AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / oikea vai vasen

oikea vai vasen

14 Vastausta 2 698 Lukukertaa
autossa on kaksi puolta. oikea ja vasen. katsotaanko tämä siitä mihin keula osoittaa vai miten. mennääkö auton taakse vai auton eteen kasvot auton keulaa kohti.
kun istut kuskin kaikalla normaalisti, niin auton oikea ja vasen = sinun oikea ja vasen.

Helppo

Sinulla on oikea ja vasen käsi. Mistä päin katsottuna? Vaihtuvatko ne jos katsotaan edestä tai takaa?
ei jumalauta,käytä järkeäsi jos sitä sulla on

vastaantulijan puolelta

ne katsotaan aina vastaantulijan puolelta. Rsiteyksessä jokainen katsoo ne omalta oikealta puoleltaan tulevan vastaantulijan puolelta. Tän mukaan sitten menee väistö ja etuajosäännöt

osta auto

lukee Volvo, missä on V on vasen ja o on oikea.
HAHAHAHAHA.. tää oli hyvä :D

nimimerkillä toinen yhtä blondi mitä ketjun aloittaja :D

Kuskin paikalta tietysti

Tietysti auto määritellään kuljettajan näkökohdasta. Oikea puoli on kuljettaajaan nähden oikea puole ja vasen on sitten se toinen puoli. Jos moottori on edessä se kuljettajan etupuolella. Takapenkit ovat ne penkin jotka ovat kuljettajan takana.

Entä moottoripyörät?

Choppereissahan persereikä on kuljettajan etupuolella. Meneekö niissä muutkin suunnat samalla, käänteisellä logiikalla?

SAMATEN VOISI KYSYÄ

KUMMALLA PUOLELLA BENSATANKIN KORKKI ON.

KATO KUN SE ON IHAN OSASTA KIINNI, MISTÄPÄIN SITÄ KATSOTAAN, YOU SEE.

Euroissa oikealla puolella

Pääsääntöisesti euroautoissa korkki on oikealla puolella ja japseissa väärällä, johtuen kotimaan vasemmanpuoleisesta liikenteestä.

Ei pidä

Ei tuo ole mikään sääntö, eikä johdu ainakaan siitä onko liikenne vasemman- vai oikeanpuoleista. Pikemminhän sen pitäisi olla juuri päinvastoin, eli japseissa oikealla ja euroissa vasemmalla eli aina kuljettajan (=tankkaajan) puolella. Monissa japseissa tankin täyttö onkin oikealla puolella.
Mistä muuten tietää oudonkin auton sisällä, kummalla puolella tankin aukko on? Se on ihan helppo nakki, koska tämä on standardoitu juttu. Polttoaineen loppumisen merkkivalo on bensamittarin symboli, jossa näkyy täyttöletku kyljessä. Tämä täyttöletku on valosymbolissa aina sillä puolella mittaria, jolla puolella myös autossa täyttöaukko on. Näin on, testaa jos et usko!!!

Pitää paikkansa

Tosiaan tuo mitä sanoit, pitää paikkansa noin 50% tapauksissa, koska sen bensamittarin logon letku on aina oikealla puolella, ja jos korkki sattuu olemaan oikealla puolelle, tuo pitää paikkansa, jos ei ole oikealla puolella tuo ei pidä paikkaansa, yksinkertaista, vai mitä, eli oikeastaan katsomalla logoa ei hyödy mitään, koska mahdollisuus on tasan 50% että korkki on oikealla

Ja taasen tuo kummalla puolelle se aukko on, ei liity valmistusmaana, liikenteen suuntaan, ei edes auton merkkiin, vaan se on aivan täysin sattumanvaraista...

heh... ei niin yksinkertainen

Itse tilasin jääkaapin Malkitilta ja he kysyivät kumman kätinen jääkaappi on... sanoin että kahva on oikealla puolella :-) Edelleenkin on vaikeaa hahmottaa... oikea ja vasen. En tiedä millä puolella maksani on.. APUA!!!
Ei ole helppoa. Ajaa pitäisi oikeaa reunaa, mutta ei voi kun siellä on niitä vastaantulijoita jotka jo ajavat sitä oikeaa reunaa. Oi voi.
 /   /  /  / oikea vai vasen

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta