AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Millainen nainen kiinnostaa?

Millainen nainen kiinnostaa?

8 Vastausta 1 059 Lukukertaa
Millaisiin naisiin iskette silmänne ja millaiset teitä miellyttävät? Jos nyt saisitte listata muutamia ominaisuuksia naisessa, niin mitä ehdottomasti naisessa toivoisitte? Makuja varmasti monia, mutta tähän voi ihan vapaasti omat mieltymykset kertoa.

RE: Millainen nainen kiinnostaa?

Olen itse ainakin heikkona: pikkaisen ujoihin, herkkiin, söpöihin, lämpimiin, eläinrakkaisiin, elämänmyönteisiin naisiin,

(minua taas yleensä lähestyy sellaiset: hyvin ulospäin suuntautuneet, räväkät, voimakastahtoiset, temperamenttiset naiset jotka eivät minuun oikein kolahda)

Eipä ihme että olen sinkku ; )

Eipä ihme

Eihän ihannenaisesi olisi ihannenaisesi, jos se olisi niin räväkkä ja ulospäinsuuntautunut, että uskaltaisi kuuna päivänä lähestyä ketään miestä. Että sinkkuus tuskin päättyy ilman omaa aktiivisuuttasi ja kärsivällisyyttäsi. ;-)

Henkevä<

Nainen joka omaa mielen avaruutta ja kauneutta kiinnostaa ,mutta joku papuparrovi jonka ajatusmaailma on veistetty pölkystä ei kyllä kiinnosta pätkääkään.
Eläinrakkaisiin, lapsirakkaisiin, aitoihin, rehellisiin, luotettaviin, sydämellisiin, eläväisiin, sopivasti sanavalmiisiin, ehkäpä hieman ujohkoihinkin, omilla aivoilla ajatteleviin, huumorintajuisiin ja keskustelutaitoisiin symppiksiin, elämänhaluisiin tasapainoisiin tyyppeihin....ja nää koskettaa nyt siis ihan naista ystävänä. En iske silmääni naisiin, mutta huomaan kyllä nää tyypit joukosta ja näihin yleensä helpoiten tutustun ja kaverustun. Joskin mulla ei oo kauheen tiuhaa verkkoa muutekaan ihmisten suhteen mimmosille ihmisille rupee toolkkaa...ystävät kyllä valitsen tosi tiukan sihdin läpi.

Sitten taas noi jutut on myös miehen suhteen samoja..jopa ihan parisuhdemielessä. Tommosia ja muutaki toivon kyllä..mut jotain mihkä ehkä kiinnittyy huomio olemuksessa. Jos ja kun ei puhuta aina ekana ulkonäöstä.

Kauniisiin tietysti

Jos ihmistä ei tunne entuudestaan, niin mihin sitä muuhun voisi kiinnittää huomionsa kuin ulkonäköön.

Että juttu jatkuisi, pitäisi lisäksi olla naisellinen, empaattinen, fiksu, hauska ja jakaa tulevaisuudenhaaveeni. Kuulostaa haasteelliselta, mutta löytyihän tuokin lopulta.
" Jos ihmistä ei tunne entuudestaan, niin mihin sitä muuhun voisi kiinnittää huomionsa kuin ulkonäköön."

Nimeen, karismaan, käyttäytymiseen, katseisiin, hymyyn, olemukseen.. Nuo kaikki voisivat herättää ainakin omalla kohdallani kiinnostuksen, vaikka mies ois ruma.

Ja siis jos

en tuntisi häntä entuudestaan ollenkaan, kuin ehkä nimen tietäisin ja olisin hetken aikaa voinut seurata hänen käyttäytymistään.

Mistään ihastuksesta en kyllä voisi puhua.. se kun tapahtuu mun kohdalla hitaasti. Vasta sit kun tunnetaan. Mutta kiinnostus tosiaan voisi herätä.

No moi Vänksy!

Sinun kanssasi on aina sitten vinkeää vaihtaa ajatuksia näistä pariutumiskiemuroista, koska ajatusmaailmamme on kaukana toisistaan kuin yö ja päivä. ;-)

Minä olen aloittanut suurimman osan suhteistani menemällä jutustelemaan ventovieraalle naiselle. En ole tiennyt sen enempää nimeä kuin ajatusmaailmaakaan. No olemus tietysti näkyy päällekin päin, joten siitä olen kanssasi yhtä mieltä, aivan kuin hymystä ja katseistakin. Enhän minä mene sellaisen juttusille, joka ei silmiään lainaa eikä hymyile.

Tuo ihastumisen määrittely on vähän hankalaa. Minusta ulkonäköön voi ihastua, mutta ihastus häipyy sen sileän tien, jos luonne ei täsmääkään. Aivan kuin se voi hävitä milloin tahansa tutustumisen edetessä. Minusta kun suhteen kehittyminen on pitkä prosessi ensikatseesta alttarille.
 /   /  / Millainen nainen kiinnostaa?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
32 v. Pirkanmaa
40 v. K-Suomi
33 v. P-Karjala
41 v. Pirkanmaa
35 v. Pirkanmaa
47 v. P-Savo

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta