Etsin hoitohevosta

-Sani-

Moi! Etsisin mukavaa hoitohevosta jonka kanssa saisi puuhailla mielin määrin. Tallilla ei edes tarvitse käydä muita hoitajia.
Olen iloinen, reipas, hevosista melko paljon tietävä tyttö. Olen ratsastanut 6 vuotta ja ajanut noin.5½ vuotta.
Osaan myös hoitaa hevosen. Siivoan karsinoita, harjaan, ja jopa tarvittaessa ruokin. Minusta saa siis myös mainion tallityöntekijän!
Lisätietoa saa kysymällä!

32

668

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • laura_lafet

      Olisitko kiinnostunut mun virtuaalitallista. Olisi hauskaa , jos edes käväisit siellä. Mun virtuaalitallin nimi on Virtuaalitalli Lafet
      P.S. Voisitko jättä vieraskirjaan viestin.

      • =)

        Kuutamolaukka on ihanteellinen talli, jossa on hevosia ja poneja joka lähtöön! Tällilla on myös paljon aktiivista toimintaa, kuten kisoja, valmennuksia ja leirejä. Jokainen löytää monen kokoisesta ja tasoisesta heppa joukosta omansa! Käythän kurkkaamasa ja kirjoittamassa viekkuun!

        http://www.freewebs.com/kuu1/

        Julia ja pollet


    • veera123

      meillä on talli mene katsomaan osoite suonsaarentalli.suntuubi.com p..s jätäthän pyyntösi viekkuun

    • TiD33

      Virtuaalitalli Santiaqissa on monen monta hevosta (ja ponia) vailla ahkeraa hoitajaa, joten kannattaa käydä katsomassa löytyisikö sopivaa karvakorvaa hoidettavaksi ;) Olemme avoimia uusille ajatuksille ja mielipiteille, joten foorumille saa reippaasti kirjoitella viestejä.

      http://santiaq.webs.com

      • -Sani-

        Käyn varmasti kurkkaamassa!


    • Kisatalli Síeger

      Virtuaalitalli Sieger tarvitsee niin hoitajia ja kisaajia! Jokainen hevonen on vielä ilman minkäänlaista hoitajaa. Sieger on erittäin aktiivinen, siisti, websiin tehty virtuaalitalli, jota päivittelen n. kerran päivässä, ellen sitten kaksikin!

      Tule kurkkaamaan ja löydä unelmiesi polle! --> www.tallisieger.webs.com

    • Iinska x Iina
    • Jenny98

      Täällä ois talli joka kaipaa hoitajia.
      Galope on pääasiassa siitosta, mutta kisoja on. Hoitajat ovat tallin pääperusta ja toivon että kävisit edes kurkkaamassa tallia. Galopessa kasvatetaan haflingereja, mutta muitakin hevosia on. Yksi varsa myynissä (ei tietoja vielä) lisään sen n.viikon päästä. Galopessa on ensimmäiset estekisat menossa ja tarvitsen osallistujia.

      Ossa: http://vtgalope.suntuubi.com/

      - Jenny

      • -Sani-

        Käyn kurkkailemassa niitäkin;)


    • cherte

      Uusi pienehkö tallini kaipaisi kipeästi hoitajia. Hoitaja toiminta yksinkertaista, ei kauppaa tai kaappeja. Hoitaa ei tarvitse esim. kerran 2 viikossa, vaan voimme sopia hoitomäärät ihan kahdenkesken. Tallilta löytyy arabeja, pari paintiä, holstein ja oldenburg. Kisaamis mahdollisuus löytyy, sillä kaikki hevoset ovat huippukunnossa.

      Käy itse tutustumassa tarkemmin http://www.jaruntalli.suntuubi.com

      Kiitos!

    • Virtuaalitall Spiral

      Hei saat hoitsun kenen kanssa puuhailla mielin määrin kirjoittamalla googleen virtuaalitalli spiral. Voit valita sieltä sopivan hoitsun. (se talli on kyllä virtuaalinen, mutta jos kelpaa sekin käy vaan;))

    • Kaiza=Erika=Kaiza

      Voi joku tulla tänne: http://montar.suntuubi.com tai tänne: http://helmipöllö.suntuubi.com
      Olen sataprosenttisesti suntuubin ystävä! Vaikka mulla on nettisivu.org myös kaksi sivustoa...Mutta ne ei oo virtuaalitalleja ja aion toisen poistaa piakkoin! ;D Olisi pyyntö. Voisiko joku tehdä kanssani virtuaalitallin? laittakaa viesti Helmipöllö-tallille, koska en varmaan käy kattomassa täällä näitä viestejä enään.. En tiedä.

    • Katja & Nea

      Tervetuloa pienehköön, idyllisissä maalaistiloissa sijaitsevaan Aprikoosintalliin!

      Aprikoosintalli on vuonna 2010 perustettu 100 % oleva virtuaalitalli, joka on oikeastaan ratsastuskoulu. Aprikoosista löytyy niin hevosia kuin ponejakin. Mitään tiettyä rotua tallissa ei kasvateta, joten kaikenlaisia silkkiturpia on luvassa: Isoja, pieniä, laiskoja, reippaita, estetykkejä, kouluhemmoja ym ym. Kaikille hevosille ja poneille otetaan hoitajat. Muutakin toimintaa löytyy: Kisoja, leirejä, valmennuksia... Ja mikä ratsastuskoulu se sellainen olisi jossa ei tunteja järjestettäisi? Niimpä - joten niitä järjestetään myös Aprikoosissa! Toivottavasti toimintaamme osallistuttaisiin aktiivisesti, se on hyvin toivottua ja kaikki ovat niihin tervetulleita!

      Jos et kuitenkaan toimintaan osallistu tai ota hoitsua talliltamme, niin laitathan edes vieraskirjaan viestin? Kertoisit mielipiteesi tallista ja ehdottaisit ehkäpä jotain uutta aktiviteettiä? Kommentit ovat aina tervetulleita, ja kriteereistä saamme apua Aprikoosintallin pidossa - silloinhan voimme tehdä tallista juuri sellaisen kuin haluatte!

      Pitemmittä puheitta: Tervetuloa!

    • Muhbee

      Kaikki hevoset ovat vielä ilman hoitajaa Boheliassa, joka on hyvin, hyvin uusi talli. Hoitajat saavat ensin tutustuttuaan hevoseen myös kilpailla, muidenkin tallien kisoissa!

      • Susikallion väki

        http://www.freewebs.com/susikallio
        Susikallio tarjoaa hoitajilleen paitsi monenlaista puuhaa ja toimintaa, myös inspiroivia ja mielekkäitä hoitomuotoja perinteisen tarinan raapustelun ohelle. Tallillamme järjestetään tunteja moneen eri lajiin (mahdollisuus myös ajo- ja westerntunneille), vaelluksia, leirejä sekä kilpailuja, unohtamatta valmennuksia... Ja olemme aina valmiita ottamaan uudet ehdotukset ja ideat avosylin vastaan!

        Susarissa asuu lauma toinen toistaan suloisempia ja persoonallisempia poneja, sekä värikäs joukkio hevosia. Koska haluamme tarjota kokeneemmillekin ratsastajille ja hoitajille haasteita ja ikimuistoisia hetkiä, hevosvalikoimaamme kuuluu myös hieman vaikeammat ja luonteikkaimmat hevoset.

        Susikallio on lämminhenkinen, tosin melko suuri ratsastuskoulu Susijoen pikkukylän laitamilla. Tervetuloa tutustumaan, toivottavasti viihdyt!


    • Jenny ja Sebu
    • Ankkaaaaa

      http://www.vaahteralaakso.webs.com/

      Vaahteralaakso on vuoden 2010 heinäkuussa perustettu arabitalli, josta löytyy myös muutama kylmäverihepokin. Talli on vielä hieman alkutekijöissään, eikä hevosiakaan ole monta.
      Etsimme kuitenkin hevosillemme ahkeraa ja kokenutta hoitajaa, joka tietää mitä tekee ja pärjää vaikeampienkin hevosten kanssa. Vieraskirjaan hoitsupyynnöt.

    • Nazuu (:

      Heeipppaa :)
      KultaKaviolaan linkki > http://kultakaviola.suntuubi.com/
      Tiistain ilta päivästä loppuu Suntuubin huoltokatko, joten esim. viiden aikoihin voisit käydä kurkkaamassa.. Tallilla on monen rotuisia hevosia & Poneja :)

    • enni3413

      Tarvitsisin kipeästi hoitajia tallilleni, ja olisin iloinen jos tulisit tallilleni!

      enni3413.suntuubi.com

      • alluuu

        Hei! Minäkin etsin hoitohevosta mutta Seinäjoen alueelta. Olen harrastanut 7 vuotta ratsastusta ja olen 16 v.


    • dinatso

      Lupinlahden Liinakkoharjatallikin kaipaa hoitajia. Meillä voit liittyä jopa ratsastusseuraan LuRa eli Lupinlahden Ratsastajat. Talli on schleichtalli

    • Houston198

      Mulla on virtuaalitalli ja hoitajat saavat palkaa ja rahoilla voi ostaa varusteita. Tallini on sellainen jossa on hevosia joille otetaan hoitajia ja niillä sitten saa tehdä melkein mitä vaan eli vaikka ratsastaa tai uittaa. Ja sinne saa myös tuoda yksityishevosia. Mulla on vasta yksi hoitaja. Kaikista parasta on kun kaikki hevoset sieltä kuuluvat oikeaan elämääni!!

      • apiii16

        Hei houston198 missä tämä talli sijaitsee? Minä voisin tulla olen innokas hevosharrastaja ja olen ratsastanut 7 vuotta! Asun Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoella että jos tallisi on täälä lähettyvillä niin hyvä:-)


    • mie heppahullu

      apiii16/ tämä on virtuaalista toimintaa eli mitään ei tapahdu oikeasti! en suosittele asuinpaikkansa kertomista julkisessa paikassa...

      Ja sitten, Virtuaalitalli Vaahterapolussa on paljon hoitajaa kaipaavia hevosia ja poneja,muista lukea Toiminta>Hoitajat loppuun asti! sitten mene Toiminta-sivua alemmas ja etsi kappale Hevosten vuokraus ja tästä kappaleesta lause :

      Vaahterapolun tuntihevoset ovat myös vuokrattavina. Jos hoitaminen ei kiinnosta, voit aina vuokrata meiltä hevosen ja "leikkiä" hevosen omistajaa kuukauden verran.
      Vuokraaminen tapahtuu TÄÄLLÄ.

      klikkaa täältä-sanaa ja se menee foorumille.Sitten vasemmassa tai oikeassa kulmassa lukee Vaahterapolun foorumi.klikkaa sitä.sitten selaa alaspäin kunnes lukee: Hoitajahaku.Sitten vain metsästämään hoidokkia:)

      Muista tutustua asukkaisiin ennen foorumille menoa!!! ja HUOM vaahterapolku on piirrostalli!

    • Ize Acten
    • oathills

      Oathill's Equestrian on virtuaalinen harrastetalli, joka painaa värikkäällä talliporukallaan, monipuolisella toiminnallaan ja persoonallisilla hevosillaan jokaiselle kävijälle mieleen painuvan virtuaalisen elämyksen!

      Ota itsellesi hoitohevonen ja ratsasta arjen tahtiin!
      Käy kauniina kesäpäivinä uittamassa hoitsuasi lähellä olevalla Kaurajärvellä, osallistu kisoihin tai köpöttele vaikkapa auringonlaskuun upeiden korpimetsien keskellä!

      http://oathills.suntuubi.com
      http://oathills.suntuubi.com

    • Krista-Melina

      Tavoitteet on tehty saavutettaviksi. Kaikki on mahdollista, kun uskoo itseensä ja on valmis tekemään töitä intohimoisesti unelmansa eteen! "

      Taikausko on harrastetalli kaikenlaisia ratsastajia varten. Meillä valmentaudutaan, kisataan ja harrastetaan mukavasti lajia, jonka eteen teemme kaikkemme. Meidän päätavoitteeme on aina ollut sama, jokainen hevonen ja ratsastaja on yhtätärkeä, eikä ketään ole ns. karvoihin katsominen! :)

      Talliamme pyörittää joukko kokeneita hevosalan ammattilaisia jotka kaikki toimivat tahollaan erinäisissä tehtävissä. Taikausko sijaitsee Kiirnonlaaksossa. Pääkaupunki seudulta noin 300 km luoteeseen. Tallille on hyvät kulkuyhteydet monesta lähikaupungista ja julkisillakin pääsee mukavasti lähelle tallia.
      Toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme harrastamaan!:)

      Krista-Melina www.taikausko.weebly.com
      VRL-13715

    • Anna H

      vthuoleton.suntuubi.com

      Meiltä löytyy haastellisia tapauksiakin mutta myös monipuolista perusheppaa.

    • Poniharjun talli
    • Krista-Melina

      "Tavoitteet on tehty saavutettaviksi. Kaikki on mahdollista, kun uskoo itseensä ja on valmis tekemään töitä intohimoisesti unelmansa eteen! "

      Taikausko on harrastetalli kaikenlaisia ratsastajia varten. Meillä valmentaudutaan, kisataan ja harrastetaan mukavasti lajia, jonka eteen teemme kaikkemme. Meidän päätavoitteeme on aina ollut sama, jokainen hevonen ja ratsastaja on yhtätärkeä, eikä ketään ole ns. karvoihin katsominen!

      Talliamme pyörittää joukko kokeneita hevosalan ammattilaisia jotka kaikki toimivat tahollaan erinäisissä tehtävissä. Taikausko sijaitsee Kiirnonlaaksossa. Pääkaupunki seudulta noin 300 km luoteeseen. Tallille on hyvät kulkuyhteydet monesta lähikaupungista ja julkisillakin pääsee mukavasti lähelle tallia.
      Toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme harrastamaan!

      Krista-Melina
      VRL-13715

      ww.taikausko.weebly.com

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      164
      2783
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2011
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1816
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe