AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  /  /  / Alanyan sää huhtikuussa

Alanyan sää huhtikuussa

3 Vastausta 5 589 Lukukertaa
Haluaisin henkilökohtaisia kokemuksia Alanyan säästä huhtikuussa. Ken siis siellä on ollut tuohon aikaa vuodesta, niin olisin kiitollinen asiallisista vastauksista. Eli sadetta?Paistetta?Lämpötiloja sekä yöllä että päivisin... Kiitos kaunis etukäteen. =)
ps. Osaan kyllä googlettaa ym keskilämpötilat yms ihan itsekkin...

Päivisin noin 25 astetta

Huhtikuu on monelle suomalaiselle hyvin sopiva loma-aika. Päivälämpötila on yleensä noin 25 astetta eikä silloin enää sada. Iltaisin ja öisin on vielä varsin viileää (ehkä noin 15 astetta), joten joitakin lämpimiä vaatteita voi tarvita. Alkukesästä (Turkin) maisemat ovat vielä vihreitä, eikä aurinko ole polttanut maisemia ruskeiksi, kuten kesällä ja loppukesästä. Monissa hotelleissa uima-altaat otetaan käyttöön vasta 1.5., joten
se asia kannattaa tarkistaa koska merivesi on noin 20 asteista. Kaikki liikkeet eivät ole vielä auki, mutta kyllä kaikkea tarvittavaa (ja ehkä liikaakin) tavaraa on tarjolla. Omakohtainen kokemus eräänä vuonna oli 30.4. lähtiessämme Alanyasta Suomeen, paikallinen lämpötila oli 31 astetta ja Helsinki-Vantaalla satoi ensin räntää ja sitten tuli ukonilma ja rakeita. Tunne oli, että käännymme takaisin ja palaamme Alanyaan.

kakskertaa

huhtikuun toka viikolla. Eka reissulla oli 1 pilvinen päivä. Päivällä 25 mutta muutamana iltana kylmä. Toka reissulla 3 osapilvistä päivää. Illat kaikki raittiita. Takki päällä ja baariin. Eli aivan ihana maata pääsiäisenä rannalla. seuraava reissu on ens keväänä huhtikuun keskivaiheilla 2 viikkoa. Emme siis säkähtäneet niitä iltoja ja onhan suomessa tosi paljon kylmempi. Odotetaan jo huhtikuuta.
Viime vuonna olin huhtikuun puolessa välissä alanyassa...3 ensimmäistä päivää satoi kaatamalla ja oli todella viluista...loppuviikosta ilma alkoi lämmetä ja viimisenä päivänä olin kokopäivä altaalla ja hiukan jopa kärähdin :)( yleensä en pala ollenkaan)
Uimaan en tarkentunut altaalla enkä meressä. Ja monissa paikoissahan altaat ovat vielä talviteloilla tuohon aikaan. Muuten kiva reissu kun ei ihan hirveesti ollu turisteja vielä liikkeellä.
 /   /  /  /  /  / Alanyan sää huhtikuussa

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta