AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Jonsered 2045-saha ei anna kipinää?

Jonsered 2045-saha ei anna kipinää?

3 Vastausta 1 192 Lukukertaa
Mikä voisi olla vikana. Ei tule kipinää, tulppa uusi ja toisessa sahassa kokeiltu ja siinä toimii ja antaa hyvän kipinän. Puolan irroittelin ja putsailin ja laitoin takaisin. Tulpan hatusta kun mittaa yleismittarilla, niin nykäistessä näyttää n.20-30V vaihtovirtaa, mutta en tiedä ehtiikö tuo mittari reagoida kunnolla että en tiedä paljon todellinen jännite, mutta kumminkin sähköä tulee. Kokeilin myös ottaa tulpanhatun pois ja suoraan johtoon kiinni tulppa, mutta ei tule kipinää. Mikä siinä voisi olla? Onko muuta vaihtoehtoa kuin puola, ja voiko sen kunnon miten mitata?

tyristöri,

mennyt ei tuossa sahassa ole puolaa.ne on kaikki samassa mötikässä.tyristöriä voi mittailla yleismittarilla ,mutta ei anna mitään varmuutta että onko kunnossa,muistaakseni maksaa 40-50ekee että ei paha hinta
Joo, nyt kokeilin toisen sahan sytytysyksiköllä ja heti toimi, eli siinä se vika on. Mutta mistä saa tuohon hintaa? Soitin molemmat meidän paikalliset liikkeet, ja molemmissa oli 90-euroa, ja on mielestäni aika kallis.

Kallista on korjaaminen

Katsoin nettikaupasta Saksasta, hinta oli 108 e. Lienee halvinta ostaa jokin romukone varaosiksi. 2041 ja 2050 ainakin käyvät, mutta muitakin sopivia koneita on. Vaikeaa olla varma siitä, mikä muista merkeistä sopii.
 /   /  /  / Jonsered 2045-saha ei anna kipinää?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta