kahvila Tamminiemen kupeessa Meilahdessa

huuohh

huh, Helsingin Meilahden Tamminiementien kahvila mainostaa itseään vanhana hienona Villana. olipa kokemus! talo ja paikka sinänsä hyvät, mutta palvelu ja tarjonta jotain muuta. korkeat hinnat, kahvi (4e), korvapuustit ( 4e) kivikovia korppuja, tarjolla vain täysmaitoa -ei hylaa tms. kahvin kanssa.terassin pöydät siivottomia, astioita ei ollut kerätty pois - ruokalautaset tähteineen lojuivat pöydillä seuranaan pikkulinnut ja hyönteiset...ainoa tarjoilijatyttö ei osannut suomea,puhui vain englantia. koin itseni varsinaiseksi turistiksi?? viimeinen kerta taisi olla, kun sinne eksyn...

12

4179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äitienpäivälounas

      Joo, Tamminiemen kahvila pitäisi pelastaa. Se on nykyään lähinnä venäläistyylinen, epäsiisti paikka, jossa ei ole tarjoilijoita ja jossa suomalaiset vanhemmat ihmiset masentuvat, kun kahvila on niin huonossa jamassa.

      Nyt pitäisi Royal ravintoloiden tai mielummin jonkun yksityisen työteliään ihmisen ostaa se pian pois.

      Sisäänkäynti on täynnä mauttomia kuivattuja kukkia, kahvilassa ei saa mitään palvelua, asiakkaita pidetään minusta aivan pilkkanaan.

      Kuka tekisi sen kulttuuriteon, että pelastaisi kahvilan ja palauttaisi sen historialliseen asuunsa tai ylipäänsä kunnon kahvilaksi?

      Siellä pitäisi olla reippaita tarjoilijoita, nopea palvelu, sali pitäisi maalata, pitäisi olla oikeita kahvikuppeja eikä vaan mukeja. Pitäisi olla keveitä, tuoreita hyviä leivoksia, eikä painavia, liian kalliita vanhoja korvapuusteja ja hirveän kalliita kakkuja. Myös talon kunnosta pitäisi huolehtia.

      Kuka voisi tehdä tämän?

    • jk

      niinkö

    • entinen asiakas

      Tamminiementien kahvila on todella surkeassa jamassa. Kun kysyin myyjältä (omistajalta jotain, joka ei häntä ilmeisesti miellyttänyt), hän alkoi minua haukkumaan. Lähdimme puolisoni kanssa vähin äänin pois. Hintataso on huikea! Jos hinnat ovat korkeat, silloin palvelun ja miljöön tulee olla korkealaatuista. Nyt hinnat on korkeat, palvelu ala-arvoista ja ympäristö epäsiisti.

    • entinen duunari

      Tuon omistaja käyttää väärin harjottelijoita ja koeajallisia työntekijöitä, yrittää olla maksamatta palkkaa, jolleivat tee valituksia, eikä noudata muutoinkaan lakia (esim. saattaaa lukita vessan, niin ettei työpaikalla ole ainuttakaan vessaa). Sitten jos valittaa asioista, niin se kertoo kuinka sillä on jotain venäläisiä naisia siellä, jotka tekee töitä vaan ruokapalkalla.

      Eli tiedät tekeväsi epäeettisen valinnan asioidessasi siellä.

      Tämä siis sen lisäksi että paikka on ehkä Helsingin kallein kahvila ja omistajalla oli tosiaan tapana jopa kommentoida ivallisesti asiakkaidensa piirteitä tai heittää heidät ulos kesken kaiken, koska hän ei viitsi olla enää töissä.

      Ihan hirveä paikka. Ne jotka eivät usko, ja ajattelevat että olen katkeran entinen työntekijä, käykää lukemassa eat.fi-sivulta arvioita. En tiedä onko siellä ainuttakaan positiivista...

      • järkyttävää

        Kaikkialla, missä arvosteluita on, ne ovat samanlaisia. Ihmiset ovat pöyristyneitä ja kertovat epäystävällisestä naisesta, hirveistä hinnoista, palaneista tai raaoista korvapuusteista, jäisistä kakuista, kermavaahtokannusta, jossa on reunoille kuivahtanutta kermavaahtoa ja loppu näyttää siltä kuin kermavaahto olisi menneiltä päiviltä ja niin edelleen. Tätä samaa niin pitkälle kuin arvosteluja viitsii lukea.
        Miten paikka voi olla vielä pystyssä? Miten sitä kehdataan pitää tuollaisena? Eikö omistaja lue arvosteluita? Lukekaapa esimn. Tripadvisorista Villa Angelican arvostelut. Kaikki yhtä järkyttyneitä ja samankaltaisia kertomuksia täynnä.


    • Lennukka

      Eikö Sauli vois tehdä asialle jotain?

    • Anonyymi

      Harmittaa, kun hienolla paikalla tuollainen törkykasa. Ei tee mieli mennä todellakaan, paikka ansaitsisi ammattitaitoisen kahvilanpitäjän! Hirviömummo asuukin rakennuksessa, eikö se ole laitontakin? Kirjoilla on.muualla...haloo!!!

    • Anonyymi

      Vanha ketju mutta tuore kokemus viime perjantailta 18.2.2022. Varoitan tästä paikasta. Madame veloitti minulta lähimaksulla kahvikupillisesta ja kaupan pakasteomenapiirakasta 26 euroa. Siis 26 euroa!!!! Katsoin tyhmyyttäni kuitin vasta kotona. Toinen asia: ystävälliseen jutusteluuni madame kaatoi niskaani sellaisen tylyyden ja töykeyden ryöpyn, ettei mitään rajaa. Olisin kääntynyt kannoillani samoin tein, mutta siinäkin tyhmyyttäni kilttinä ihmisenä nielin madamen törkeydet.
      Viimeinen kerta

      • Anonyymi

        Paikka nauttii varmaan jonkun epämääräisen tahon suojelua.
        Ehkä talon alle on haudattu ruumis ja näennäistä kahvilatoimintaa pidetään yllä, ettei kukaan uusi yrittäjä vaan pääse vuokraamaan tilaa. Selittäisi miksi kahvilan pitäjä tuntuu inhoavan jokaista asiakasta, tarjoaan kauheita sotkuja ja haluaisi varmaan olla vain rauhassa.


      • Anonyymi

        Suomalaiset ovat juuri tuollaisia, ujoja ja pelokkaita. Suomalaisia voi kohdella kuin kynnysmattoja eivätkä he uskalla sanoa mitään. Ja jos jotain sanovat niin sekin on vaimeaa ja pelokasta mutinaa.
        Syynä kasvatuksemme, jossa lasten itsetunto nitistetään aikaisin ja tehokkaasti.
        Suomessa ulkomaalainen pärjää juuri röyhkeydellä ja häpeä ättömyydellä minkä todistaa mm tämä kahvila.


    • Anonyymi

      Ihan hirvee paikka. Uskomaton hirmu paikan ptäjä.

    • Anonyymi

      Sanoisin, että suomalaiset osaavat käyttäytyä, eivät ala räyhätä kahvilassa. Ei se ole mitään nöyryytettyä itsetuntoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2536
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1411
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      67
      1402
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1166
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1121
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe