auki koko ajan kun on kerran ollut sallittu...

Tuo.

Edellä linkitetty DIA arkisto kertoo aika hyvin, eli siellä on edellisten vuosien kokeita. :)

Itse hain ouluun DI puolelle. Meidän piti pakollisenta tehdä ensimmäisenä päivänä matikka. Muistaakseni 3 tuntia oli kokeen kesto.

Seuraavana päivänä sai tehdä joko kemian tai fysiikan. Itse tein fysiikan, kolme tuntia sekin taisi kestää, ja tuolla arkistossa nuo viime vuoden kokeet on.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta