AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Syrjiminen

Syrjiminen

4 Vastausta 466 Lukukertaa
Tere.

Tuntuu niinkuin koko paikkakunta syrjisi tai välttelisi minua.

Osa saattaa jauhaa ehkä p*sk** minusta.

Miten tälläinen tilanne voi enään korjatua nimittäin se tuntuu mahdottomalta.

Tuntuu että uusien ihmisten myötä syrjijät saavat uudetkin kasvot minua vastaan.

T: Poika_94
Ei taida olla niinkään harvinaista tässä maassa. Se paikkakunta on sitten jotenkin sairas, sinne on kertynyt tietyntyyppistä porukkaa. Ignooraa ne täysin ja tunnusta oma arvosi, joka ei ole piiruakaan toisia alempana. Voi olla, ettei jatku niin kalseana, kun kasvat vahvaksi aikuiseksi. Ehkä päätät silloin muuttaa mukavampaan ympäristöön, joten se siitä. Löytyisikö sieltä sellaista harrastusporukkaa, jossa olis edes enemmistönä fiksuja osanottajia eikä näitä samoja, outoja? Ei kannata kadehtia niiden elämää, se on varmasti melkoisen pinnallista ja jännitteistä, kun sama piiri pieni pyörii.

No

asiat paremmin ole. Varmaan yli puolet tältä paikkakunnalta on jotain random weirdoja jotka ajattelee ja kertoo minusta ties mitä kamaluuksia. Siksi vältän mahdollisimman paljon talosta poistumista. Asuisinpa jossain paremmalla paikkakunnalla, jossain missä olisi ystävällisempiä ja siviistyneempiä ihmisiä.

ikävää

koen täs vähän samanlaista... ihminen jota luulin ystäväkseni sanoi ettei todellakaan ole kaverini ja on puhunut p*skaa minusta ihmisten kanssa joita myös pidin kavereinani... nyt he kaikki vihaavat (tai ovat kuulemma aina inhonneet) minua. en tiedä miten selviäisin:( mutta voimia sinulle poika_94
Mikä h'lvetti ihmisiä vaivaa kun täytyy syrjiä toisia noin. Toivon sulle voimia, yritä jaksaa! :)
 /   /  / Syrjiminen

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta