turussa vauhti päällä

Jiri Kironen

Ruskea talo?
Kirjoittanut: Voimaa Kalevalasta? 2.11.2008 klo 20.37


Kuka lypsi kellejään puulastoilla? Kreivi? Aluepalauttelija? Hypno-magneettimies? Ja miksi?
Vastaa tähän viestiin
Kerro kaverille tästä viestistä


Ilmoita asiattomasta viestistä

tähän mennessä
Kirjoittanut: tapahtunut 2.11.2008 klo 23.01


Tätä palstaa seuranneena voin tuoda esiin saamani tiedon ruskeasta talosta ja sen asukkaista.

Ruskea talo on jossakin turun keskustassa, ehkäpä linnankadun varrella. Se on ulospäin paitsi ruskea myös siisti ja hyvin hoidettu.
Talon julkikuvan takana on hieman toinen meininki.
Talon kellaritilojen salaisen sisäänkäynnin tuntee vain joku talonmies ja pari hänen tuttuaan. Ovat myös läpituttuja keskenään.(vitsi:)
Talon keskeiset henkilöt ovat "Plösönaama= asehullu ja ollut rasvaimussa","Ruputalkkari = hyljeryhtinen lättäjalka tai menninkäinen tai menninkäistalkkari" ja "Rommel = valelääkäri".
("Jatsari-Ola = rotannaama tai tyrvään aasi tai mustalaisruhtinas" ei kuulu teamiin, vaikka näin onkin erheelisesti väitetty.)

Tämä kolmikko hallinnoi ruskean talon salaista toimintaa siten, että "Ruputalkkari" on johtaja ja kaksi muuta alaisia. Tämä kuitenkin siten, että nämä kaksi alaista muodostavat yhdessä 50% kolmikon äänivallasta.

Ruskean talon kellarissa on tasokas juhlatila saunoineen ja uima-altaineen. Baarissa kuuluu olevan parempi taso kuin useimissa turun ravintoloista. Löytyypä lisäksi biljardisali, pokeripöytä ja keilaamaankin sopii kuudelle radalle. Lisäksi on majoitustiloja *****hotellitasoisesti arvion mukaan n. 88 hengelle.

Jokaisessa temppelissä on pyhin paikkansa ja sama pätee ruskeaan taloon. Tämä pyhäkkö löytyy saunaosaston ja punttisalin välistä.
Pyhäkössä on hyvän äänieristyksen lisäksi sekä kirkasta että himmeää valoa, savukone, puolapuut seinällä, sauvasekoitin, espanjalaisia ratsuja, nestekaasugrilli ja kaninnahalla tai kumilla päällystettyjä työskentelytasoja useilla remmeillä ja vöillä varustettuna.
Näihin tasoihin sidotaan em. remmeillä kiinni ne onnelliset/onnettomat (tarpeeton yliviivataan), jotka "Plösönaaman" masinoima vanki"rekrytointi" on saannuut saaliikseen.
"Plösönaama" saalistaa ja houkuttelee jääkäreidensä avustuksella humalaisia tai muuten väsyneitä nuoria miehiä tulemaan jatkoille.
"Rommel" syynää saapuvat vangit ja antaa heistä kestävyysarvion. Kaikki peräpukamaiset ja huonohampaiset vapautetaan heti ja heille maksetaan 500 - 20 000 € korvaus vaitiolosta.(onko Väiski muuten koskaan puhunut olleensa vankina ruskean talon kellarissa?)
----

"Ruputalkkari" tulee paikalle. Hän on pukeutunut vihreään satiiniviittaan, tyköistuvaan rohdinpukuun ja nilkkoihin ulottuvaan punaiseen kravatiin. Jaloissa on kolhituneet maihinnousukengät ja käsissä luuta sekä ryssäläinen sinkkiämpäri. Keltaiset silmät loistavat kilpaa Aurajoen ja sen sameassa pinnassa kimaltelevan täysikuunsillan kanssa.

Penkkeihin sidotut vangit odottavat lamaantuneina/innostuneina (tarpeeton yliviivataan) tulevaa käsittelyä.
"Ruputalkkari" napsauttaa sormiaan. "Rommel" ja "Plösönaama" vilkaisevat toisiaan, iskevät silmää ja huutavat kimeän kaksiäänisesti---"Johtaja, ota sinä ensin."

"Ruputalkkari" pyytää himmentämään valoja, paineet nousee ja tunnelma tihenee...

Ja sitten kuului PLÖRPS...

------------
Lisää juonipaljastuksia tulossa.
Vastaa tähän viestiin
Kerro kaverille tästä viestistä


Ilmoita asiattomasta viestistä

Kerro lisää
Kirjoittanut: kansa tahtoo tietää 2.11.2008 klo 23.14


..jätit niin kihelmöivään kohtaan että eihän tätä kestä millään, ehdin jo vetää jatsarit jalkaan ja hylkeen nahkaviitan olalleni ja lerssi osoittaa kattoon, ilman käsikäyttöä

Jatka juonipaljastuksia viipymättä

Sieg Heil!
Vastaa tähän viestiin
Kerro kaverille tästä viestistä


Ilmoita asiattomasta viestistä

Samaa mieltä, kansa
Kirjoittanut: tahtoo lisää! 3.11.2008 klo 11.34


Täällä väristään odotuksen kiimassa.
-------------->

5

456

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IsämmaallinenSuomalainen

      Onko Laineen Sepiä näkynyt?

    • rupusitaatti

      "Hän on pukeutunut vihreään satiiniviittaan, tyköistuvaan rohdinpukuun ja nilkkoihin ulottuvaan punaiseen kravatiin. Jaloissa on kolhituneet maihinnousukengät ja käsissä luuta sekä ryssäläinen sinkkiämpäri. Keltaiset silmät loistavat kilpaa Aurajoen ja sen sameassa pinnassa kimaltelevan täysikuunsillan kanssa"...aah...

    • KerroMeilleItsestäsi

      En tiedä onko tämän avauksen tekijä tosissaan vai onko tämä hulvatonta satiiria? Jos on tosissaan, niin pitäisi ehdottomasti hankkia lääkitys tai päivittää nykyinen lääkitys.

      En parhaalla tahdollakaan ymmärrä, mitä tekemistä tuolla talolla ja sen oudoilla tai sellaisiksi väitetyillä asukkailla on isänmaallisuuden ja palstan aiheen kanssa?

      Kirjoittaja selvästi tuntee aiheensa ja henkilöt. Joten kuulostaa vahvasti siltä, että avaaja on itse kuulunut tuohon sakkiin. Sitten hänelle on tullut riitoja muiden kanssa ja hänet on heitetty sakista ulos. Ja sitten loukkaantuneena kirjoittaa häväistysjuttuja palstalle entisistä kavereistaan.

      Kerropa rehellisesti, olenko oikeassa?

      • 5kgnpunnus

        Joo, kyllä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1525
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1097
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      996
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      917
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      842
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      640
    Aihe