AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Google.fi

Google.fi

4 Vastausta 3 427 Lukukertaa
Minulla on ongelma Google.fi:n kanssa. Kun kirjoitan hakusanan ja haen, selaimeni siirtyykin Google Searchiin eli Google.com:n hakuun. Tämä on erityisen ärsyttävää siksi että olen tottunut hakemaan tietoja Google.fi:stä ja Google.com:n hakutulokset ovat lähes täysin erilaiset ja vähintäänkin eri järjestyksessä kuin olen tottunut. Toivottavasti joku osaa kertoa mikä on vialla. Kiitos!
Oletkohan mennyt vaihtamaan rakseja tarkennetusta hausta tai kielivalinnoista?

Ei johdu siitä...

...vika on Firefoxissa, joka palauttaa virhekonsoliin Google.fi:n avautuessa seuraavan varoituksen: Tuntematon ominaisuus "zoom". Määrittely sivuutettiin.
Lähdetiedosto: http://www.google.fi/
Rivi: 3

Uudelleenasennus ei poista ongelmaa. IE:tä en halua käyttää, koska se on hidas.
Sitten sulla saattaa olla Firefoxin asetuksissa klikattu google.com? Missä siellä onkaan listattu käytettävät lisäosat tms.
Googlen + google chromen asennuksen yhteydessä saat latauksen jaasennuksen yhteydessä vaikka minkälaisia hakukoneita mukana esim. websearch, joka on erittäin hankala poistaa. Chromessa on myos mukana kaiken kattava tarjonta you tube,twitter,face book ym. sekä nettipeli osio jossa akki mahdolliset rahapelit houkuttelemassa. Msn.fi tuntuu olevan paras kotisivu ja hakukone.
 /   /  /  / Google.fi

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta