AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Cipralex ja L-tyrosiini

Cipralex ja L-tyrosiini

3 Vastausta 450 Lukukertaa
Syön tällä hetkellä ahdistuneisuushäiriöön cipralex 10 mg päivässä ja lääke on tehonnut ihan hyvin. Olen syönyt lääkettä helmikuusta 2010 kymmenen lähtien ja oireet ovat melko hyvin pysyneet pois. Tutustuin kaverini kautta (joka on tietoinen eri vitamiineista ja luontaistuotteista) sellaiseen tuotteeseen kuin L-tyrosiini. En yleensä usko mihinkään ihme pillereihin eikä kaverinikaan ennen ollut,mutta on sanonut että toi tyrosiini on auttanut häntä. Tuon luontaistuotteen pitäisi auttaa mm. masennukseen,ahdistuneisuuteen,paniikkihäiriöön sekä päänsärkyyn ja stressiin. Haluisin kovasti alkaa syömään sitä,mutta luin että SSRI-lääkkeet ja l-tyrosiini on vaarallisia keskenään eikä niitä saisi ottaa yhdessä. En kuitenkaa haluisin syödä lääkkeitä lopun elämääni jos toinenkin vaihtoehto on. Onko jollain kokemusta tästä luontaistuotteesta???
Sitä ei saisi käyttää MAO-estäjien kanssa. En suosittelisi käyttämään, vaikka cipralex nyt ei käsittääkseni mao-estäjä olekaan.

Cipralex pitää lopettaa lääkärin ohjeen mukaan joskus. Sitä ei ole tarkoitettu, että syötäisiin koko lopun elämän - vaan sellainen pari kuukautta. Sen jälkeen pystyt turvallisesti kokeilemaan l-tyrosiinia.

En ole itse syönyt sitä pitkään ravintolisänä, kun vasta aloitin - enkä osaa sanoa onko siitä vielä hyötyä. Voihan se olla lumevaikutuskin - mutta jokatapauksessa olo on nyt virkeämpi - ja sitäpä minä halusinkin.
minä olen syönyt cipralexia pari vuotta jo ja aion jatkaa mitenniin se pitäisi lopettaa 2 kuukauden kuluttua syömisestä pötypuhetta!
SSRI lääkkeitä ja L-Tyrosiinia mielestäni voi ottaa samaan aikaan koska SSRI lääkkeet vaikuttaa serotoniinin takaisin ottoon mutta L-Tyrosiini lisää dopamiinin ja noradrenaliinin määrää lisäävästi, eli ei pitäisi olla haitallisia vaikutuksia keskenään. Sen sijaan ei kannata ottaa 5-HTP:tä noiden SSRI lääkkeiden kanssa se on ilmeisestikin haitallista jopa vaarallista. Ja sitä paitsi L-Tyrosiini saattaa pahentaa paniikkihäiriötä eikä vähentää.
 /   /  / Cipralex ja L-tyrosiini
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta