AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Olympialaiset 2014

Olympialaiset 2014

2 Vastausta 645 Lukukertaa
Vuoden 2014 talviolympialaiset on myönnetty Venäjän Sotshille. Veikkaan kuitenkin, että kisoja ei vuonna 2014 järjestetä Venäjällä. Syy: viimeistään 2 vuoden kuluttua kansainvälinen olympiakomitea toteaa, että Venäjä ei pysty järjestämään kisoja. Rakennusaikataulut ovat myöhässä, suorituspaikkoja ei saada rakennettua valmiiksi eikä maan alkeellista infrastruktuuria pystytä kohentamaan asialliselle tasolle.

Putin tietenkin uhkaa öljy- ja kaasuhanojen sulkemisella, mutta se ei auta. Nitsivoo ja harashoo, mutta kun paikat ei valmistu niin ei valmistu.

Kun kansainvälinen olympiakomitea on peruuttanut Sotsin kisat, se tarjoaa niitä Pohjoismaille. Suomi, Norja ja Ruotsi järjestävät vuoden 2014 talviolympialaiset.

Turha toivo

Kyseessä on niin tärkeä asia Venäjän kunnian kannalta, että Sotsin kisat järjestetään vuorenvarmasti.

Ensin toki venäläiset tekevät kaikki mahdolliset virheet tämän olympiaprojektinsa kanssa. Asiat ryssitään oikein urakalla. Korruptio ja tehottomuus jyllää.

Mutta sitten lopuksi nöyrtyvät, potkivat omat "yrittäjänsä" huitsin Siperiaan rakennustyömaalta, ja ovat valmiita maksamaan mitä tahansa länsimaisille firmoille, jotta olympiaprojekti saadaan aikataulussa valmiiksi. Tässä vaiheessa kannattaa suomalaisfirmojenkin olla valmiina. Ja hinnoitella työnsä tietenkin taivaisiin :-D

Hyvältä kuulostaa

Tuo kuvio sopii. Vuoden 2003 jääkiekkokisat myönnettiin alunperin Tshekille joka ei saanut halliansa valmiiksi ja kisat annettiin Suomelle.
 /   /  / Olympialaiset 2014
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta