AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  / Cavtat ja rannat

Cavtat ja rannat

2 Vastausta 960 Lukukertaa
Hei!

Te jotka olette lomailleet Cavtatissa, millaiset uinimahdollisuudet siellä on lapsia ajatellen. Ollaan menossa elokuun lopulla ja löysin kivan huoneistohotellin ja halavalla. Sen palveluja on kehuttu ympäri maailman, ainakin netissä.

Jarppe

Cavtatin rannoista

Rannat Kroatiassa ovat yleensä pikkukivi- tai kalliorantoja.
Tarkoittaa sitä, että rantaviiva on usein terävän kallioista, sinne tänne voi olla rakennettuna betonisia uimatasanteita. Merisiilejä on melko paljon, joten uimakengät on ehdoton varustus. Niitä saa paikan päältä.

Cavtatissa on kaksi niemekettä, jotka voi kiertää.
http://www.fit.fraunhofer.de/~kloe/Croatia_18.jpg

Cavtatin vanhan kaupungin kupeessa ehkä paras uimapaikka lapsia ajatellen on fransiskaaniluostarin edessä oleva pikkukiviranta.

Tässä kuvassa ranta jää vasemmalla olevan palmun taa:
http://image02.webshots.com/2/0/81/14/79908114xBDYRc_fs.jpg

Ranta ei ole suuren suuri, mutta sen kupeessa on pieni kahvila sekä rantatuoleja vuokrattavana (muistaakseni 25 kunaa peti, 15 kunaa varjo). Myös suihku ja wc löytyy.

Toinen kiva paikka on aivan niemekkeen nokassa, jossa on pieni laguuni lapsia ajatellen. Tämä on suosittu paikka paikallisten keskuudessa. Myös täällä on pieni kahvila ja rantatuoleja saatavilla.
http://ddemarest.com/WordPress/wp-content/uploads/beach.JPG

Sitten kun niemekettä kiertää, toiselta puolelta löytyy vielä yksi paikka, jossa on ravintola ja niin ikään rantatuoleja vuokrattavana.

Myös hiukan kauempana olevan (Tiha-lahden puolella) Albatros-hotelli ranta soveltuu lasten uintiin. En ole siellä uinut, mutta ranta on pitkä pikkukiviranta.
http://www.cavtat-sunrise-apartments.com/images/apartments/loka1.jpg

Hyvää matkaa!

juuri Kroatiasta palannut..

Vietimme parin viikon Balkanin kiertueen päätteeksi kaksi viimeistä yötä Cavtatissa, rannat olivat tosiaan pääasiassa pikkukivirantoja ja lähes joka poukamassa niemellä ja muuallakin oli paljon merisiilejä. Uimakengät on siis ehdottomat niin aikuisilla kuin lapsillakin. Iberostar Albatros hotellin edustan rannassa oli se hyvä puoli, ettei siinä siilejä näkynyt ja n. metrin syvyydestä alkoi hiekkapohja, joten jos on hieman isompia lapsia mukana, pääsevät siinä jo mukavasti pulikoimaan ja pelailemaan pallopelejä.

Jos vierailette Elafiti-saarilla, Lopudista löytyy ihanaa hiekkarantaa..
 /   /  /  /  / Cavtat ja rannat

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta