AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Voimalan syöpäkeskustelu

Voimalan syöpäkeskustelu

15 Vastausta 634 Lukukertaa
Kävipä täällä Pohjois-karjalassa niin että minun ystävälläni diagnosoitiin munasarjasyöpään syksyllä 2009. Hän oli potenut kovia vatsakipuja ja muita vakavia oireita jo yli VUODEN ajan eikä terveyskeskuslääkäri (rahaton kunta, venäläinen lääkäri) kirjoittanut hänelle lähetettä jatkotutkimuksiin. Ystävältäni oli poistettu jo vuosia aikaisemmin kohtu, munasarjat oli jätetty. Kun hän viime syksynä sai lähetteen sisäiseen ultraan niin tulos oli vain et "jotakin siellä on" on ja niin lähete keskussairaalaan saatiin aikaiseksi. KOLMEN kuukauden päästä tuli aika keskussairaalaan jossa oli taas sisäinen ultra ja ja viipalekuvaus. Tulokset kertoivat karua kieltä. Eipähän keskussairaalassa edes ruvenneet leikkaamaan vaan lähete tuli heti KYSiin seuraavalle viikolle. No, sen leikkauksen tulos oli LAAJALLE LEVINNYT MUNASARJASYÖPÄ. Hän on käynyt sytostaattihoidoissa neljä kertaa ja pari viikkoa sitten oli vatsan avoleikkaus josta niitä etäpesäkkeitä poistettiin. KYSin lääkärit olivat tyytyväisiä hoitotuloksiin mutta tällä hetkellä ei tiedetä miten ystävälleni käy. Kysyn nyt vain sitä että miksi piti mennä näin pitkälle? MIKSI???!!!

Ikävää ettei

lähetettä aiemmin kirjoitettu.

Oma yksityinen gynekologini tekee aina vuositarkastuksessa vaginaaliultrauksen. Eli yksityissektorille kannattaa kääntyä, ei jäädä odottelemaan arvauskeskuksen olematonta toimintaa.

Voimia ystävällesi!

Olen pahoillani

ystäväsi puolesta,tuollaista ei saisi tapahtua kenellekkään,Eipä voi muuta kun toivoa jotta sytostaatit purisivat.Ikävä jotta tällaista sattuu,kysy jos ystäväsi haluaisi sinut mukaan lääkärille?Toivoa ei saa menettää.Voimia teille.

sietää ollakin

sietää sinun ollakin pahoillasi, sinähän hyppäät tutkimuksissa yhtämittaa - viet toisilta aikoja, turhaan niin usein käydä. toiset eivät pääse vaikka on tosi kyseessä eikä luulo.

Kateus on paha

tauti.Suostuin tutkimuspotilaaksi,joilla tutkimukset ovat 3 kuukauden välein.Suostu sinäkin.silloin sinäkin pääset 3 kuukauden välein tutkimuksiin.Hoidot ovat niin kalliita,ettei niitä noin vaan tehdä,kyllä siinä lääkärillä on jokin epäilys.

Joko

taas?

Niin

siellä joutuu allekirjoittamaan paperin,jossa suostuu ettei vaadi korvauksia mikäli jotain tulee.

Minä

kuuluin FinXX tutkimus ryhmään ja ei ole ollut tarvetta nostaa itseäni sen takia toisien yläpuolelle.Rauhoitu,ira¤.

En ole nostanutkaan

itseäni mihinkään.Olin Brexissa ja Finnx-tutkimuksessa,ja seuraavaan valmiina.Ei se ole mitään kehumista,vaan jokainen voi itse kysyä mikäli haluaa.
Oletko Ira¤ tosissasi, että joutuu tuollaisen kirjoittamaan, minusta asia ei ole noin yksioikoinen.

Ei mene noin

Vielä, olen opiskeluaikana suorittanut tutkimustyön perusteet opintoja, ja tiedän, ettei juttu mene noin, mitä Ira¤ kertoo.

Näin

"FinXX"- tutkimukseen tulevien potilaitte vointia seurataan tarkoin hoidon kuluessa.
Teidät on vakuutettu Lääkevahinkovakuutuksen piirissä.
Tutkimukseen osallistuvilta potilailta voidaa pyytää tutkimuksen aikana ylimääräisiä veronäytteitä muun näytteenoton yhteydessä.
Näistä verinäytteistä tehdään laboratoriomäärityksiä,joiden tarkoituksena on seurata elimistön reaktiota annetulle hoidolle ja ennustaa hoidon tehokkuutta.
Tutkimus ei aiheuta teille lisäkustannuksia.Suun kautta otettavat lääkkeet saatte ilmaiseksi,ja mahdolliset tutkimushoitoon kuuluvat lisätutkimukset tehdään muiden tavanomaisten laboratorio - ja turöntgentutkimusten yhteydessä.

Onko jollakin teistä nämä" FinXX"-tutkimuksen tulokset, muistelen että saatiin positiivisia tuloksia:))
Nyt tuli totuudenmukaisesti oikaistua asia. Lääketieteellisiä tutkimuksia valvotaan tarkasti ja asiasta on säädetty lailla. Lisäksi ennen tutkimuspotilaaksi suostumista, potilas saa kaiken tarpeellisen tiedon, jonka pohjalta kykenee antamaan suostumuksensa, tai ei.

Kukaan

ei kirjoittaisi alle tuollaista paperia:-))

tuskin ira

vei tuon ystäväsi hoitoaikaa. miksi heti alat ilkeillä iralle. olet pahasti sairas henkisesti. ira kirjoitti niin kauniisti ja sinä rääpäle alat heti hyökiä.
Äidilläni on levinnyt haimasyöpä (arvauskeskus ei puuttunut asiaan vaikka oksenteli jo pitkään ja laihtui 20 kiloa) Nyt ei tehdä muuta kuin annetaan kipulääkitystä. Itseltäni leikattiin rintasyöpä neljä vuotta sitten, Huomenna olimme lähdössä Madeiralle (äidin kanssa sovitttu, hän haluaisi että jaksaisin hoitaa häntä. olen töissä). Miehelleni matka olisi näitten syöpäkokemusten jälkeen ollut tärkeä (hänen isänsä kuoli syöpään). Aina ei voi voittaa.
 /   /  / Voimalan syöpäkeskustelu

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta