AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

VRL??

8 Vastausta 545 Lukukertaa
Tietääkö kukaan, koska VRL palaa tauolta?
Sitten, kun Feanaro + muut porukat saavat sivut kuntoon :)

Okei :))

Kiitti vastauksesta :))

Huh..

hyvä, luulin jossain vaiheessa että on kokonaan lopettanut! :)

Lepo vain!

Sitten kun sivujen ylläpitäjä saa sen valmiiksi. Ei kannata hoputtaa, ihmisillä on myös oikee elämä, ja tommosen sivun koodamisessa kestää varmaan aika kauan. En itse ole elänyt päivää jolloin olisin tiennyt vrl:llästä ja se olisi ollut toiminnassa.
Kuinka kauan VRL on nyt ollut tauolla?

hohh

VRL on ollut joulukuulta (2009) asti tauolla, mikäili oikein muistan. Elonmerkkejä havaittiin keväällä, kun etusivun teksti vaihtui.
Tuo on niin typerää kun kaikki vaan rähähtää ettei kannata hoputtaa kun on muukin elämä. Se vain on niin että monia se mietityttää kun VRL kerta niin isoksi osaksi virtuaalimaailmaa on halunnut. Pitäisi omistajien itse miettiä omistautuvatko tehtävälleen vaiko antavatko paikan jollekkin muulle, sillä tiedän että monia muita houkuttaisi myös pitää yllä VRL:ää, en tiedä millä tuloksin muttah...
Minusta voisi olla edes oikeus kysyä milloin valmiit ja miten etenee, se on hieman epäreilua VRL:n "riippujaisille" eli niille jotka eivät ilman sitä osaa elää, koska jos edes tietäisi suuntaa missä mennään ja mitä tahtia edetään voisi monenkin mieli rauhoittua ja kun ylläpitäjät itse informoisivat ei heidän tarvitsisi hukkua kysymyksiin.

Vrl

Onko jollakin sen vrl sivujen tekijän sähköpostia? Voisi lahettää sille viestin ja kysyä koska sivut tulevat taas toimintaan.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta