Peltor-"radio"kuulosuojain

Kriitss...kräätss...

Kokemuksia näistä Peltorin radiokuulosuojaimista: EI IKINÄ ENÄÄ!!!

Näinä muutamina vuosina, jotka olen ollut tekemisissä näitten radiokuulosuojainten kanssa minulla on vain ja ainoastaan huonoja kokemuksia. Siis kolmena vuotena minulla on ollut neljät radiokuulosuojaimet (kahdet ensimmäiset firman ostamia; toiset takuuseen...) ja viimeisimmät nakottivat uutuuttaan kiiltelevinä tuossa hyllyllä kahden viikon käytön jälkeen sammahtaneina, kunnes ne taas nähtyäni heitin ne paikkaan, jossa niiden tuleekin olla: roskiin. Nämäkin kävin takuuseen vaihtamassa ja sain ostoliikkeestä ihmettelyt, että kyllähän näitten pitäisi kestää... Lahjoitan ainakin näin henkisesti Peltorilta viimeisimmän palauttamatta jättämästäni "vahingosta" säästyneet eurot tuotteen TUOTEKEHITTELYYN!

Voihan olla, että jokin voimakkaampi radiokanava kuuluukin niillä Peltor-mainosten miehillä, jotka seisovat paikoillaan hikoilematta ja työmiestä näytellen, mutta oikeille työmiehille en niitä kokemusteni perusteella voi suositella. Joku epäili, että juuri hikoilu pilaa suojaimet ja että suojaimia tulisi kuivatella ja pyyhiskellä jne. Eipä tullut moinen kuivattelu ainakaan minulle esille ko. värkkejä ostaessani.

Nyt on Peltor-kuppi täynnä ja etsiskelen radiokuulosuojaimia, jotka TOIMIVAT!

46

17282

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Alertpeltor

      Toimii ja vielä hienosti. 5v menossa ja samoilla vehkeillä. kannatan ehdottomasti.

    • DEMU

      voe peltorrrrr, todella pittäisi peltorin panostaa laadun tarkkailuun,nykyisillä peltoreilla ei tee kerrassaan mitään. joka vuosi menee peltorit ja hermot.musiikkia harrastavana arvostan joidenkin peltoreiden saundia, joka tosin vaihtelee huomattavasti eri tuotteiden välillä.vahinko vaan etten ole tykästynyt kilpailijoiden saundiin.nykyisissä tuotteissa on vikaa jos jonkinlaista, monta asemaa kuuluu yhtäaikaa, kuuluu purinaa, toinen kanava ei kuulu, tai kuuluu milloin sattuu tai koko toosa menee mykäksi, eivätkä nämä viat johdu huonoista paristoista eikä kuuluvuuskatvealueesta eikä epäasiallisesta säilytyksestä.minulla on nyt viidet peltorit joist vanhimmat 12 vuotta vanhat ,JOTKA EDELLEEN TOIMIVAT SILLOIN KUN HALUAA, mutta ovat nuhraantuneet paljon käytön takia ulkoisesti melkein pilalle. onko siis laatu kärsinyt mahdollisesti halpatyömaiden huonon laaduntarkkailun tai/ja huonojen komponenttien takia? VAI MITÄ SANOO PELTORIN HERRAT?

    • lälälä öyla Oula

      Onko muita hyviä valmistajia?

    • sahuri

      Ennen Peltorit kesti mutta nyt palaa hermot. Virta ja volyymi katkaisin paskana ei sammu ollenkaan. Harvinainen vika, kun yleensä ne herkiää mykäksi. Nuo on minulla päivittäisessä käytössä noin kuutena päivänä viikossa. Juuri nyt särkyneet ostin lokakuussa 2011.

    • santeri

      Nykypeltorit ovat ihan silkkaa pskaa. kahdet digisuojaimet ja yhdet perus punaiset radiosuojaimet hajonneet neljän vuoden aikana!!! ..syynä: staattinen sähkö.
      Tiedustelin peltorilta mikä mättää uusissa radioissa kun eivät kestä, niin eivät ole huomanneet niissä laadullisia poikkeavaisuuksia.
      En todellakaan suosittele kenellekkään näitä rihvelisuojaimien ostamista. Bilsomit ennemmin tai silentat. "pettureita" ei enää ikinääää!

    • Ryjääränneihin

      Noita perus radiopeltoreita käytin hommissa pari kuukautta, mutta kun radiosta ei kuulunut kuin tämä radio nova niin hain honkkarista deuzerin kuulevat radiokuulosuojaimet. Nyt kuuluu muutkin kaavat loistavasti eikä rätise.

      • turhautunut

        joo ei nää peltorit mitään huippua ole traktorilla metässä ajaessa kanavat pomppii ärsyttävästi vaihtelee kanavia hävittää singaalin eikä saa monolähetystä käyttöön
        puuttuu kytkin ohjeissa on kytkin kuvattu.


      • Anonyymi

        "honkkarista deuzerin kuulevat radiokuulosuojaimet. Nyt kuuluu muutkin kaavat loistavasti eikä rätise."

        hienoa.... paitsi että: honkkari myytiin ruotsalaiselle ketjulle ja siksi se muutti nimensä emoyhtiön mukaiseksi: RUSTA.

        En tiedä, vieläkö rusta noita deuzerita myy, mutta rustan pääkohderyhmä ovat kuulemma naiset.

        Pitääkö shoppailunkin olla sukupuolisidonnaista, varsinkaan kun ei ole vaatteista eikä käsilaukuista kyse ???


    • halkojen tekijä

      Näyttää siltä, etää Peltorit ovat huono valinta. Itselläni on neljät, joista vain viimeiset toimivat. Muut ovat menneet mykäksi, paitsi yhdet, jotka vain suhisevat. Jos tuote kestää vain jonkin kuukauden kannattaa vaihtaa tuotetta ja äänestää jaloillaan.

    • AJS

      Viidet peltorit homehtui piirilevyistään.
      Vikaa ei korjattu mitenkään vaikka valmistajan edustaja myönsi lakkausvirheen.
      Syyllistä yritettiin siltikin etsiä, kopat menee kuulemma vastakkain ja kosteus jää kuulokkeisiin, ihan paskapuhetta kun vähänaikaa käytetyissä kuulokkeissa ei mene enään kopat vastakkain.
      Siitä lähtien on hommattu noin 30kpl erimerkkisiä kuulokkeita joissa toimii radio ja ovat vielä puolta halvempiakin.
      Kaikki muutikin peltorin tuotteet meni tietty poikottiin edellämainitun toiminnan seurauksena.

    • toim.joht.

      Radiokuulosuojaimet tulisi kieltää työntekijöiltä, ne vievät keskittymiskykyä työnteossa ja ovat myös hieman turvallisuusriski, keskittyminen kun alenee niin tuottavuus laskee, joten työntekijöille ihan tavalliset kuulosuojaimetm ne riittäköön ja lisäksi radiokuulosuojaimet ovat kalliita näin meidän työnantajien hankkia, halvimmat räpsyt saa mielestäni duunareille riittää, me johtajat ym voimme kyllä kuunnella ilmastoidussa toimistossa vaikka yleX:iä mutta työntekijät on otettu vain siksi että tekevät työtä eikä heitä ole otettu radion kuunteluun, kuunnelkoon vapaa-aikana.

      • tjoooo

        tuo keskittymisen herpaantuminen pitää paikkansa. todistettu monet kerrat.

        lisäksi se haittaa muiden sivuäänien kuulemista, jotka saattaa vaikuttaa työturvallisuuteen.


    • pikkunatsi

      Radiokuulosuojaimet kiellettävä sekä tupakkatauot tai jos haluaa tupakoida niin palkasta tauot pois!

    • PF12

      Itsellä kans radiopeltorit ja digitaalinen sisäänmeno, radio kuuluu välillä ja kun kääntyy metsässä kuuluu jo toinen kanava, mp3 kun laittaa kuulumaan digiliittimestä kuuluu väliin toinen kaiutin ja sitten taas toinen, hermot menee tuollaisten lelujen kans! Työ nimenomaan sujuu paremmin hyvän musiikin tai radio kuuntelun lomassa, ainakin itsellä näin :)

    • Aina ei voi voittaa

      Täytyy kyllä sanoa, että vaikka luin ketjun läpi ja ajattelin että ei 70 kuulosuojaimet huonot voi olla, niin aivan surkeat ovat. Radiosta ei kuulu kuin YLEN kanavat muut suhisee ja muutaman metrin päästä heittää toisen kanavan. Noo ei se mitään ajattelin käyttää näitä rumpujen soitossa mutta kuulokkeet vaimentaa mp3soittimen äänen mitättömäksi ja rummut peittää musiikin. 14 kertaa halvemmat suojaimet ajaa saman asian...

      • Peltoritpäähänjamenoks

        Osta peltorin XP mallit joissa 2g radiovahvistin, toimii jopa pommisuojassa


      • Anonyymi

        Eipä pelaa, peltor xp on,kuuluvat jonkin aikaa ja sitten alkavat suhiseen ja ku kanavaa alkaa hakemaan niin heittävät kokonaan kuulumasta,paskat mitkä paskat..en ikuna laita enää peltoreita..


    • asfasfsdf

      Voiko työnantaja kieltää radiokuulosuojaimien käyttämisen ja antaa tavalliset tilalle?

      • nmnmn

        Jos se liittyy jotenkin työturvallisuuteen? En ymmärrä miksi muuten pitäis.


      • Peltoritopäähänjamenoks
        nmnmn kirjoitti:

        Jos se liittyy jotenkin työturvallisuuteen? En ymmärrä miksi muuten pitäis.

        Omat peltor xp meni mykäksi toiselta puolen, avasin kopat ja katsoin liittimet, tehtaan rasvaa kyllä päällä mutta liittimet hapettuneet, crc:tä liittimiin ja poppi raikaa taas iloisesti.
        Btw; nämä xp kyllä oman kokemuksen perusteella kestävämmät kuin nuo perusmallit (punaiset), kestänyt tiputtelun ja hikoilut sisätyössä


    • Hikoilija

      2 Vuoden aikana olen hikoillut rikki 3 peltorin radiot , pitäisikö lakata uudet kuulosuojaimet? Tehdastyö jossa höyryä ja niska limassa painetaan hommia - halvat merkit eivät tue kypärään liittämistä ( vai onko vaihtoehtoja?).

    • Pelto-ori

      Mulla on nyt neljännet Peltorit menossa. Kahdet ensimmäiset kestivät kuusi vuotta käytössä molemmat, kolmannet Peltorit olivat käytössä kolme vuotta eivätkä oikeastaan koko aikana toimineet kunnolla. Nämä neljännet ovat nyt olleet pari kuukautta käytössä ja tuntuvat toimivat yhtä hyvin kuin nuo kaksi ensimmäistäkin.

      Tuo kolmas Peltor oli joku maanantaipäivän tuote. Radio rätisi ja ritisi alusta alkaen mutta ajattelin sen johtuvan siitäkin kun työskentelin silloin eri paikassa kuin noiden kaksien ensimmäisten suojaimien kanssa. Siinä oli paljon kaikenlaisia koneita ja laitteita ympärillä pörisemässä ja semmosessa peltihallissa työskentelin joten ajattelin sen häiriön tulevan jostain toisesta laitteesta. Semmoistakin noissa joskus esiintyy.

      Loppuvaiheissa kolmatta vuotta käytössä ollessaan se rupesi tekemään sitä että kun pistin uudet patterit ja sain taajuuden viritettyä kohdalle, niin ensin kuului niin kuin ei olisi mitään ongelmaa koskaan ollut mutta sitten yhtäkkiä meni koko vekotin mykäksi.

      Nämä pari kuukautta käyttämäni Peltorit eivät kylläkään ota minkäänlaista häiriötä vaikka ympärillä olisi minkälaisia sorveja ja muita koneita ääntelemässä, eikä myöskään ympärillä oleva peltihalli vaikeuta kuulumista.

      Eli pääsääntöisesti olen ollut Peltoreihin hyvin tyytyväinen.

    • korvat kyllä toimii.

      Itsellä viidennet ja varmasti viimeiset Peltorit.Laatu aivan nolla.Ensimmäiset aivan hyvät,mutta kahdet viimeisimmät tosi onnettomat.Asema vaihtuu kun vähän päätä liikuttaa tai herkeää kuulumasta kokonaan.Toinen kaijutin pimeni kolmessa viimeisimmissä kuulokkeissa.Kyllähän hyviä komponentteja on varmasti olemassa,mutta niitä ei raaskita käyttää.Kun tuotteelta menee maine niin ei se palaudu entiselleen.Tämä tuote teki ns"MERSUT".

    • siistiveikko

      Mulla on varmaan käynyt hyvä tuuri, sillä Peltorit ovat toimineet vuosikausia.

    • mehtätyömies

      Eipä tuu enää yksiäkään Peltoreita hankittua kun haluais kuunnella radiota muuallakin kuin kaupungin torilla paikallaan seisten että jotain niistä kuuluis. Todella ala-arvoistet hintaan nähden.

    • eläpuhusoopaa

      Mitäpäs morkkaat peltor kuulokkeita?Mulla on peltor-radiokuulokkeet vuodelta 1994 ja toimii loistavasti ilman ritinöitä ja rätinöitä?Mitäs siihen sanot?

      • jaa-

        sen vaan, että ehkäpä sen aikaset olleet laadukkampaa kamaa.

        hankipa nyt uudet ja kato, kauanko toimii.

        peltoreissa ei myy enää mikään muu kuin nimi. komponentit paskaa.


      • eläpuhusoopaa

        Tottakai entisajan tuotteet on laadukkaampia kun ei katteen tarvitse olla 99% tuotteen hinnasta.Ennen riitti vähempikin.Nykyään tuotteen pitää hajota nopeammin että saadaan sitä katetta ja myyntilukuja.Mites voisin asian ilmaista yksinkertaisemmin?No kyseessä RAHANAHNEUS joka tekee tuotteista heikompia


      • eläpuhusoopaa
        eläpuhusoopaa kirjoitti:

        Tottakai entisajan tuotteet on laadukkaampia kun ei katteen tarvitse olla 99% tuotteen hinnasta.Ennen riitti vähempikin.Nykyään tuotteen pitää hajota nopeammin että saadaan sitä katetta ja myyntilukuja.Mites voisin asian ilmaista yksinkertaisemmin?No kyseessä RAHANAHNEUS joka tekee tuotteista heikompia

        Tietokoneeni täyttää ensi vuonna 10v (itse kasattu) ja telkkarikin saa rapiat 9 vuotta päivittäistä käyttöä tietokoneen näyttönä.Käy ja kukkuu.Joten on se kiinni tuuristakin että saatko kestävän vai sudeksi luokitellun tavaran.


    • xczcx
    • Ölsön

      Hiljaa, Ölsönilt saa 20e radiol. O hywät. Peltorit täyttä skeidaa.

    • peltorEiHyväHintalaatua

      Pelttorit kesti alle 2 v ei kertaakaan kolautettu tai tiputettu. Meni pimeäksi kerralla, luulin että patterit on tyhjät. Aika kalliit kun hinta näkyy olevan yli 50 euroa ( komponentit ja muovit maksaa muutaman euron , radio-osa on halpa kiinalainen jonka laittavat " kasauksessa" tehtaalla paikalleen. Aika mahtava kate sanoisin.

      Peltor ei uskalla antaa kuin 1 vuoden takuun... eihän radion pidäkään kestää kuin 12kk ja sitten pimetä.

      Tokmannilta ostamat kiinalaiset toimineet kovassa käytössä 3 kertaa pidempään ( ammattimaisessa raivaussaha/moottorisaha käytössä ja on satanut lunta ja vettä paljon päälle. Mutta korvien pehmusteen muovi koveni liian nopeasti .

      Tosin tokmanniltakaan ei ole saanut radiokuulosuojaimia pitkään aikaan joita kannattaa ostaa.

    • ikke11

      Biltemasta ostin hyvät kuulokkeet bluetooht toiminnolla
      60 ekee

    • yesbosspallinaama

      alkuperäiset 1998 saatu työpaikalta. toimii edelleen!
      äitini käyttää niitä kun en itse enää tarvi. ei mitään vikaa.
      nykinen taso on täyttä kuraa.
      kumma kun halutaan menettää maine, ihme firma .

    • 9938843u

      Ilmeisesti kun 3M osti peltorin 2007 kaupassa niin nyt ollaan nähty viimeisenä 10 vuotena kuinka peltorin laatu on kehittynyt...

      Moni laatumerkki on kuollut kun iso firma on alkanut hakea maksimaalisia voittoja ja laatu on ajettu ajas ja alettu ratsastamaan tunnetulla brändillä viimeistä matkaa.

    • tfrghh

      eipä nuo pruskeltaisetkaan kestä.paris vuodes puhkikuluu superlonin päällä oleva muovi.käytän öisin n 100x vuodessa.

    • Skeletorit

      Eikö voi ostaa jotain muuta merkkiä olevat kuin Peltorit?

    • Pelittäävarmasti

      Osta kunnon Bosen vastamelukuulokkeet. Rahalle saa vastinetta, erittäin mukavat päässä eikä mene normaalisti käytettynä rikki ja äänen laatu on huippuluokkaa. Vaimennuksen tasosta en mene vannomaan, kun en ole verranut, mutta tietojen mukaan Bosen parhaissa vastamelukuulokkeissa olisi parempi melun suodatus kuin Peltorien radio yms. kuulokkeissa

    • Hatuttaa

      Eipä kestä Peltorin radio ainakaan metsurin töissä, jossa hiki virtaa. Avasin kuulokkeet ja kuivattelin radion päivittäin käytön jäjkeen mutta silti lakkasi toimimasta muutaman viikon käytön jäjkeen. Luulisi nykyaikana onnistuvan tehdä radiosta niin tiivis, ettei hiki pääsisi tiivistymään radiolaitteelle.
      Lienee tarkoituksellista että valmistetaan täysin alaarvoisia ja työntekoon soveltumattomia kuulokeradioita.
      Jos insinöörien tietämys on todella tätä luokkaa , ei voi kuin ihmetellä sivistyksen tasoa.

      • haksbiwev

        Kuten edellä sanottiin osta vastamelu Boset. Vaimentaa siinä missä perus peltorit. Paksuimmat vs Boset vaimennuksessa en mene lupailemaan.


      • Anonyymi

        Ostin sisään rakennetulla antennilla olevat peltorit, kokemuksella voin sanoa että on todella surkea tuote.Ensinnäkin hakee huonosti asemaa kun se vihdoin löytyy ensin kuuluu hyvin sitten kun liikut tai vaikkka käännät päätä alkaa mahdoton suhina ja rätinä. Mitenkä voi tulla myyntiin näin ala-arvoista tuotetta. Ei kannata ostaa jos tarvitsee suojaimia liikkuvassa työssä.


    • Anonyymi

      Ostin myös sisään rakennetulla antennilla olevat peltorit, ei toimi, en suosittele. Palautettiin takaisin.

    • Anonyymi

      OSTIN NUO VITUN PELTORIT 3 M . HETI OLI VIKA MIKROFONISSA VEIN TAKUUHUOLTOON JA LÄHIN HUOLTO ON RUOTTISA, NYT NE PERKEET ON OLLU 6 VIIKKOA HURREILLA HUOLLOSSA. EIKÄ TIETOA MILLOIN SAAN TAKAISIN. JA MISTÄÄN EI SAA TIETOA KAUANKO VIELÄ AIKAA MENEE. MINÄ SANON EI IKINÄ MITÄÄN PELTOREITA . PITÄKÖÖT ROMUNSA. HAISTAKAA PASKA KOKO PELTORIN PORUKKA

    • Anonyymi

      OK. Sama ajatus täällä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3970
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3782
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      605
      3758
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      15
      2419
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      72
      2342
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      328
      1995
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1980
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      188
      1819
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1509
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1382
    Aihe