AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Kannabis ja (met)amfetamiini

Kannabis ja (met)amfetamiini

4 Vastausta 1 182 Lukukertaa
Amfetamiini näkyy kusitestissä 1-3 päivää,metamfetamiini näkyy 3,5 päivää.Tässä luotettava lähde:
http://www.erowid.org/chemicals/amphetamines/amphetamines_testing.shtml

Kannabis näkyy satunnaisella käytöllä 1 - 6 päivää,viikottaisella käytöllä 3-9 päivää ja arkiäpäiväisellä käytöllä 7 - 30 päivää.Tässä on luotettava lähde tälle tiedolle:
http://www.erowid.org/plants/cannabis/cannabis_testing.shtml

Ettei kaikki kysele kauan näkyy noi kusitestissä niin tuossa on luotettavaa tietoa.Tuota samalta sivulta näkee muittenki mömmöjen näkymisajat.

Labroja

Alkaakos tota metamfetamiinia olla jo Suomessa tai tietysti jossain ollut jo vuosikymmeniä. Mutta noin yleisimmin saatavana. Pitäisi olla "helppoa" tehdä, vaikka ei se nyt todella kovin helpolta noissa ohjeissa näytä, kun tuollaisesta kemiasta oikein mitään ymmärrä.

Luulisi, että tulee erittäin suosituksi tavaraksi täällä pohjolassa, minne tavallinen vauhtikin uppoaa hyvin. Kerran sitä maistanut ja oli kyllä ainakin vaikuttavaa tavaraa. niin tajuttoman pitkävaikutteista, varmaan kymmenen tuntia meni rookiella kovaa yhdestä pienestä vedosta.

Kyllä sitä pyörii

Kyllä sitä metaa välil on pyöriny,ei ehkä paljoo mut "aina välillä".Puhuit tosta pitkävaikutuksesta niin olen kuullut samaa että eräs on pienestä vedosta monen monta tuntia heilunu : D

Seulasta peittäminen

Kyypaukkas pitää ottaa ennen seulaa 2 tuntia se peittää subutexin, bentsot, ooppiumit, essot ja meta- ja amfetamiinin

Cannabista jos pottaa sillee kerran viikkoo ni kahden päivän sisää seuloissa ei näy mitää mutta jos on paljon polttanut kuten 5 päivääkin putkee ni voi joskus puolen vuodenkin päästä näkyä.

Mutta siihen kans auttaa c-vitamiini poretapleetit ja sitruunatiiviste. Eli kaikkee aina keksitään keino millä peittää seuloissa huumeet.
poltin jonkun 0.2:sen jobon muijan kaa puokkiin, siitä kolmen päivän päästä seula...mitkä mahikset???
 /   /  /  / Kannabis ja (met)amfetamiini

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta