Nummen pyörä

Asiakaspalvelua?

Aivan käsittämätön asia tapahtui tänään Turussa Nummen pyörässä. Olimme varanneet valkoisen Jopon edellismaanantaina ja meille luvattiin ilmoittaa kun pyörä on saapunut. Näitä on ollut tosi vaikea saada mistään, kun menevät heti samantien.
No, tänään tuli soitto klo.13.45, että pyörä on saapunut ja mieheni ilmoitti, että tulemme hakemaan heti kun pääsemme. Lähdin tyttäremme kanssa, joka oli odottanut jo puoli vuotta saavansa tämän pyörän, hakemaan sitä. Olimme paikalla klo.16. Pyörää etsittiin ja etsittiin pyöräkaupassa, kunnes toinen myyjä alkoi selvittää asiaa ja ilmoitti tympeään sävyyn, että se on jo myyty toiselle! Kertoi samalla, että kaikki pyörät oli myyty kahdessa tunnissa. Kysyin miten on mahdollista kun olimme kerran varanneet pyörän etukäteen nimellä. Hän näytti lappua, jossa oli yhteystietomme ja sanoi, ettei voinut tietää, että meille oli varattu pyörä, koska sitä ei lue lapussa. Silti samainen henkilö oli soittanut iltapäivällä ja ilmoittanut, että pyörä on saapunut! Sanoi myös, ettemme olleet maksaneet käsirahaa. Emme niin, koska siitä ei meille mainittu varausta tehdessämme. Ainoa kommentti oli, että on valitettavaa, että näin kävi ja that`s it! Olin todella pöyristynyt asiasta ja käskin myyjää soittamaan muihin pyöräkauppoihin, onko näissä Jopoja jäljellä. Vastahakoisesti hän soitti yhteen kauppaan ja mainitsi kyllä, ettei varmaan mistään enää vastata. No, sieltä ei vastattu, joten pyysin soittamaan Velotemaan, jossa sattui olemaan yksi valkoinen Jopo jäljellä. Saimme varattua sen ja haimme pyörän sieltä. Palvelu Velotemassa oli todella hyvää ja asiantuntevaa. Kiitos siitä!
Saimme siis pyörän, mutta täytyy sanoa, etten enää kyllä tee mitään kauppoja Nummen pyörässä!

9

4137

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jaska2234

      Tärkeä avautuminen :D

    • Ex-asiakas Turusta

      Asiakaskokemus Nummen Pyörästä Turussa. Uudehko fillari huoltoon rikki menneen vaihteiston takia. Pyörissä pitäisi olla heidän mukaansa 2v takuu. Jos ei takuuseen, korjausarvio n.100e. Ilman ilmoitusta korjaus maksoikin 294e josta huimat 4e alennus, eikä takuusta tietoakaan. En suosittele.

    • paha kello kuuluu

      Asiakkaan väheksyminen ja lupausten sössiminen ei pitkälle kanna...

      Kaikesta huolimatta, pitääpä käydä tsekkaamassa, että onko mitään hyviä syystarjouksia....

    • Järkyttynyt

      Itse kierrän kaukaa ko. puljun.

    • Ei nummen pyörään

      Myös huonoja kokemuksia Nummen pyörästä. Asiakaspalvelu töykeää ja asiakkaita yritetään "petkuttaa". En näe myyjiä ollenkaan rehellisinä. Valitettavasti tuli jo pyörä sieltä ostettua mutta takaisin en enää sinne mene. Rahan takominen on näillä myyjillä selvästikin ensisijaisesti mielessä, ei niinkään asiakkaan tyytyväisyys.

    • Haluaa palvelua

      Ja mulle myivät huonon lattiapumpun muka parhaana. Ei kannattaisi väheksyä ketään asiakasta. Ei Nummen pyörään!

      • tosi on

        Ostin käytetyn pyörän sieltä. Vanha lyhyt ukko sanoi että ostit hyvän pyörän sillä olen huoltanut tämän. Kotiin päästyäni huomasin että runko oli taipunut. Sillä oli ajettu päin seinää. Sama ukko totesi että sulla kävi huono tuuri eikä perunut kauppaa. Nummen pyörähuollon varaosa hinnoissa on paljon extraa.


    • Anonyymi

      Ostin Nummenpyöröstä uuden 1600 hintaisen uuden pyörän josta heti ekalla ajolla tippui poljin pois. soitin huoltoon että olen loukannut polveni tämän tapauksen johdosta ja kysyin että voivatko he hakea pyörön huoltoon takaisin. Myyjä samoi että hänellä on neljä lasta eikä kiireiltään kerkeä ? ja toiseksi se ei kuulemma ole heidän velvollisuus huolehtia asiakkaan polkupyöröstä sen jälkeen kun se on liikkeestä ulos saatettu. No sanoin että alan sitten linkutella senne teidän toimipisteellenne jos ei sen verran apuja tässä tilnateessa löydy. Useamman pyörön olen tuolla huollattanut ja jokusen myös ostanut, mutta anyt alkaa mitta täyttyä ihan totaalisesti.

    • Anonyymi

      Ihmiset ovat ihmisiä. Virheitä tapahtuu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5500
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3517
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1642
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      205
      1604
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1058
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe