AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Autohuuto.fi

23 Vastausta 3 377 Lukukertaa
Löysin Autohuuto.fi sivuston jokunen viikko sitten. Vaikuttaa hyvältä foorumilta meille virallisille yrittäjille. Ostajiksi pääsee vain yritykset, mikä karsii ns. jobbarit kokonaan pois kisasta. Samoin se karsii yksityiset, jotka nostaisi hinnat tasolle jolloin yrityksenä ei enää kannata ostaa. Nyt hintataso pysyy meille jälleenmyyjille sopivana. Myös Autohuudossa myyjinä toimivat isot autoliikkeet on tyytyväisiä, koska tätä kautta ostaja on aina yritys, joten myyjäliikkeen ei tarvitse murehtia kuluttajansuojasta. Vielä yksi plussapuoli, jälleenmyyntiin sopivien autojen tarkkailu reaaliajassa on nyt mahdollista kautta maan. Ennen piti kiertää kotikaupungin liikkeiden pihoja pari kertaa päivässä jotta pysyi pelissä mukana. Nyt sitäkään rallia ei enää tarvita, kun juuri meille jälleenmyyjille tarkoitetun tarjonnan näkee pitkin päivää netistä ja paljon laajemmalta alueelta. Näin ajateltuna vaihtoautoista jää myös entistä parempi kate, sillä turhien kilometrien ajaminen vähentyy ja huudossa oleville autoille voi ennakoida potentiaalisia ostajia jo ennen kuin kaupat on tehty. Itse näen tämän varaston kiertoa nopeuttavana tekijänä joka parantaa yritykseni tuottavuutta.

Kuulostipa mainospuheelta, mutta olen vain sivuston uusi asiakas ja oikeasti tyytyväinen tähän palveluun.

Miten niin

karsii jobbarit pois? Sivustot ovat nimeenomaan tehty jobbareiden huutopalstaksi. Kuten itsekin totesit sinne pääsevät vain yritykset. Toki merkkiliikkeetkin voivat siellä huutaa, mutta lähinnä merkkiliikkeet antavat "epävarmat" autot sinne huudettavaksi. Ideahan on saada mahdollisimman kova hinta autosta. Sitä ei paikallinen jobbari aina välttämättä anna.

Jobbarilla ei ole koskaan Y-tunnusta eikä yritystä/liikettä

Jobbarilla ei ole ikinä Y-tunnusta, eikä näin ollen myöskään minkäänlaista liikettä/yritystä. Jobbari on aina rikollinen yksityishenkilö, joka myy jatkuvasti ja ammattimaisesti autoja maksamatta niiden myyntivoitoista veroja. Jobbari siis syyllistyy jatkuviin törkeisiin veropetoksiin.. Jobbarit pyrkivät yleensä verottajan lisäksi huijaamaan myös autojen ostajia kaikilla mahdollisilla tavoilla maksimoidakseen voittonsa.

olet sairas

hakeudu hoitoon
Y-tunnuksen saaminen kestää vain "viisi minuuttia". Hankit Y-tunnuksen ja ostat auton täältä "yrityksille tarkoitetulta" sivustolta. Myyt auton 0 euron voitolla vaimolle tai lapsille eli ei tarvitse maksaa veroja. Tämän jälkeen myyt auton eteenpäin ilman että verottaja jne... kuluttajaviranomaiset ovat niskassa huohottamassa.

miten niin

mainospuheelta- sehän oli mainos

Vastaus

Arvasinhan tämän reaktion mainoksesta, en vaan löytänyt sivustosta miinuspuolia vaikka kuinka mietin.

Lähdeppä ostamaan jälleenmyytävää autoa jostain yksityisten ilmoitussivustolta, niin saat tänä päivänä olla aika haukka ettei mene kate miinukselle.

on joku tullut huudettua

ja samalla huomannut sen palstan toimivan merkkiliikkeiden kassan siivous palstana. Eli suomeksi sanottuna kahdet provikat pois systeemi. Illalla kun ostan auton, niin aamulla samaisen liikkeen myyjä ostaa sen takaisin. Ja molemmat on tyytyväisiä saatuaan provikat. Tietysti autoliikeen omistaja / omistajat ei ole, mutta nykyaikaan peli on raakaa. Ja nuoret automyyjät on helppo jallittaa toimintaan mukaan. Ja mikä parasta, ei tarvitse puljat autoja esimerkiksi tuon nettiauto mollaajan kanssa. Ja sinäänsä jännää, kun aloittaja väittää ettei joppari pääse kaupan tekoon mukaa, niin minäkin siellä olen käynyt euroja keräämässä. Ja ilman joppareitahan tuommoinen palsta ei pysy viikkoa kauempaa pystyssä. Se on sitä realismia

Nettiauton määritelmä jobbarista

http://keskustelu.suomi24.fi/listmessage/9068119/44061681

ai se onkin

tämä palsta se nettiauto. Ainakin tuo linkki vie erään maanisen persoonan kirjoittamaan aloitukseen tällä palstalla. Eli sinun mielestä tämä palsta on nettiauto ?
Tietysti kun vähän lukee noita aloituksia, niin ne koskevat miltein kaikki nettiautoa juuri tuon maanisen persoonan tekeminä.
Joten tuo linkki vie lukijan palstalle jos pitäisi keskustella auton ostamisesta ja autoliikkeistä, mutta tällä palstalla keskitytään nykyisin nettiauton mollaamiseen ja jonkun huutokauppa sivuston kehumiseen.
Pikkaisen tulee mielee heikko ja avuton yritys nostaa oman sivuston käyttöä

Möinkin

autoni tota kautta, hyvin pääsi romusta eroon, ihan laukeamispisteessä oleva tuontivehe, heh!

Ero Nettiautoon?

Käytettyjen autojen kunto on mikä on, mutta henkilökohtaisesti en ole löytänyt yksityisen myymää autoa mistään kalliimmalla kuin Nettiautosta.
En tiedä, mikähän provo tuo aloittajan kirjoitus on, mutta oikeasti tuolla kauppapaikalla hinnat ovat lopulta käytännössä kulujen jälkeen samat, kuin millä nettiautostakin löytää.
- Ja kyllä, tiedän mistä puhun. Lisäksi muutamien isojenkin liikkeiden toiminta tuolla, tai lähinnä ko myyjien, on melko epämääräistä; tai sitten ammattitaidotonta, koska melko paljon selkeästi normaalilla sisääntulotarkastuksella löydettävistä vioista jätetään kertomatta.
- Autothan tuolla sitoutuu ostamaan näkemättä, mitä harva kuluttaja on valmis tekemään :)
- Lisäksi kuluja syntyy aikalailla ennenkuin auto pihalla, mm sivusto ottaa aivan reippaan ja varman välityspalkkion ja alvin päälle.
- Useimmiten nykypäivänä sitten ns yksityisten ostotarjoukset autosta ovat kyllä alle sen, millä auto on tuolla sivustolla myyty ja ostettu, joten kyllä ne muuta kautta nykyään itse hankin, paremmin pystyy tarkistamaankin.
Korruptio maa muuten autohuudon omistaja pakottanut isommat autoliiket mymään autot sitä kauttaa!!!!
Haloo.. Jos auto poikkeaa hiukankin ilmoituksen tiedoista olen ainakin neuvotellut hinnan uudelleen joka ainut kerta.. (N.200autoa).. Samat pikkupuljut yrittää myydä "miinojansa" toisille kauppiaille.. Jokainen joka ostaa/myy työkseen autoja osaa kyllä kiertää nämä ongelma yritykset.. Netwheels Oy ei saa kuriin paskanpuhuja yrityksiä ja siten menettää satoja kauppoja vuodessa.. Onneksi tilanne on normalisoitunut ja liikkeet myyvät taas normaalisti meille yrittäjille..
Kauppa käy kuin rajuilma.. Mutta ei autohuudosta tulleilla autoilla..
Autohuuto tunnukset saa näköjään kaikki jolla on jonkinlainen "pulju jolle on saatu rekisteri ,ly tunnus" peltisepän liike ,kanpaamo,mattoliike,pitseria,ym.ostavat kavereilleen laittavat nettiin häirikköhinnalla eiväkä ihan aina muista ilmottaa veroherralle.Netw.voisi seurata jamiettiä kelle tunnukset antaa.t:Autokauppias joka on saanut palautetta useilta tahoilta myäs isoilta autoliikkeiltä.Hertkää NW.
Mikä on häirikköhinta jos auto on ostettu tuolta?
Jokainen auto siellä on pitkän hintainen, aivan turha sivusto, joka kuolee pian. Ala-arvoista sivuston kehittäjältä kehua täällä kuolleena syntynyttä ideaa.
tämänpäivän santanterin mustang huuto on aivan pellilyä lähtö 50 e olette aivan pellejä asiallista toimintaa .pyytää täällä oikea autokauppias.
Minkä häkkikanalan johtaja noin hienosti kirjoittaa?
ei näyttänyt mainospuheelta, oli niin heikosti esitetty ja valmisteltu.

olen hieman tutustunut Autohuuto.fi ja tehnyt päätökseni kiertää se kaukaa.

näyttää sillä kyllä moni innostuvan, kai aloittelijoita, tai muuten "reppanoita"
Höpö höpö
Kuluttajahintoihin nousi ne huutokohteet joita minä kolmen vuoden aikana seurailin. Olisin ostanut jos hinnat olisi olleet sitä tasoa että jää katetta viivan alle, korjausten ja katsastusten yms. jälkeenkin.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta