AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / TUOHIKORTTI ??????

TUOHIKORTTI ??????

5 Vastausta 1 357 Lukukertaa
Ostin gigantista mikron,olisin maksanut käteisellä mutta myyjä sanoi että ota tuohikortti saat 2k.maksuaikaa ei tule mitään kuluja ja jos hinta tippuu saat erotuksen rahana.
kun luin sopimusta siinä lukee selvästi että tilinhoitomaksu on 4 euroa/kk.jos on luotollisia maksuja.
JOTEN ÄLKÄÄ MENKÖ LANKAAN,MYYJÄT SAAVAT TÄSTÄ LUOTTOKORTTIEN TEKEMISESTÄ PALKKION.
TUOHIKORTTI ON NORDEAN.
2kk maksuaikaa ilman tuota tilinhoitomaksua. Lukee Tuohi-sopimuksen "lisätietoa" kentässä, joko selkeästi tai yhellä sanalla "kuluton".

Tutkitaan ensin, jooko?
Niin se on siis tuon 2k maksuton, sitten tulee kuukausittainen tilinhoitomaksu. Mutta minun kokemuksen mukaan siitä ei myöskään tule tuohon 2kk laskua.
Jos otatte tuon ajatuksena, maksan nyt 100, kuukauden päästä loput, ei maksuja, ei kuluja, niin joudut soittamaan sinne tuohikortin pankkiin (en nyt muista mikä pankki on), pyytämään laskun/laskutustiedot. Muuten tupsahtaa sieltä 3kk jälkeen lasku missä on tuo tilihoito 4€ + korot yhdeltä kuultä koko summasta.

Minulle meinasi käydä näin joskus ajat sitten, kun otin jonkun vastaavan mastercardin. Mutta onneksi olen supertarkka laskujen kanssa, ja kuukauden jälkeen olin sitä maksamassa ja huomasin, ettei mitään laskua ollut tullut ja soitin pankkiin. He antoivat tili+viitenumerotiedot ja sain maksettua laskun osissa ennen mitään kuluja (taisi olla silloin minulla 4kk kulutonta+korotonta maksuaikaa) ja kertoivat, etteivät he tältä koroton+kuluton ajalta mitään laskuja lähetä. Mutta sitten kun oli maksanut osan, niin sai kyllä saldotiedoteen tms.

Jos olette varsin huolettomia laskujen kanssa (maksetaan sitten, kun tulee, kun muistetaan), ettäkä pidä kirjaa tulevista laskuista (eli tilatuista, osamkasulla tai tällä tavalla ostetuista tuotteista) niin tuosta voi tulla sitten yllättäviä kuluja.
Luojan kiitos, että sain varoituksen ajoissa! Olin ostamassa stereoita luotolla hyvässä uskossa, ettei lisäkuluja koidu. Tuollainen tilinhoitomaksu olisi katkaissut kamelin selän.
"Niin se on siis tuon 2k maksuton, sitten tulee kuukausittainen tilinhoitomaksu. Mutta minun kokemuksen mukaan siitä ei myöskään tule tuohon 2kk laskua. "

Mikä tässä on siis ongelma?

Koroton maksuaika tarkoittaa nimenomaan sitä että tuona aikana ei tule laskuja, ja ensimmäisessä korottoman ajan jälkeisessä laskussa on ainoastaan alkuperäinen koroton hinta. Jos tätä ei sitten syystä tai toisesta maksa kerralla pois, alkaa kuukausittaiset tilinhoitomaksut juoksemaan.
vittuun tuo tuohikortti!

Minä ostin 300e tavaran kikantista ja sanoin suotaan myyjälle, että kirjoittaa käteiskuitin enkä tarvi mitää maksullisia lisätakuista, jos laite kestää 2v, niin tulen ostamaan uuden sitten 5 vuoden päästä käteisellä....

Mut siis toi luottokorttien tarjoaminen on aivan käsittämätöntä paskaa...... kukaa ei tajua, että koroilla saa säästöön uuden laitteen hinnan jos vanha särkyy alle 2v iässä.
 /   /  / TUOHIKORTTI ??????

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta