AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / poikien häpykarvojen ajelu, tyttöjen häpykarvojen ajelu

poikien häpykarvojen ajelu, tyttöjen häpykarvojen ajelu

13 Vastausta 2 081 Lukukertaa
Siis mitä mieltä olette häpykarvoje ajelusta molemmilla sukupuolilla? Omasta mielestäni karvaton pillu ei näytä esteettsesti kovin hyvältä, joten trimmausta, tai luonnollinen. Mutta taas poikien sukupuolielimet näyttävät karvattomina paljon paremmalta, kuin karvaisina. Poljilta kaikki pallikarvat pois!

Itse olen 16v-tyttö. Joten mitä olette itse mieltä?
Itsellä on vain pieni viiva peniksen tyven päällä. Kiveksiä on tosin hankala saada täysin karvattomaksi; sen verran ruttuista nahkaa enkä ala höylällä niitä hinkkaamaan. Samaten ajelen jalat, vatsan ja kainalot. Sileä iho on kivempi kuin karvainen.
Kyllä pojilla karvoja pitää olla, ei jalkojen välissä... mut muuten
Jaa sinäkö sen päätät minun puolestani?

Lapsellista

No teinejähän te vielä olette ja mielipiteet vielä varsin lapsellisia, mutta jos suhteen vakavuus on karvoista kiinni niin aika heikoilla ollaan parisuhde-elämässä. Miettikää välitättekö ihmisessä hänen karvoistaan vai hänestä itsestään. Nykyään on yleistymässä siistitty=trimmattu mitä itsekin suosin jos pitäisi valita posliinista ja koskemattomasta puskasta. Pallit pidän karvattomina ja peniksen varren mutta koko karvoitusta en lähde ajelemaan koska muutenkin iho on herkkää tuolla alhaalla ja ei ole kivaa kulkea kun pistelee koko ajan. Saksilla sit lyhennän tota puskaa. Vahalappusia ja kotitekoista sokerointia (sokerimönjällä karvojen poisto) oon kokeillu ja toi sokerointi on mun iholle hellävaraisin vaikka se kirpaseekin ku karvat vetää irti. Eikä tuu sit myöhemmin sitä pistelyä niiku höylällä ajaessa. Mut jokainen menee tyylillään. Mä en ainakaan vaatis mun kumppania pakolla karvojaan poistelemaan.

Teini taidat sinäkin olla

"jos suhteen vakavuus on karvoista kiinni niin aika heikoilla ollaan parisuhde-elämässä."

Eihän tässä missään ole tuollaista sanottukaan..

On ihan ok siistiä

ja trimmailla varsinkin, jos on oikea sademetsä, mutta mitä keskimäärin olen miehillä nähnyt niin ei mun mielestä tarvi trimmailla. Näyttää ihan hyvältä sellaisenaan. Omasta mielestä se, että mies on täysin posliini ja ajeltu alapäästä, näyttää karmeelta eikä sytytä yhtään - on kuin pikku pojan vehkeet!
No mite mun kantttii ottaa noi pois ettei mitekää pistelis sen jälkeee :OO (tyttö)
Mun mielest molempien täytyis ajella kaikki häpykarvat pois! On ällöjä...
Paskan lötinää, mitä enemmän karvoja sitä enemmän minua kiihottaa, niitä on kiva nuoleskellä ns. esileikkinä ennen seksiä. minä ja mieheni ainakin rakastamme sitä että kumpikin saa olla täysin luonnollinen, enkä minä (nainen) aja jalka- ja kainalo karvojanikaan ollenkaa, ja minusta se on hionoa, että edes me harvat olemme/näytämmä juuri sellaiselta kuin jumala on meidät luonut, ihmisille kuuluu tietyissä paikoissa olla karvoja ja niinden täytyisi antaa kasvaa ja olla juuri sellaisia kuin ovat!!!!
Olen sinun (karvainen nainen) kanssa täysin samaa mieltä, me jopa sovimme ja lupasimme mieheni kanssa ennen seurustelua ja sänkyjuttuja että kumpikaan ei aleje, kamala sänki saa minut raivonpartaalle, joten te kaikki nuoret ja lapset lopettakaa se ajelu ja olkaa luonnolisia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ei karvoja ole pakko ajella kokonaan pois, mutta siistiä kyllä! Ei tämmöisellä aiheella pitäisi stressata itseään.
Välillä ajelen toisinaan ihan luomuna.
Mitä sitä turhia? Ei ainakaan pallit jäävy pakkasella ku on karvotusta ympärillä.

Problem !?
 /   /  / poikien häpykarvojen ajelu, tyttöjen häpykarvojen ajelu

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta