AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Lähihoitajan tuntipalkka?

Lähihoitajan tuntipalkka?

9 Vastausta 2 045 Lukukertaa
Hei lähi-/perushoitajat! Paljonko saatte tuntipalkkaa? Itselläni pitäisi olla kuukausipalkka n.1900 euroa, päiväpalkkani on n. 63 euroa eli tuntipalkka alle 8 euroa. Miten tämä voi olla mahdollista? Tällä palkalla en kyllä tee kohta enään päivääkään vaan vaihdan alaa, tehtaissa ja kaupassakin tienaa paremmin.

hmm

Hei! Jotta saat tietää tuntipalkkasi pitää tuo kuukausiansio jakaa 163:lla. 1900/163, joten tuntipalkaksesi tulee n.11,6 euroa.

Laskuvirhe ?

Onkohan Sinun tuntipalkan laskemisessa hieman virhettä ? Et varmaan tee töitä 7 päivää viikossa (56 tuntia viikossa) ?

Jos siellä tehtaassa tuntipalkka on 8 euroa, siitä saadaan kuukausipalkaksi noin 1360 euroa (8 e x 170 tuntia/kk = 1360 euroa).

Kannattaako vaihtaa?

Ja kaupoissa harvoin on edes täysiä työpäiviä; työsuhteet pääsääntöisesti enemmän tai vähemmän osa-aikaisia. Tuskin siis tulee edes tuota 1360 euroa kuussa.

Tuntipalkka

on minulla juurikin tuo n.11,60 e.

lähärin liksat

Itselläni on kuukausi palkat olleet välillä 1550-1880e riippuen paikasta. Tuo pienin summa oli yksityisessä mielenterveys ja päihdepaikassa. Suurin taas kaupungin työssä ollessa. Tunti palkat ovat olleet 8.60-12e välillä.
"itselläni pitäisi olla" Miten niin pitäisi, kait sinä palkkasi tiedät jos työssä kerran käyt? Ei kuukausi palkkaa lasketa 8e kertaa tunnit per kuukausi, vaan tuntityöt ovat tunti töitä ja kuukausipalkka on kuukausipalkka.

missä oot koulus käynyt?

Opettele laskemaan ennenku tänne tuut ruikuttamaan mistään.

miksi

pitäisi tuijottaa sitä tuntipalkkaa muutenkaan, jos tuolla kuukausi palkalla pärjäät. Otellä kolmisen kymppiä isompi kk palkka ja mun tuntipalkka ainakin menee yli 11 e

Tuota...

Mielenkiintoisia vastauksia sain. Kumma kyllä kun palkanlaskijakin ihmetteli miten tuoloni voi noin tippua eikä osannut sanoa siihen vastausta. Mulla siis kolmen viikon käteen jäävä osuus oli noin 750 euroa, verot olivat 12%, joten vaikka millä matikkapäällä laskisi niin palkka oli erittäin surkea. Viikkotyötunnit olivat 38,5h. Ennen tienasin keikkalaisena tuon muutamassa päivässä. Siksi en enään teekkään näitä hommia. Eli kyllä voin sanoa myös kaupan alalla olleena, että siellä tienaa paljonkin paremmin.
Itsellä tp. 11,72€.
En kyllä päässyt Tarjoustalon ja Siwan kassalla samaan.

juuu

mulla kk.palkka 1930 e ja tulee tuntipalkax reilut 11 e. Missähän kaupassa sä mahdat tienata ton? Mä olen ollut kaupanalalla ennen hoitajan hommia reilut 10 vuotta, eikä sillä useinkaan saa tehä edes täyttä päivää. Ja mulle tohon tulee vielä lisät päälle, niin, että vaix maksankin yli 21 % veroa + tellit ja muut päälle, niin viime kuussakin sain käteen lisineen yli 2000 e.
 /   /  /  / Lähihoitajan tuntipalkka?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta