AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / munat ylös nostava

munat ylös nostava

20 Vastausta 1 900 Lukukertaa
Olen MIES, minulla on iso kalu ja isot riippuvat pallit. Siinä on hyviä puolia, mutta myös ongelmia. Ongelma on se kun riippuvat pallit ovat aina jalkovälissä ja se hankaloittaa liikettä.
Miten asian voisi korjata?
Oletteko tehneet itse jonkun patentin asian hyväksi? Vai onko olemassa jotain kohottavia vöitä pikkuhousuja tmv? Kiitollinen jos tuli hyödyllisiä vastauksia.

sama täällä

mulla on sama vika kans. ja on tosi et se on hankalaa ko isot kivespussit haittaa jalkoväliis liikuntaa ja on myös hiostavat. oon joskus kuulemma joku ohjelma ollu tv.s missä olis esitetty sellasia alushousuja jotka nostaa kivespussit pois jalkovälist. tää on ongelma niille joil on isot sukuelimiet.tää aihe on saanu näköjää kak miinus merkkiä..mix? näkeekö joku täs jotai pornoo? ette varmaa ees ymmärrä jotka ootte miinuksii laittanu, asian oikeeta laitaa, kiitos alottajalle, se on hyvin aiheellinen. tilanne on ihan sama kun naisille on rintaliivit. esim. isot rinnat hiostaa ku ne on isoa vatsaa vasten ilman tukiliivejä ja selälle tosi huonot jos on oikee raskaat rinnat. six naisille on kehitetty rintaliivit. asia on siis ihan sama. älkää tyhmät miinustelko jotka ette näköjään mitään aiheesta tiedä.

Pojat hei

Opetelkaas nyt pojat ensin läksynne kunnolla ettei taas kolahda jälkkää huomenna.Sitten muistakaa pojat opetella myös että . jälkeen tulee aina ISO KIRJAIN !

Aihe hyvä

Olihan nimin. Vanhempi mies todellakin ala-arvoisen huono maku ja vastaus. Kirjoituksestasi ei saa yrittämälläkään mitään järjellisesti ymmärrettävää luettavaa, aiheessa pysymisestä puhumattakaan. Ehkä vastaaja jo nimim. mukaisesti onkin jo LIIAN vanha, niin ei oikein yläkerrassa enää ole kaikki pahnat kuivia.
Valitettavasti aiheeseen sopivia vastauksia ei minulla ole tiedossa. Itse en tarvitse kun kivekseni ovat ns. normikokoiset eivätkä haittaa liikkumista / hikoile.

Pojat hei

...yrittämälläkään mitään järjellisesti ymmärrettävää luettavaa...

Jaa taidat olla samaa vähäjärjellisten kastia...

Helppo

Vaihdat vain ne boxerimalliset aluskalsarit sopivan tiukkoihin bikinimallisiin niin hyvin pysyy kassit kurissa (siinä sitä rintaliivin vastinetta).

Oletko katoavaa

Ns.vitjamunat,sellaisia näkee enää harvoin?.MiksiköHän näin on?
JK.Ole ylpeä,vaikkaikin se on hankalaa.

Vitjamunat

Kyllä, juuri niin, tuon sanan olen kuullut myös joskus.. vitjamunat. Nimenomaan ja juuri lähinnä nämä isot roikkuvat "vitjamunat" tarvitsisivat tukea, pois jalkojen välistä. Vitjamunat ovat kuin isolla sonnilla "pallit"... roikkuvat. Vitjamunat ovat vähän samanlainen asia kuin vanhalla kaappikellolla punnukset, jos ei joku asiaa tiedä.
Tuo on totta, että sellaisia näkee harvoin, kysyn myös samaa miksiköHän? Tarkemmin kun ajattelen ei ole vastaan tullut ainuttakaan.
Nimim. "Nysä, se olen" ..kysyn, miksi minun pitäisi olla niistä ylpeä?
Vaikka ko. foorumi ei ihan juuri koske jäljempänä esitettyä kysymystä jotka osoitan Naisille, mutta koska edellä mainittu nimim. antoi virikkeen sitä nyt Teiltä tiedusteltä, niin siksi kysyn...

Mitä mieltä Te Arvon Naiset olette ns. "vitjamunista"..???

Edelleen toivon alkuperäiseen kysymykseeni valaistusta..Kiitos.

Kokeilkaa

istuvia lahkeellisia alushousuja, välillä on hyvä pitää väljiäkin.

Väljät

Väljät kalsarit hilaa itsensä ylöspäin ja on kohta mytyssä pallien välissä...
Ei ikuna!
Oli mielessä jossain näkemäni alushousut, joissa oli sekä bikini- että lahkeellinen osa, ja tukeva haarakiila, sellainen kuin naisten sukkahousuissa, mutta puolikas.
"ne" eivät olleet puristuksissa, vaan kohotetut.
Ovathan naisten liivitkin tottumattomalle epämukavat.
Siis etuosa irrallaan ja saumoista kiinni päällyshousuissa, takana ommeltu kokonaan kiinni.
Mitään ei voinut olla mytyssä.

nimim. --

voisitko tarkentaa esittämääsi asiaa, en pysynyt lainkaan kärryillä mitä ajoit takaa?

En voi

kun en muista, näitä tukijuttuja on myös sairauden hoitoon tarkoitettuja, mutta kysymys ei ollut sellaisista, kysykää vaikka Instrusta, niissä oli myös pakaroiden kohdalla joku tuki.
Oletan niiden olleen vartalon muokkaajia.

väljät EI

väljät ne juur on ne huonot ko ne ei nost

Olen MIES,

Olen MIES, Olen MIES, Olen MIES, Olen MIES, Olen MIES, Olen MIES, Olen MIES, Olen MIES,Olen MIES, Olen MIES, Olen MIES,

hei vinkkejä

neuvoja, mistä alkuperäisen kirjottajan ongelmaan?

Eikös

alussa annetut kelvanneet? Vai ajattelitko jotain munaliivejä, niitä löytyy seksikaupoista.

minä vielä

Mielestäni en ole asussakaan saanut mitään hyvää ratkaisua.... "munaliivejä" en tiedä mitä ne ovat ja minulle on aivan sama mistä ne löytyy vaikka seksikaupasta jos ne vain auttavat ongelmassani. Minulle ei ole mikään ongema se mistä ne noudan jos vaan jostain saan sellaiset ostaa.
Laittakaa sivustoista osoitelinkkjä mitä tiedätte..Kiitos, jo etukäteen.

kirjoitusvirhe

tarkoitin alussakaan enkä asussakaan... kirjoitusvirhe paholainen
Ongelmaan on aivan älyttömän yksinkertainen ratkaisu, se on hyvin tukevat alushousut!

Bokserit, kalsarit ym. löysemmät "miehiset" alushousut ovat itseasiassa miehille kaikkein huonoimmat onnettoman tuen vuoksi. Briefit, boxerbriefit, tangat, stringit yms. tukevat oikeasti paremmin ja niiden käytölle on ihan hyvät perusteet, muutenkin kuin halu näyttää alakroppaansa tai tuntea olonsa joksikin.

Etumusta hyvin tukevat alushousut jalkaan niin ei varmasti roiku pallit missä sattuu. Puhun kokemuksesta.
 /   /  / munat ylös nostava

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta