AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Länsi-Savo

Länsi-Savo

14 Vastausta 824 Lukukertaa
Onkohan Länsi-Savolla enää journalisteja omasta takaa ollenkaan? Valtaosa jutuista on sanantarkkoja kopioita muista jutuista, ilmeisesti STT:n uutisia ostetaan joka lehteen. En viitsi enää ostaa Länkkäriä edes Fingerporin tai tv-ohjelmien takia, kun kaikki uutiset ovat luettavissa edellisenä iltana esim. Iltalehden verkkopalvelusta ilmaiseksi.

Mikä ihmeen vaikeus on kirjoittaa uutisia omin sanoin?

onhan niitä

satusetiä keskisivuilla panemassa omaa nautintoa
Kai se lisää sitä vaikeutta aika paljon, että on peukalot keskellä kämmentä koko toimituksella. Länkkäri ei ole sanomalehteä nähnytkään. Jos se olisi ilmaisjakelulehti, niin sitten sen hyväksyisi, mutta kun siitä pitää maksaa rahaa...siis tuosta kasasta p*skaa...ei käy. Jos se olisi edes paremminpalavaa paperia, niin siitä olisi jotain iloa.
Jos Länkkäri olisi edes kasa p*skaa, mutta noista parista sivusta ei saa kasaa tehtyä ei sitten millään. Kalan käärinliinaksikin liian ohut. Taitaa LS:n toimittajien aika mennä Mikkelin valtaapitävien nuoleskeluun, joten uutiset hankitaan netistä Iltasanomien & Ilta-Lehden sivuilta. Länsi-Savo on P*SKA lehti, but hey...that's already old news!!

Hyvä lehti

Onhan Länsi-Savossa paljon hyviäkin juttuja. Paikallisuus ja maakunnallisuus ovat länkkärin valtteja. Lehti on tärkeä tiedonvälittäjä. Uutiset, viralliset ilmoitukset, kauppojen ym. mainokset ym., ym. Rahanarvoista, hyödyllistä ja mielenkiintoista luettavaa - jokaiselle jotakin. En osaisi kuvitellakaan aamukahvia ilman länkkäriä.

En pane pahakseni, jos lehdet kirjoittavat vaikkapa suoraan STT:n tiedoista juttuja. Nykyään googlataan muutenkin paljon.

Onhan länkkärillä myös nettilehti.
:D Ettei vaan olisi "maksettu" mielipide painosta tai toimittajapuolelta...harvahan sen nyt itse myöntää että paskaa pukkaa joka päivä...sekundaa sekundan perään vaan.

niinpä

Eilisen uutiset, JO TÄNÄÄN!
Länsi-Savo on Toivakoisen jA TIKKOJEN ASIALLA. kOKOMUS ON Ykkösasia ja ainoa kriteeri mielipiteille.
Yle etelä-savo korvaa oikein hyvin tuon länsi-savo lehden.

Oikeat maakunnalliset uutiset on lähes reaaliajassa ja tv, kauppojen mainokset löytyy kyllä netistä niiden omilta sivuilta. Itse asiassa paljon paremmin=laajemmin.

Itse lopetin tilaamisen vuonna 2010. Yhtään en ole kaivannut jotain pikku uutisia kissan ristiäisistä, mielummin käytän sen ajan muuhun.
JO kymmeniä vuosia sitten todettiin, että heillä on terävät pitkät sakset joilla voi leikata toisista lehdistä uutisia. ( Silloin tietotekniikka lastenkengissä vielä)
Tuli aamulla näytenumero, pitihän tuo selata läpi. Eipä tosiaan mitään sellaista minkä vuoksi pitäisii tilata. Paljon parempi uutislähde tuo ylen maakuntaradio tai nettisivu.
Länsi-Savo on ainoa URHEILULEHTI jossa on kuolinilmoitukset.
Nykyisen päätoimittajan ydinsanoma on ollut kuntaliitos Mikkelin ja Ristiinan välillä, Siitä on juttuja ja kommentteja riittänyt; pääkirjoituksia, kolumneja, mielipidekirjoituksia ja yleensä ottaen; se henki millä on kohdeltu Ristiinan kunnan (joitakin)päättäjiä/päätöksiä. Nyt kun tavoite on saavutettu voidaan varmaan kokoomushengessä siirtyä seuraavaan tehtävään jota tuskin on tarjolla; sen verran ohutta tämänkin jälkeen kirjoittelu tai lehden toimittaminen on. Tosin muistetaan että takana on Länsi-Savo konserni jossa valtaapitävät jyllääjät ovat kauniisti sanoen sukupolvenuudistamisen suhteen jäykkyydessä. On hienoa lukea että vaihdetaan toimitusjohtajaa jne kun nuorempi veli tulee vanhemman tilalle jne. Ikäero Zero 0. Käytännössä autokauppoineen tämä konserni jonka talous on ihan vain rakenteiltaan taipumassa unhouteen tuottaa yhä paskajuttuja tai vaihtoehtoisesti muita kevyempiä joiden painaminen paperiin pelkästään ympäristöarvojen suhteen on järjetöntä. Siis; en tilaa (lopetin 6v sitten) enkä tule tilaamaan.
Jostain STT:n uutisista turha valittaa, niitä nyt käyttää x-määrä (käytännössä kaikki Suomen alueelliset lehdet) sanomalehtiä muutenkin. Eihän pienellä paikallisella lehdellä ole toivoakaan kirjoittaa kaikesta.Ehkäpä kannattaa laittaa juttuvinkkejä? Tosin helpompihan se on nettiforumilla valittaa.
se on nykyään copy paste lehti.
 /   /  /  / Länsi-Savo

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta