AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / IPUN varapuheenjohtaja lääkäri L. Isoaho oikeassa sikainfulenssa

IPUN varapuheenjohtaja lääkäri L. Isoaho oikeassa sikainfulenssa

8 Vastausta 227 Lukukertaa
IPUN edellinen varapuheenjohtaja lääkäri L. Isoaho oli oikeassa kertoessaan sikainfulenssan rokotteen vaaroista.
Vahinko, että hänen kimppuunsa äytiin väärin perustein!

epämääräisyys!

Julkitullut epämääräisyys Isoahon varmistamana ja vahvistamana esti mm meidän rokotuksen oton ja olen kiitollinen että en moiseen hömppään harhautunut, päättäjämme eivät saisi olla noin helposti muilutettavissa ja markkina mafioiden osatettavissa.

Viro ei ostanut

erääkään lääkettä, ja kaikki on hyvin siellä.
Nyt on juuri lehdessä professorin lausunto, että ei olisi pitänyt ottaa lääkettä. Miten muuten lintuinfluenssan kanssa kävi ja kymmeniä miljoonia laitettiin siihenkin.
Mitähän muita lisäoireita vielä rokotteesta tulee.

Kuka?

Kuka kävi Mirjaleenan kimppuun?

Ainakin sivun

tyyppi. Se ei taatusti ole ipulainen. Kuten tiedät. Siitä olemme kaikkia varoittaneet.

Höpsis

Isotalo on höpsinyt nanohiukkasista, jotka ovat hänen mukaansa syynä melkein kaikkiin maailman kauheuksiin. Nyt kun sikainfluenssarokotteen oireet tulivat selville, oikeiden asiantuntijoiden toimesta, sotki Isotalo nanosatunsa mukaan.

Isotalon höpinät ovat vain variaatio ipun höpinöistä. Ipun mukaan kaikkeen on syynä EU. Sitten kun jossain romahtaa katto tai joki tulvii mölisee ipu: EU sen aiheutti! Me varoitimme EU:sta!

Ei mikään ihme että ihmiset kaikkoavat tällaisesta toiminnasta.

Persujen populismin

paskahiukkaset alkavat sairastuttaa kansaa joka puolella, varsinkin kun heistä on jo varoitettu. Nanook , persu-poika on vaaraksi tyhjänpäiväisellä helppoakuinheinänteko-populismillaan aina ja kaikkialla sen takia, että jos jotain tekee hyvin, löytää persupoika siitä jotain heikkoa, sillä sellaisia juuri tyhjänpäiväiset ja tyhjäpäiset peräveikot typerällä tiedonmurusillaan jokeltavat.

Typerys vieläkin

Et tiedä mistään asioista mitään. Olet toivoton tunari joka käy kaikkien kimppuun kaikin rikollisin keinoin.
Nämä nanohiukkaset eivät ole ruokaa. Ne ovat pienhiukkasia jotka ihmisessä reakoivat molekyylien kanssa ja siirtyvät vapaasti esteiden läpi. Näin ne voivat aiheuttaa ongelmia normaalisti suojatuissa elimissä kuten aivoissa ja hermostossa. Olet saanut syntyessäsi nanohiukkasia liikaa,siihen ei ole parannuskeinoa.
IPUn asiantuntijat tietävät,korruptioporukat tuhoavat talouden ja ihmiset typerän ahneutensa vuoksi. EU on melkein kaikkiin onnettomuuksiin syypää koska se laatii lait ja ohjeet. Me ipulaiset emme ikinä suostu kunnioittamaan typeryksiä. Terveys on meille pyhä asia.

rahamiesten huijaukset-hirmutekoja ihmiskuntaa vastaan

IPUN varapuheenjohtaja kukkanlääkäri Marjaleena Isoaho on nimenomaan kertonut julkisuuteen salattua totuutta nano-asiassa, sikainfulennssabakteerin viljelystä/valmistuksesta ja sikainfulenssabakteeria varten kehitettävästä rokotteesta, rokotteen kyseenalaista vaikutuksista, kuten siitäkin ,että Suomen politikot ovat luvanneet määräämättömänä aikana ostaa kausi-infulenssaan vuosittain kehitetyt rokotteen.

Suomen kansa on ilmeisesti asetettu kansainvälisen lääketeollisuuden tuloksen tekijäksi maksajaksi ja asetetty koe-kaniinin asemaan?
 /   /  /  /  / IPUN varapuheenjohtaja lääkäri L. Isoaho oikeassa sikainfulenssa

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta