AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  /  / Lämpötila Turkissa loka-marraskuussa

Lämpötila Turkissa loka-marraskuussa

8 Vastausta 7 296 Lukukertaa
Hei!

Onko kokemuksia Turkin etelärannikon lämpötiloista/säästä loppusyksystä loka-marraskuun aikoihin? vieläköhän lämpöä riittää marraskuulla?

Riittää lämpöä

Lokakuun lopussa, jos ei sada, lämpötilat vielä päivällä 25-30C, yöt jo viileitä. Marraskuun alussa lämpötila on n 23c taas edellyttäen ettei sada! Merivesi on lämmintä, siinä voi uida. Turisteja ei ole paljonkaan liikkeellä. Mukavaa aikaa.

Marraskuulla

tuollaiset 0 - 2 astetta.

Kohtuullisen lämpimät

säät näyttävät olevan. Itse en ole syksyllä Turkissa vieraillut, viikon päästä lähdetään Antalyaan ja katsellaan miltä näyttää - nyt on luvattu n. 30 päivälämpötiloja ja yöksikin yli 20. Katsele Turkin Ilmatieteenlaitoksen sivustoa www.meteor.gov.tr - löydät sieltä lisätietoa keleistä. "Ei lämmin luita riko".
Onko kellään tietoa, millaiset ovat säätilat Alanyassa huhtkuun alussa? Voiko jo löhöillä auringossa?
viime vuoden huhtikuussa oli kylmä, ja sato paljon. paikallisetkin sano etteivät muista koska olis huhti-toukokuussa satanu näinkin paljon, en tiedä sitte miten on tänä vuonna. viime viikolla siellä tuli lunta... :) huhtikuussa merivesi on vielä kylmää eikä hirveesti tehny rannalle mieli mennä.

loka-marraskuukin voi olla kylmä, lokakuun lopulla jos aurinko paistaa, tarkenee t-paidalla, iltasin saa hytistä ja vetää pitkät housut/takin päälle.
Olen lomaillut useasti Alanyassa ja muuallakin Turkin etelärannikolla lokuussa. Jos on hyvää tuuria, saattaa olla jopa helteistä (-09 oli lähes 30 päivittäin). Sateet mahdollisia, viime syksynä lokakuussa oli todella rajut sateet, kesti monta päivää..

Illat on jo aika viileitä. Joku kyseli huhtikuun säästä; päivällä voi olla rantakelit, mutta illat ja merivesi aika vilpoisia.
Me oltiin pari vuotta sitten ekaa kertaa syyslomalla Turkissa, tosin Marmariksessa syyslomalla. Itsekin vähän pelkäsin ilmoja, mutta meille sattui ainakin ihan hyvät ilmat sille viikolle. Päivisin oli sellasta Suomen hellettä ja kesäkeliä, ertaakaan ei satanut, mutta yhtenä päivänä oli aamupäivästä vähän pilvisempää. Illat oli vähän viileitä, itse jouduin laittamaan pitkähiasta päälle mutta mies ja lapset meni t-paidalla :)
Seuraava viikko näytti silloin jo hivenen epävakaisemmalta kuin meidän lomaviikko.

Ens lokakuussa ollaan syyslomalla menossa Alanyaan ekaa kertaa, saas nähä miten nyt käy, onko yhtä hyvä tuuri.
 /   /  /  /  /  / Lämpötila Turkissa loka-marraskuussa

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta