AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Eläinlääkäri?

Eläinlääkäri?

32 Vastausta 3 014 Lukukertaa
Osaatteko suositella jotain hyvää eläinlääkäriä, varsinkin kissoihin tai yleensä pieneläimiin erikoistunutta? Helmisillä kävimme viimeksi, mutta ovat ilmeisesti enemmäkin isompiin eläimiin erikoistuneita?
Onko Ylivieskassa sitten paljonki vaihtoehtoja sun mielestä? eihän täällä ole kuin kaupungin eläinlääkäri ja Helminen.
Ylivieskaan tai lähiseudulle pitäisi kyllä saada kunnon pieneläinlääkäri. Sen jälkeen kun Pipetti lopetti toimintansa Nivalassa, on pieneläinten omistajat olleet tuuliajolla.

Mitenkäs tuo Nivel, ymmärsin sen sivuja lueskellessani, että ovat hoitamassa eläimiä vain tiistaisin ja torstaisin (kesällä keskiviikkoisin). Vai ajanvarausko on vain kyseisinä päivinä? Tekevätkö kuitenkin hommia joka päivä? Onko päivystystä, siis jos tulee hätätilanne? Eläimistähän ei tiedä, että sairastuvatko ne justiinsa tiistaina, keskiviikkona, torstaina.

Minä kaipailisin myös tietoja HYVISTÄ eläinlääkäreistä Ylivieskan/Pohjois-Pohjanmaan seudulla.

Onko tuolla Kälviän Pentti Tapiolla minkälainen päivystys jne. Ottaako vastaan, jos soittaa lauantai-aamuna 8.00, että nyt on hätä?
Suosittelen myös Pentti tapiota kälviältä! pitkän linjan ammattilainen!
Lisää infoa tästä Pentti Tapiosta, kovin tuntuu olevan kehuttu tapaus. Ymmärtää siis myös kissojen päälle hyvin?
No kyllä helmiset hommat osaa, mutta voithan viedä mihinkä vaan haluat kyllä rahat osaa jokainen ottaa,. itse ollut tyytyväinen helmisiin ja myös niveleen nivalassa kunnan el ylivieskassa on ollut huonoimmat komemukset ja useammasti , tullut jopa vahinkoa ammattitaidottomuudenvuoksi, mutta ovatkin enimmäkseen sika ja lehmäpuoleen sopivia.

Helmiset ei ole töykeitä he vain sanovat jos hoito on turhaa eivätkä keksimällä keksi että mikä tällä muffella nyt sattuu taas olemaan, ja taas ota sataa euroo kertoen että tervetuloa uudelleen, niinkuin jotku lääkärit tekee. Eläinten pitäjissä on sellaisiakin että luulottelevat että heidän lemmikillään on jokin vialla mutta kun aina ei ole mitään mitä pitäisi hoitaa, ihan niinkuin ihmisilläkin.
Helminen määräsi kanilleni silmätulehdukseen koirille tarkoitettuja korvatippoja, 5 päivää 2 krt päivässä tulehtuneeseen silmään O.O no eipä ole paljoa auttaneet.
Pentti Tapiota suosittelen minäkin! Paras eläinlääkäri lähialueella.
Helmisellä ei asiakaspalvelu pelaa ja arvostusta esim. maatiaiskissoja kohtaan ei ole. Eläinlääkärin täytyisi arvostaa toisen rakasta lemmikkiä, oli se sitten rotukissa tai ei.
Eläinlääkäripalvelut on Ykassa aika huonolla tolalla; aina kun apua tarvitsee sitä on äärimmäisen vaikea saada. Kukaan ei vastaa puhelimeen tai on lomalla just silloin. Täytyy vain toivoa, että mitään hengenhätää ei lemmikille tule. Rakas koirani kuoli matkalla Kälviälle, kun apua ei saatu ajoissa ja piti sinne asti lähteä :'(
Onko uusia ehdotuksia? Edullinen rokotus kissalle, missä?
Ottaako nää Ykan Helmiset muuten pieneläimiä vastaan vaan tiettyyn aikaan? Aina on ollu meidän kissoille aika joskus 11 aikaan aamulla siellä. Hyvä paikka on kyllä mutta.. Ei taho työnantaja ymmärtää ku sanoo että pitää käyttää kissa lääkärissä!! Vaan nii kai se on joka paikassa!
Tosi ala-arvosta palvelua ylivieskassa kun kissat oli huonosa kunnossa. Puhelimessa jo niin töykeä, ettei ees viittiny siellä käyttää, oli meinaan asenne niin pielessä.. Harmi että Pentti Tapionkin pitää joskus lomalla olla.. on ero kun yöllä ja päivällä!
Tuo tänne meille, minä hoijjan kuntoon ja hoijjolle annan kissan elinikäsen takuun.
Ovat joo. Minä kun käytin siellä koiraani leikkauksilla en ole eläissäni nähnyt niin paskaista leikkuupöytää kuin siellä oli! Desinfiointipullo pöydällä oli ihan veressä. Voi järkky mikä paikka!
eikös vanhalla palolaitoksella oo se joku eläinlääkäri kanssa?
Onkos helmisillä röntgeniä lonkkakuviin?
On helmisillä röntgen, ja aina kuvauttanut koirani heillä . Ovat selvät kuvat ja sanovat jo siinä mitä tulemanpitää ja eivät oo erehtyneet.
Paljon siellä Helmisillä lonkkakuvat maksaa?
Pentti Tapio, täältä myös ääni hänelle. Ammattitaitoa löytyy eli ymmärtää itse eläintä ja omistajaa. Vastailee omistajan esittämiin kysymyksiin ja kertoo maallikolle asiat suomen kielellä. Vastaanotolla useamman kerran omaa ja kaverin kissaa käyttäneenä sen järkkymättömän ammattitaidon olen oppinut jo huomaamaan verraten näihin Kallion tohtoreihin.
Nivelessä ja ykan kaupungin elukkalekurilla olen käyttänyt lemmikkejäni ja saanut molemmista asiallista palvelua.

Tietty kaupungilla vähän riippuu että kuka lekuri siellä sattuu olemaa.. sitä ei kait voi ite valita. Kerran sattui tosi lehmänhajuinen kandi ja aattelin että tästä ei tuu mitään..mutta sainkin parasta ja asiallisinta hoitoa koiralleni häneltä.
Voin suositella vanhalla palolaitoksella olevaa Kallion eläinlääkäriä. Leikkuutettiin poikakissamme siellä eilen, palvelu oli loistavaa ja kissasta pidettiin hyvää huolta :) Olin lukenut kaikenlaista huonoa palautetta ko. eläinlääkäristä, joten ennakkoluuloja oli. Olen erittäin tyytyväinen, kissalla on kaikki hyvin :)
Jep, pentti tapio kälviällä!
Pentti Tapio ehdottomasti. Puhelimeen tosin vastaa vähän huonosti; johtuu siitä, että on varmaan suosituin lähialueella. Antaa myös ohjeita ilmaiseksi puhelimitse, kuka muu tekee näin?? Aina ollaan sanomassa, että joojoo, tuu näyttään, ja annetaan antibiootit kouraan sekä päälle 40+ euroa käyntimaksu.. Pentti Tapio neuvoo puhelimessa, soittaa apteekkiin ja ta-daa, lääkkeet valmiina ILMAN provikkapalkkaa eläinlääkärille. Ohhoh! Lonkkakuvatkin otatin Pentillä..
Paljonkos Pentti velottaa lonkkakuvista?
Helmiset hyvin hoitaneet hommansa ylivieskassa. Monta vuotta maatiaiskissoja käytetty siellä hoidossa ja aina on kuntoon tulleet. He ovat TAITAVIA ELÄINLÄÄKÄREITÄ, jos mielistelevää ja epäpätevää eläinlääkäriä haette, niin niitähän on pitkin maakuntaa..

Tehtävä on saada eläimet kuntoon, ei miellyttää omistajaa, valitan!
Kannattaa pistää viestiä myös kunnalle, laittakaa vaikka kaikki tyytymättömät yhdessä. Ottakaa kaikkien sähköpostiosoitteet ylös ja kertokaa palautteet ja ehdottakaa parannusta asiaan. Tosiaan kannattaakin kysyä suosituksia ja varautua kuljettamaan vähän kauemmaksikin hyvään paikkaan. Hätätapauksessa, kun on kiire, voi kehottaa jotain ammattimaisempaa lääkäriä soittamaan lähilääkärille, että ota ohi jonon ja vaiva on tämä, mihin suosittelen tätä.
Missä ois edullinen leikkauttaa 2 kissaa n.50km säteellä.
Sen verran politiikkaa että Ylivieskassa saa kissan lääkäriin sata kertaa helpommin kuin ihmisen! Koettu monesti.
Eläköön Kallio! (vitsi)
Joo kyllä ylivieskan kunnallisen toiminnasta vois kantelun tehdä eviralle. En suosittele, useamman kerran sössineet ja turhia toimenpiteitä tehneet. Sairaanhoito kokonaisuudessaan aivan perseestä.
Hieman ohi aiheesta, mutta Helmisiltä minulta on tullut useampaan otteeseen hevosilla erittäin huonoja kokemuksia - viimeisin käynti heillä aiheuttu vuoden ajan hoitoa ja ison operaation. Tosiaankaan eivät asiakaspalvelusta mitään ymmärrä, mutta kyllä se ammattitaito on jäänyt auttamatta vanhaksi.
Tapion Pentille Kälviälle, sillä miehellä on oikea asenne työhönsä. Nämä paskapalvelukuntayhtymän lehmälääkärit on nähty ja koettu.
Tapio Penttiä on kyllä kehuttu paljon, mutta onko kellään kokemuksia kissan silmävaivojen suhteen Pentistä?
Entäs Pentin lonkkakuvat? Ovatko olleet minkä laatuisia? Tarkoitus olisi oma pentu kohta viedä jollekkin lääkärille kuvattavaksi. Haluaisin vain olla varma että menemme sellaiseen paikkaan mistä tiedän että saan hyvät kuvat! Mikähän mahtaa olla Pentin hinta kuville? Paljon häntä on ainakin täällä kehuttu.
minä olen kuvauttanut helmisillä useamman koiran ja aina hyvät kuvat, eikä lonkissa sanomista.Rotu joota harrastan kuuluu pevisaan.
Tarkistaneet kuvat myös itse jotta näkevät pitääkö kuvata uusiksi mutta koskaan ei ole tarvinnut aina kerralla onnistunut.
 /   /  /  / Eläinlääkäri?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta