AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  / tervis paradise pärnu kokemuksia

tervis paradise pärnu kokemuksia

3 Vastausta 3 666 Lukukertaa
kokemuksia kylpylälomista, ruuat, läkärintarkastus - milainen, hoidot ym

Riippuu

Ruoat ok, ei mitään ihmettä suuntaan tai toiseen.
Kylpylä vähän tylsä aikuiselle, kun niitä vesihierontapisteitä ja porealtaita liian vähän. Muksuille sen sijaan liukumäkiä hyvin.
Paikka on mielestäni enemmän ns. viihdekylpylä, kuin terveyskylpylä.
http://www.terviseparadiis.ee/?q=/fi

Tämä vanhempi enemmän "terveyskylpylä", siitä ei kokemusta.
http://www.sanatooriumtervis.com/?q=/fi

"Paratiisi"

Olin ko.paratiisissa vajaan viikon juuri helteiden aikaan. Koska ilmastointia ei ole, ainakaan siinä kerroksessa ja katolla oleva terassi länteen päin, niin illalla huone oli niin kuuma, että siinä sitä saunaa oli tarpeeksi. Ja yöt olivat tosi tuskalisia.
Muutamia havaintoja laitoksesta: Terassia ei ollut siivottu kun tulimme huoneeseen, eikä sitä siivottu koko sinä aikana kun olimme siellä ( mm. tupakan tumppeja ja mm.osittainen pikkulinnun jäännös). Huone siivottiin kyllä, mutta vuoteitten petaus tehtiin siten, että päiväpeite oikaistiin sängyn päälle, ei puhettakaan, että lakanat olisi oiottu yön jäljiltä. Näistähän olisi tietysti voinut valittaa mutta päätin jättä se tekemättä.
Hintaan kuuluva puolihoito oli ei hyvä mutta välttävä. Mutta ravintola, jossa se tarjottiin oli ankeudessaan huippua. Sisustus kuin huonosti menestyvän yrityksen kokousalissa. Esim. tuolit olivat raskastekoisia puutuoleja, joiden siirtäminen tartuntakolojen puuttumisen vuoksi, oli tehtävä työntämällä sitä pitkin lattiaa. Ja kun tuolia, jonka jaloissa ei ole pehmusteita, työnnetään laminaattilattialla syntyy kamala kirskuva ääni.Ja kun parisataa ihmistä sirtelee tuolejaan hakiessaan asiota seisovasta pöydästä, syntyy siinä syntyy sellainen meteli että ei paremmasta väliä ja kun sitten ihmiset yrittävät vielä kommunikoida keskenään, on melu infernaalinen.
Kylpyläosa oli kyllä ok. mutta katon tukirakenteisiin kuuluvat teräspylväät olivat tyviosaltaan pahasti ruostuneet. No kaipa ne vielä kestää, mutta olisivat helposti korsattavissa, jos harrastusta riittäisi.
Jäi kokonaisvaikutelma, että ne neljä tähteä oli varmaan hankittu entisen Neuvostoliiton luokitustoimistosta. Tai läntisen luokituksen mukaan niitä olisi kohtuudella voinut olla **+ .
Turhaa nariaa. Ehkä. Mutta eurot jotka maksoin, olivat ihan sileitä.

Kirjoittaja on poistanut tämän viestin

 /   /  / tervis paradise pärnu kokemuksia

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta