Parkanon terveyskeskus/Rauhala

Työstä tietävä

Mitenkähän Parkanossa mahtaa tuo vanhustenhoito sujua, onko kaikilla hoitajilla ihan tuoretta tietoa asioista? Jos ei ole niin kannattaisi varmaan selvittää ensiksi asia ennenkuin alkaa enempää asiaa ilmoille levittelemään.
Ei varmaan olisi pahitteeksi että olisi koulussa pari päivää esim. ½vuodessa, saisi hieman UUDEMPAA näkemystä asioihin miten ne nykyään tehdään tai miten kuuluu tehdä (en tarkoita luentoja missä työntekijät vaan istuvat juomassa kahvia).Ja kun siellä koulussa jotain UUTTA ASIAA tulisi, olisi se varmaan ihan hyvä ottaa käyttöön? Itse en ainakaan haluaisi tuoda omaisiani sellaiseen hoitopaikkaan missä asiat ovat "no näin se pitää tehdä, näin Parkanossa ollaan
tehty aina." Olisko ihmisten aika herätä todellisuuteen ja keskittyä siihen AMMATTITAIDON YLLÄPITÄMISEEN? Tuntuu että kahvitauot,juoruaminen ja selän takana puhuminen on aika yleinen näky tuolla terveyskeskuksessa ainakin. Onko opiskelijoille antaa tuoretta tietoa, vai tarviiko opiskelijan opettaa muita talossa olevia, esim. tunnistamaan nuoriso- ja aikuisopiskelijan erot? Ne kun ovat kaksi aivan ERI ASIAA jos saan huomauttaa.

79

7180

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • osa katsoo päältä

      Olen ihmetellyt kovasti hoitajien työtressin todenperää. Nimittäin lähes aina kun terkkariin menee on rinki hoitajia koolla lasikopissa nenät yhdessä puhua päläpättämässä. Ehkä se päläpätys on osa työn luonnetta? Mene ja tiedä en kuitenkaan tiedä. Mutta sen tiedän, että osastoilla kyllä sellaisiakin hoitajia jotka tekevät töitä niska limassa. Kiitos heille siitä.

      • ex parkanon hoitsu

        Hoitotyön tehokkuus ei ole vielä loppuun saatettu ja johtuu varsinkin heikosta esimiestyöskentelystä. Jos johto ei tue eikä anna aikaa kehittämiseen, miten palvelu vois parantua? Syyllisiä ei suinkaan ole hoitajat vaan johtoporras, joka terveyskeskuksessa on vähintäänkin ulkona nykypäivästä. Jaksamista hoitajille ja päättäjät: tehkää jotakin asialle!


    • tarkentaa

      Millaisille asioille perustat epäilysi? Muussa tapauksessa puskista on turha huudella.

      • 760

        Niin taitavat olla ylisen joukon kidutus salakatselun ammattilaisia koko kylä puhelee asiasta mitä töissä olevat vielä asia törkee jatkuva kidutus ja salakstselu 19 vuotta törkee ihmisoikeus rikos vammoja jo kidutuksesta vakavia ja puskissa kaiken näköistä Merjan vaitiolovelvollisuus asioita kaikkea on kestää uusi palvelun tuottaja rikollisia


      • Keijo_Allan

        Niin ja kun Raumallakin oli se kolari.


      • 674

        Tutka päässä tarkista


      • 568
        Keijo_Allan kirjoitti:

        Niin ja kun Raumallakin oli se kolari.

        Suuri tohtori kirjoittelee musta persu


      • 534

        Tohtori suuri poliisi vasikka leikki poliisi muija myös dps porukassa ylistä kiduttamassa


      • 351690
        Keijo_Allan kirjoitti:

        Niin ja kun Raumallakin oli se kolari.

        No tohtori mengeli sut tunnetaan suurena pelkurina muijasikin tumma tukka perus maha murhaaja pervo musta Mersu


      • Uuutttelias

        Nyt on kyl niin sekavaa settiä et onkohan jollain lääkitys nyt ihan kohdallaan. Saiskos jotain selvyyttä asiaan


      • 573

        Tästä ylisen joukon kidutus salakatselusta koko kylä tietää ei saa oikeutta näytöt vieras esineistä kehon sisällä 100%


      • Ikäväjuttu

        Ei tiedä koko kylä. mä en tiedä ainakaan yhtään mitään. Kerro


      • 548
        Ikäväjuttu kirjoitti:

        Ei tiedä koko kylä. mä en tiedä ainakaan yhtään mitään. Kerro

        Kysy rikolalta merjalta kuljulta vahosalmelta Matti Rajamäellä suuret kiikarit pervot


      • 671
        548 kirjoitti:

        Kysy rikolalta merjalta kuljulta vahosalmelta Matti Rajamäellä suuret kiikarit pervot

        Ylisen joukon kidutus salakstselu sielä osastolla usein hoidettava kidutuksen takia korva nappi hoitaja sakki ja lääkärit sairaan hoitajat mukana on karmeeta että ovat töissä ja vielä ulkopuolisia ihmisiä mukana kaupoissakin törkeetä asia törkeä rikos ihmisyyttä vastaan tuomio tollasesta elinkautinen sivusta seuraaja


      • Sääliksi.käy

        Nyt taitaa olla henkisellä puolella pahasti jotain vialla.


      • 601
        Sääliksi.käy kirjoitti:

        Nyt taitaa olla henkisellä puolella pahasti jotain vialla.

        Hoitaja tiedustelee vai BV asia tiedossa


      • Uuuttelias

        Mä oon kyllä pihalla ku lumiukko. Juorut ei oo tavoittanut. Pahus kun en tunne ketään keltä vois kysyä. En saa ny varmasti edes nukuttua.


    • mää12

      Kun olen käynyt tk.n vuodeosastolla, niin on kulunut paljon aikaa, että sieltä löytää henkilökuntaa. Kahvilla tai jossain ovat. Osa todella töykeitä, mutta joukossa pari tosi kivaa ja ystävällistäkin.

      • piilosilla oloa?

        Kyllä tk.:ssa on asiakaspalveluun ja hoitotyöhön sopivia naisia muutama. Mutta kyllä se on ikäväksi todettava, että aika monen ammatinvalinta on joskus mennyt pieleen. On tosi töykeitä "sisarhentovalkoisia" vai mitä ne nyt sitten olisivat. Ei ainakaan mieleltään hentoisia eikä valkoisia.
        Vai onko sisarilla ikuset menkat? Tai onko muuten vaan tasasen kiukkunen luonne. Kahvitunti on kyllä tosiaan nimenomaan tunti.


      • ollaan fiksuja

        Kyllä sitä työtä tehdään ihan siellä potilashuoneissakin.


      • tehnyt
        ollaan fiksuja kirjoitti:

        Kyllä sitä työtä tehdään ihan siellä potilashuoneissakin.

        Aikaa on vierähtänyt paljon omaishoidon parissa. Mielekästä aikaa en valita. En ole omaishoitaja olen vapaaehtoishoitaja. Minulle jokainen päivä on äitienpäivä. Hoitajat varmaankin koittavat parhaansa saattaakseen potilaiden olon ja elon hyvälle tolalle.


      • minä vaan
        ollaan fiksuja kirjoitti:

        Kyllä sitä työtä tehdään ihan siellä potilashuoneissakin.

        ootteko fiksuja? toivottavasti ,teillä eiole töissä sellaisia hoitajia ,jotka ovat 0700-alkuisella viihde linjalla keskustelemassa,sillä parkanossa on.2:ksi sellaista henkilöä hoitoalalla töissä.


      • vimpula1
        ollaan fiksuja kirjoitti:

        Kyllä sitä työtä tehdään ihan siellä potilashuoneissakin.

        kuinka hyvin parkanossa noudatetaan tays:sin antamia lääkitys ohjeita.varmaa tietoo miten sattuu.mikä on kyllä ihmeellistä eikö tarkka lääktys kuulu jo parantumisen ehtoihin.hoitista osa on kun paskaa syöneet heti kun ne näkee tai kysyy jotain. jätän vielä asiaa sanomatta jos joku väittää vastaan.


    • hyvää palvelua

      Vieläkö siellä terv. kesk. on lääkärin se tumma pitkä nainen? Tuli jostain Savosta? Oli asiantunteva ja miellyttäväkäytöksinen.

    • Päättäjät hoi!

      Kyllä vuodeosastolla on ihan mukavaa porukkaa. Polilla on naapurikunnasta kotoisin oleva lyhyt likka. Hän on erittäin töykeä, kaikkitietäväinen, ihmettelen mitenkä tollanen saa olla ko paikassa. Kuuleman mukaan on käynyt jopa työkaveriensa kimppuun...

      • Must be

        Kitinöistä huolimatta terveyskeskuksen porukka tekee hyvää työtä raskaassa työssä. Voihan sinne jokainen nurisija mennä kokeilemaan, kuinka koville hoitotyössä joutuu. Edellä mainittu tumma pitkä nainen oli minunkin mielestä omassa ammatissaan ihmisten keskuudessa. Jatka samaan malliin.


    • #%¤&/)))(/?#"%&%&

      Kannattaa jokaisen valittajan mennä kokeilemaan viikoks sitä hoitajan hommaa, ennekuin puhuu mitään...
      Ja kannattaa katkasta juoruilta heti siivet...
      Parkano tunnettu tästä juoruamisesta... Pitääkö aina olla joku hampaissa ja pitääkö aina ettiä vikoja ja valittaa... olisko mitään hyvää sanottavaa... oksettaa vä tää ainainen valitus...
      Onneks en asu enään Parkanossa... Sinne pesiytyny oikeen täydellisten ihmisten kerho, joiden päätoiminen työ on juoruta ja puhua pahaa toisista.
      Kannattais kattoo ensin se oma elämä kuntoon...mutta tietty, jos ei oo muutakaan tekemistä ku käydä kyyläämäs, kuinka monta hoitsua on terkkarilla kahvilla, niin pienet on ihmiset ympyrät silloin... sääliks käy... ettikää itellenne elämä, niin ei tartte niin paljoo nähdä muista vaivaa...

    • Kruunu korkki

      Ei enään kaljaa naamaan tai tulee kuset ja paskat sekaisin.

    • Noo kato ny metsään

      Noo oli kerran tyttö. Joka kärsi yhteiskunnan eriarvoisuudesta?
      Noo sitten aivot lähetti kutsun et muuten olis elämä hyvin, Mut ku nää
      sukulaiset??? noo tullaan uskoon ja sekoitetaan vielä tätä pakkaa???

    • Arvostelijoita on

      Aina löytyy arvostelijoita. Hoitotyö vaatii osaltaan kovaa luonnetta, että sitä jaksaa tehdä. Johtoporras on kyllä p:stä Parkanossa. Hoitajat hyviä ja alallaan, mutta johtoporras ammattitaidotonta ja omahyväistä. Naapurikunnista tullut hyviä ja ystävällisiä hoitajia, jotka osaavat asiansa.

      • Naapurikunnista

        Toivottavasti naapurikuntien hoitajat pysyvät työssään. Kyllä todellakin naapurikunnista tullut mukavia hoitajia. Osaavat palvella ja ovat avuliaita. Kiitos heille !!


      • Hyvät hoitajat
        Naapurikunnista kirjoitti:

        Toivottavasti naapurikuntien hoitajat pysyvät työssään. Kyllä todellakin naapurikunnista tullut mukavia hoitajia. Osaavat palvella ja ovat avuliaita. Kiitos heille !!

        Terveyskeskuksessa on hyviä ja ammatitaitoisia hoitajia. He ovat empaattisia, osaavat lohduttaa ja tekevät hyvin työnsä. Suuri kiitos kuuluu heille kaikille.


    • Hoitajana

      Itse olen Parkanolainen hoitaja mutta en ole ollut päivääkään omalla paikkakunnalla töissä tietystä syystä. Viihdyn hyvin naapurikunnan palveluksessa, minulla on todella hyviä työkavereita! Toki tunnen monta mukavaa ja ammattinsa osaavaa hoitajaa Parkanosta! Jos hoitajasta tuntuu että työ maistuu puulta ja asukkaat/asiakkaat/hoidettavat ovat epämukavia silloin on aika vaihtaa paikkaa. Jos hoitaja "leipääntyy" työhönsä silloin helposti ihmisestä/hoitajasta tulee vähän laiska siihen omaan työhönsä, työ ei enää kiinnosta. Tietysti saatu hyvä palaute esim. hoidosta aina kannustaa hoitajaa tekemään työnsä paremmin, kuten kaikkia yleensä työssään.

    • vvtpg

      Itse olen valitettavasti joutunut tätä työtä seuraamaan läheeltä päin vuosia. Ja kyllä täytyy sanoa, että vaikka täällä vastaan tullaan et ihmiset vain valittaa, on tässä aiheessa oikeasti paljonkin valitettavaa. Ja kyllä, hoitajan työ on varmasti raskasta, mutta se pitäisi jo ymmärtää alalle lähtiessä. Se ei ole helppoa, joten ihan jokaisesta ei todellakaan siihen työhön ole. Kyseessä on ns. kutsumusammatti.

      Olen nähnyt ja kuullut niin törkeistä tempuista vanhuksia kohtaan, välinpitämättömyydestä, työn hoitamatta jättämisestä.

      Tekee pahaa ajatella, että omakin sukulainen on tälläisten henkilöiden hoidossa, jotka eivät välitä, kävi mitä kävi..

      En nyt tässä lähde tarinoimaan sen enempää, mutta sen sanon, että hyvin harvassa on ne kerrat kun hoitajaa ei tarvitse metsästää ympäriinsä, (yleensä sieltä taukotiloista juuri juoruamasta), vaan että hoitaja on potilaiden läsnä auttamassa, silloin kuuluu suusta kiitos, mutta harvoille se annetaan.

      • Hoitajana

        Ikävää että omaiset joutuvat kokemaan asioita jotka pitäisi olla toisin, tarkoitan juuri sitä että vanhuksia/hoidettavia kohdellaan kaltoin ja välinpitämättömästi. Paikka jossa työskentelen on pieni yksikkö ja asukkaita aika vähän, tällöin hoitajalla on aikaa vanhukselle/hoidettavalle paljon enemmän kuin isossa laitoksessa/yksikössä. Hoitopaikassa jossa työskentelen, meillä on jopa aikaa jutella asukkaille päivittäin ja pitää heidän kanssa juttutuokioita tms. Vanhus kokee olonsa mukavammaksi ja hänelle tulee sellainen tunne että myös hänestä välitetään kun on edes se pieni hetki päivästä jolloin hän saa sanoa sanottavansa ( ilot, murheet ,lapsuusmuistot yms.) ja häntä kuunnellaan. Kyllä varmaan myös tällaisia hoitajia löytyy Parkanosta jos heille vain suodaan mahdollisuus ilman kiirettä hoitamaan ne asukkaat/vanhukset. Ja vielä....tämä on todella kutsumus ammatti:)


      • Voi kumpa
        Hoitajana kirjoitti:

        Ikävää että omaiset joutuvat kokemaan asioita jotka pitäisi olla toisin, tarkoitan juuri sitä että vanhuksia/hoidettavia kohdellaan kaltoin ja välinpitämättömästi. Paikka jossa työskentelen on pieni yksikkö ja asukkaita aika vähän, tällöin hoitajalla on aikaa vanhukselle/hoidettavalle paljon enemmän kuin isossa laitoksessa/yksikössä. Hoitopaikassa jossa työskentelen, meillä on jopa aikaa jutella asukkaille päivittäin ja pitää heidän kanssa juttutuokioita tms. Vanhus kokee olonsa mukavammaksi ja hänelle tulee sellainen tunne että myös hänestä välitetään kun on edes se pieni hetki päivästä jolloin hän saa sanoa sanottavansa ( ilot, murheet ,lapsuusmuistot yms.) ja häntä kuunnellaan. Kyllä varmaan myös tällaisia hoitajia löytyy Parkanosta jos heille vain suodaan mahdollisuus ilman kiirettä hoitamaan ne asukkaat/vanhukset. Ja vielä....tämä on todella kutsumus ammatti:)

        Pääsis Rantakotoon hoitajaksi. Siellä homma toimii hienosti.


      • km33
        Voi kumpa kirjoitti:

        Pääsis Rantakotoon hoitajaksi. Siellä homma toimii hienosti.

        Toimi,ei toimi enään.Erinäisten vaihdosten "johdosta"


    • Kiitos lopussa seiso

      Ollaan nyt vaan tyytyväisiä, että saadaan vielä nauttia yleisestä terveydenhuollosta. Hoitajat terveydenhuollossa ovat ammatitaitoisia ja osaavia. Aina meitä valittajia löytyy joka lähtöön. Ei ainaisella valittamisella ja pahan puhumisella päästä mihinkään. Ketä se hyödyttää. Jokainen valittaja saa katsoa peiliin. Hoitotyö on arvokasta työtä ja sitä tekevät osaavat ihmiset. Tsemppiä jaksamiseen ja kiitos hoitotyön tekijöille !

    • suojatyöpaikka

      Kai sielä liian vähän porukkaa on töissä niinku joka paikassa. Mikä tarkotus muuten on kaupungin vaihteella kun yrität soittaa terveyskeskukseen? Se puhelinvaihde pois sieltä ja silläki rahalla yks hoitaja lisää. Suorat numerot joka paikkaan. Labran toiminta muuten erittäin ripeetä ja hienosti toimii aamuisin näytteenotot.

    • Näin on

      Onko totta että,kun ei pärstä miellytä,sanotaan irti??

    • ¤¤¤¤¤¤¤

      Tarkoitatko Rauhalassa kun sanottiin.Se kolmen kopla oli asialla??

    • kohta vanha

      Taitaa olla tänä päivänä suuri ongelma työllistetyt jokaisessa hoitopaikassa.
      Vastentahtoisesti ihminen laitetaan tekemään hoitotyötä ilman minkäänlaista koulutusta.
      Vanha "ompelija" on yht´äkkiä tekemässä hoitotyötä ja kiukuttelee koko ajan, jouduttuaan töihin.
      Sitten naristaan kylillä ja kaikki ihmettelee kuinka kauheeta.

      Voi helvetti mihinkä maailma on menossa.

      Toivottavasti en joudu koskaan vanhainkotiin tai vastaavaa, jossa minua hoitaa epäpätevä hoitaja, siis entinen "lihanleikkaaja" tai muu sellainen.

      Naristaan vaan, mutta päättäjiä ja sosiaalipummeja täällä pitäisi arvostella rahanpuutteesta palkata oikeita ammatti-ihmisiä hoitoalalle.

      • Pian vanha

        Sitä voi mennä Poriin katsomaan teatteriin Ensimmäistä päivää, niin saa jonkin käsityksen, mihinkä maailma on menossa. Väkisinkin tuli mieleen, että toivottavasti en joudu vanhainkotiin.


      • plogsdahl

        totta. ärsyttää kun vuosi toisensa jälkeen työkkärissä kaupataan lähihoitajakoulutusta, vaikka olen moneen kertaan ilmoittanut etten alalle sovellu.


      • Näinköhän?

        HÖPÖ,HÖPÖ! .Eihän tuota voi edes kommentoida muuten kun sanomalla,pihalla olet kun lintulauta.


      • näinköhän?????
        Näinköhän? kirjoitti:

        HÖPÖ,HÖPÖ! .Eihän tuota voi edes kommentoida muuten kun sanomalla,pihalla olet kun lintulauta.

        Tämä viesti oli nimimerkille kohta vanha!


    • kohta vanha

      Miten ammattiin opiskeleva aikuis tai nuoriso-opiskelija eroo toisistaan, voisitko nyt opastaa kaikkia Parkanolaisia.
      Tarkoittaako ero, että aikuisopikelija pitäisi pyytää kahville ja nuoriso-opiskelija ei.

    • 087u6y

      Olen saanut todella hyvää palvelua TK:ssa, mutta yksi asia kaihertaa. Kun
      lääkärit kirjoittaa lähetteen erikoislääkärille, lähetteessä mainitaan sairaudet
      ja että on lääkitys, mutta ei lääkkeiden nimiä eikä päivittäismääriä.

      Tämä on aika kummallista, jopa erikoislääkäreiden mielestä. Lisäksi potilastie-
      tokirjaus tuntuu ontuvan vai eikö nuoret lääkärit osaa hakea niitä tiedostoista.

      Muutten olen kyllä kiitollinen saamaani hoitoon. "Luukun tädit" on tosi kivoja.

    • läheltä seurannut

      Rauhalan ahomansikassa ainakin on tosi miellyttävät ja vanhuksia hyvin kohtelevat hoitajat.Heidän työskentelyään olen saanut seurata jo useamman vuoden ajan. Toivon heille jaksamista.

      • Väärässä ammatissa

        "läheltä seurannut" , niin minäkin, mutta eri mieltä vanhuksien kohtelusta. Taidat olla sukua tälle nuoremmalle hoitajalle.


    • Kalervo 58

      En osaa sanoa,et onko sitä "muka"hoitajilla niin kiire,ettei ehditä potilaan kanssa juttelemaan joskus edes hetken päivänpolttavista asioista?Sekin varmaan piristäisi potilasta kummasti.Ja potilas tunisi itsensä "ihmiseksi",että häntäkin kuunnellaan.Lääkkeitä vaan lyödään suuhun,et tokkurassa istuvat tuoleissaan.Minusta tuon edellämainitun huomioiden,niin voisi muutaman pillerin jättää purkkiin .Koska mielestäni potilaan kanssa seurusteleminen on tosi tärkeetä.Luulisi sitä ny joskus sellaistakin aikaa löytyvän,jos vaan on haluja?Työniloa kuitenkin kaikille hoitoalalla oleville,ja ihanaa joulunodotusta.

    • kuvaava

      Kalervo hoi! Kukas siellä yksinäisen vanhuksen kotona juttelee?Kaippa nuo hoitsut jotain juttelee hoitaessaan asiakasta Rauhalassa Hyvä sivusta arvostella.

    • Kalervo58

      En tarkoittanut kotona olevaa vanhusta.Vaan juuri esim Rauhalassa asuvaa vanhusta.Ei niillä ole aikaa jutella potilaiden kaa.Sillä kahvitunti kutsuu.Anteksi vaan,mutta näin se menee.

      • kahviTUNTI1

        kalervo58. TOTTA PUHUT


    • kuvaavaa2

      Kahvitauko kuin ruokatauko kuuluvat työntekijöille...ikävä kyllä.Mikä estää omaisia mennä juttelemaan vanhuksille Rauahlaankin!?Luulisin että Kalervo voisi mennä esim. päiväksi kyseiseen paikkaan seurustelemaan ja samalla voi seurata päivän toimintaa onko se vain kahvin ryystäämistä. Näin sivusta ajatellen

    • niinsevaanon

      Saakos Parkanossa vakityön, jos mies, avomies on polueen jäsen.
      Näin vähän vaikuttaa.

      Vaikka ei niin kamalan ystävällinen hoitaja olisikaan?????????

      • SERKUNKUMMINKAIMA

        Kyllä saat, mutta sun täytyy olla myös sukua. Ja kyllä ainaki tua Rauhalassa nämä systeemit toimivat ja kyllä sinne aina yksi epäkohtelias hoitaja mahtuu. Nykyisetkin aina yhtä aikaa kahvilla/syömässä. Jos sinä jäisit sit osastolle kotiuttamaan pappaani, et edes yksi hoitsu vastais osastosta. Monesti ystävälliset laitoshuoltajat pakkaavat tavarat jne. Kiitos heille ja jaksamista.


      • vastuu
        SERKUNKUMMINKAIMA kirjoitti:

        Kyllä saat, mutta sun täytyy olla myös sukua. Ja kyllä ainaki tua Rauhalassa nämä systeemit toimivat ja kyllä sinne aina yksi epäkohtelias hoitaja mahtuu. Nykyisetkin aina yhtä aikaa kahvilla/syömässä. Jos sinä jäisit sit osastolle kotiuttamaan pappaani, et edes yksi hoitsu vastais osastosta. Monesti ystävälliset laitoshuoltajat pakkaavat tavarat jne. Kiitos heille ja jaksamista.

        Onko joku kieltänyt sinua kotiuttamaan pappaasi osastolle,kait ne vastuussa ovat osaston toiminnasta


      • ONAINEN
        vastuu kirjoitti:

        Onko joku kieltänyt sinua kotiuttamaan pappaasi osastolle,kait ne vastuussa ovat osaston toiminnasta

        "vastuu" kotiuttaminen tarkoittaa, että asiakas lähtee/kotiutuu Rauhalasta. Hoitajien pitäisi valmistella kotiutus. En minä omaisena ketään kotiuta. Selvitä ensin kotiutus asia ja kommentoi sitten vasta. ja korjaa luki-häiriösi.


    • old

      Korruptio valittujen päättäjien osalta, heidän läheisten osalta. Koulutuksen merkitys ja kokemuksen saavutus. Onko sillä merkitystä????

      vastaa?

    • Isovero maksaja

      Kyllä hoitajat ja muutkin on kuses näitten kanssa joiden kulta mummot
      ja vaarit on näissä hoitopaikoissa. Nää määrätyt kultamummon ja
      vaarin omaiset tehtailee eripuraa missä naamansa näyttää.

    • niinkösemenee

      Ei sekään nyt ihan oikein ole että tulee toiselta paikkakunnalta miehen perässä. Valmistuu ja saa heti työpaikan, vakituisen.

      Monta sijaista ohitettiin komeesti, kun mies on puolueen jäsen..Näinkö

    • kultamummo

      Jos minulla olisi kultamummo tai vaari niin hoitaisin itse vanhukseni! Se on juuri noin että aina on jotain moitittavaa kun toiset hoitaa.En sano sitä etteikö parannettava olisi mutta hyvällä mennään parempaan päin ei pahaa jauhamalla

    • läheltä seurannut

      Olen seurannut läheltä sekä Rauhalan että vuodeosaston toimintaa.
      Sanotaan, että sellainen talo kuin isäntä. Mieleeni on jäänyt monia ihania
      hoitajia ja myös niitä leipääntyneitä hoitajia. Hommat on kiinni johtoportaasta.
      Toivottavasti asiat paranevat nyt kun Pihlajalinna on ohjaimissa.

      • palautetta kehiin

        Heh, kyllä se vaan niin on että jokaisella työn tekijälä on vastuu omasta työstää!!!!! ei esi miehet /johtajat koko aikaa voi vieres roikkua ja kytätä!!! Ite en ainakaa pitäis siitä että joku koko ajan kyttäis. hoiran työni hyvin ja se riittää minulle ja on riittäny myös pomoille.
        Ihmettelen kuika nimi merkki "läheltä seurannut" noin paljon tietää kyseisestä . toiminnasta? Kyl joka työ paikas on erilaisia työn tekijöitä, se vaan tosi asia!! ja jos valitettavaa niin onkohan tää ihan oikee vaikka moittia?...reippaasti paikan päälle ja suu puhtaaksi, nimi merkin taakse on hyvä piiloutua.


      • Näin se vaan on

        Kihniön terkkarissa on hyvät esimiehet.Ottaisivat parkanossa mallia sieltä kuinka johtajat voisivat toimia.

        Olen työskennellyt molemmissa terkkareissa aikoinani.Nyt työkokemusta on vähän laajemmalta alueelta.Joten moni kirjoitettu herkkäkin asia tällä palstalla on ajattelemisen arvoista ja vaatisi perusteellista sisäistä pohdintaa työyhteisön sisällä.


    • Juuria myöten

      Voihan olla kaikilla kateilla vaikka seksin puutetta. Se tekee ihmiset
      hyväntuulisiksi tai pahansuopaisiksi. Mut kun saa oikein kunnolla
      niin on kuin taivaassa olis. Kannattaa ottaa ja antaa.

      • Vuosimalli 42

        "Juuria myöten", sinähän voisitkin ehdottaa Pihlajalinnalle/Parkanon kaupungille, että palkkaavat esim: seksiterapeutin tai jonkun gigolon, jos näet tai tunnet asian näin! (vai olisiko, siinä kenties jo sinulle petattu paikka? Ei pidä lähteä spekuloimaan asioista, mistä et ilmeisesti tiedä mitään! ( Edes vitsinä!) Eiköhän, siellä niitä häntäheikkejä ole, jo ihan riittämiin! Ajattele vähän, mitä kirjoitat, nyt on kyse HYVÄSTÄ VANHUSTENHOIDOSTA PARKANOSSA! Siinäpä riittää työsarkaa Pihlajalinnalle. Toivotetaan paljon onnea! Ja muistetaan edelleen vanhusten kunnioittaminen!!!


      • tyytyväinen omainen
        Vuosimalli 42 kirjoitti:

        "Juuria myöten", sinähän voisitkin ehdottaa Pihlajalinnalle/Parkanon kaupungille, että palkkaavat esim: seksiterapeutin tai jonkun gigolon, jos näet tai tunnet asian näin! (vai olisiko, siinä kenties jo sinulle petattu paikka? Ei pidä lähteä spekuloimaan asioista, mistä et ilmeisesti tiedä mitään! ( Edes vitsinä!) Eiköhän, siellä niitä häntäheikkejä ole, jo ihan riittämiin! Ajattele vähän, mitä kirjoitat, nyt on kyse HYVÄSTÄ VANHUSTENHOIDOSTA PARKANOSSA! Siinäpä riittää työsarkaa Pihlajalinnalle. Toivotetaan paljon onnea! Ja muistetaan edelleen vanhusten kunnioittaminen!!!

        Hyvin on ainakin meidän suvun ikä ihmiset hoidettu niin Rauhalassa kuin terveyskeskuksessakin. Kiitos siitä hoitajille ja esi miehille/johtajille. En tiedä miksi tänne kirjotellaan jos jotain valittamista. Laittakaa ihmeessä meneen pihlajalinnaan tai kaupungille palautetta ja vielä omalla nimellä!Niin eiköhän se siitä.

        Koen omaisena että vanhuksia kunnioitetaan aivan varmasti Rauhalassa ja terveyskeskuksessa.


      • EI JOULUPIPARI
        tyytyväinen omainen kirjoitti:

        Hyvin on ainakin meidän suvun ikä ihmiset hoidettu niin Rauhalassa kuin terveyskeskuksessakin. Kiitos siitä hoitajille ja esi miehille/johtajille. En tiedä miksi tänne kirjotellaan jos jotain valittamista. Laittakaa ihmeessä meneen pihlajalinnaan tai kaupungille palautetta ja vielä omalla nimellä!Niin eiköhän se siitä.

        Koen omaisena että vanhuksia kunnioitetaan aivan varmasti Rauhalassa ja terveyskeskuksessa.

        Niin kyllähän se on tosi, et hyvin hoidetaan, jos vaan osaa hyvin "nuolla ja kehua". Ja kuten tyytyväinen omainen kirjoittaa, että se meidän suku on ainakin hyvin hoidettu. Tulipahan se sieltä! Olemme, sitten olleet, sitä huonompaa sukua. Ja meidänpä sukulaisia ei ole ainakaan esimiehet/johtajat hoitaneet!


      • tyytyväinen omainen
        EI JOULUPIPARI kirjoitti:

        Niin kyllähän se on tosi, et hyvin hoidetaan, jos vaan osaa hyvin "nuolla ja kehua". Ja kuten tyytyväinen omainen kirjoittaa, että se meidän suku on ainakin hyvin hoidettu. Tulipahan se sieltä! Olemme, sitten olleet, sitä huonompaa sukua. Ja meidänpä sukulaisia ei ole ainakaan esimiehet/johtajat hoitaneet!

        Nimi merkille "ei joulupipari". Olet imeisest käsittäny täysin väärin positiivisen palautteeni. Voin kertoo ettei meidän suvun ihmisiä ole töissä kaupunkilla eikä näin ollen pihlajalinnallakaan. Miks on niin vaikeeta joilleki jos joku haluaa antaa positiivist palautetta kun kerran on aihetta!!??? Eikös olis parempi että ottaisit yhteyttä kaupunkille tai pihlajalinnaa jos on jotain negatiivist palautetta????
        Kai fiksuna ihmisenä tajuat varmaan?? ettei esimiehet/johtajat tee käytännön hoito työtä, mutta hyvästä toiminnasta voi myös kiittää johtoporrasta eikä aina tarvi moittia kun ei oo edes aihetta moitteisiin! Vähän positiivisuutta tähän uuteen vuoteen. Ja pijetään myös itse huolta lähimmäisistä ja erityisesti vanhuksistamme. Hyvä aina välillä käydä heitä katsomas, ja esimerkiks ulkoiluttaa. Vanhukset varmasti nauttisivat iloisista juttu tuokioista läheistensä kanssa!


      • AVAIMET AUTOON
        tyytyväinen omainen kirjoitti:

        Nimi merkille "ei joulupipari". Olet imeisest käsittäny täysin väärin positiivisen palautteeni. Voin kertoo ettei meidän suvun ihmisiä ole töissä kaupunkilla eikä näin ollen pihlajalinnallakaan. Miks on niin vaikeeta joilleki jos joku haluaa antaa positiivist palautetta kun kerran on aihetta!!??? Eikös olis parempi että ottaisit yhteyttä kaupunkille tai pihlajalinnaa jos on jotain negatiivist palautetta????
        Kai fiksuna ihmisenä tajuat varmaan?? ettei esimiehet/johtajat tee käytännön hoito työtä, mutta hyvästä toiminnasta voi myös kiittää johtoporrasta eikä aina tarvi moittia kun ei oo edes aihetta moitteisiin! Vähän positiivisuutta tähän uuteen vuoteen. Ja pijetään myös itse huolta lähimmäisistä ja erityisesti vanhuksistamme. Hyvä aina välillä käydä heitä katsomas, ja esimerkiks ulkoiluttaa. Vanhukset varmasti nauttisivat iloisista juttu tuokioista läheistensä kanssa!

        Parkanon TERVEYSKESKUKSEN päivystyksessä aivan ihanat SAIRAANHOITAJAT/lääkärit! Kaiken kiireen ja tohinan keskellä he jaksavat auttaa meitä sairaita. (Kova kiire, väsymys, asiakkaiden ja omaisten rutinat jne..) Aina he kuitenkin jaksavat hymyillä! Se on jo puoli lääkettä. Olette kyllä oikeassa ammatissa! Jaksamista teille!


      • 01000100
        AVAIMET AUTOON kirjoitti:

        Parkanon TERVEYSKESKUKSEN päivystyksessä aivan ihanat SAIRAANHOITAJAT/lääkärit! Kaiken kiireen ja tohinan keskellä he jaksavat auttaa meitä sairaita. (Kova kiire, väsymys, asiakkaiden ja omaisten rutinat jne..) Aina he kuitenkin jaksavat hymyillä! Se on jo puoli lääkettä. Olette kyllä oikeassa ammatissa! Jaksamista teille!

        Olen täysin samaa mieltä.Lämminsydämisiä ihmisiä.Ei kukaan voi ajatelle, että päivystyksen ajat ovat aina ajallaan.Negatiivisessa kirjoittelussa on varmaan jotain henkilökohtaista kaunaa.Näin rivienvälistä luettuna.


      • puheluunvastaaja
        AVAIMET AUTOON kirjoitti:

        Parkanon TERVEYSKESKUKSEN päivystyksessä aivan ihanat SAIRAANHOITAJAT/lääkärit! Kaiken kiireen ja tohinan keskellä he jaksavat auttaa meitä sairaita. (Kova kiire, väsymys, asiakkaiden ja omaisten rutinat jne..) Aina he kuitenkin jaksavat hymyillä! Se on jo puoli lääkettä. Olette kyllä oikeassa ammatissa! Jaksamista teille!

        kyllä siellä töykeitäkin on


    • homeukko

      syökö ne potilaiden lääkkeitä

    • Alamäki

      Olen seurannut Parkanon terveydenhuollon nykymenoa ja tullut siihen tulokseen, että joko yksityinen lääkäriasema on huono tai sitten he eivät vain välitä potilaasta. Hoitokäytännöt ja esimiestaso on todella surkeaa. Jos tuo meno jatkuu lasten, nuorten työssäkäyvien ja vanhusten osalta, on edessä katastrofi. Luulisi yksityistä firmaa sen verran kiinnostavan, minkälaista palautetta heistä annetaan yleisillä palstoilla. Ei terveydenhuolto ja sosiaalihuolto saa olla vain rahastusta, mitä se valitettavasti Parkanossa tällä hetkellä on. Kuntapäättäjät eivät näytä asiasta välittävän, ilmeisesti sidonnaisuuksia on liikaa.

    • ALAMÄKI

      ALAMÄKI hoi,Ooon itse kokenut,en seurannut terveyden ja sosiaalihuollon toimintaa,ei moitteen sijaa!Aina apua saanut sekä neuvoja! Miksi aina narista ja moitia?

    • leena_50

      Niin mikä meihin fiksuihin Suomalaisiin on mennyt? Hyvää palautetta niinnn vaikea antaa. Huom olemme maailman onnellisin kansa. Minulla myös ei ole moitteen sijaa terkkarin palveluista. Ollaan iloisilla mielin,kesä tulloo.

      • sellaistaseon

        No kyllä siellä nyt jotain ongelmia on kun ihan Ilta-Sanomissa on juttua.
        Ja myöntäähän sen johtokin että lääkreitä ei saada...


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      161
      2746
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe