AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Nuoret rakentamaan majaa

Nuoret rakentamaan majaa

1 Vastausta 130 Lukukertaa
Millaisesta majasta tai leikkimökistä sinun lapsesi haaveilee, unelmana jonne kutsua kaverit leikkimään.
Oma maja tai leikkimökki on pojan ja tytön toiveissa. Omassa rauhassa hyvä leikkiä vaikka koti-, kauppa- tai roolileikkejä.

Leikkimökkien hinnat hiovat pilviä, joten ehkä pikkumökkiä ei kannata ostaa, mökin osaa itsekin tehdä, rakentaa vaikka laudasta yhdessä lapsen kanssa.

Kerää puumajan tai leikkimäkin rakennukseen kierrätyslautaa ja muuta rakennusmateriaalia. Lisäksi tarvitset nauloja ja maalia. Vanhat pahvilaatikot toimivat pahvimajan, nukkekodin tai pahvisen ajopelin rakennukseen. Lisäksi tarvitset teippiä ja koristelumateriaalit.

Aloita leikkimökin rakennus ohjeiden mukaan, mutta anna rakennustaitojen ja oman pikku arkkitehdin vaikuttaa rauhassa lopputulokeen. Selkeä ohje leikkimökin rakentamiseen löytyy ainakin Puuinfo ja Rakentaja nettisivuilta. Ja tietenkin ohjeita pitää vain soveltaa, jos talosta tuleekin puumaja, laiva tai paloauto.

Tahtoo

tellaisen jotta on mikloaaltouuni ja poleamme nii ja kieltoilmauuni kun tykkään leipoa pullaa kavelin kant..ja meitä on paljon pullaa työmään..ja titten vielä jääkaappi että muumilimppali pytyy kylmänä.
 /   /  /  / Nuoret rakentamaan majaa

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta