AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / LED kellot

LED kellot

9 Vastausta 594 Lukukertaa
onkos kukaan innostunut noista LED rannekelloista jotka näyttävät ajan mitä ihmeellisimmillä tavoilla? Itsellä pari LED rannekelloa "tavallisen" Casio digitaalikellon lisäksi, toinen niistä näyttää ajan, päiväyksen tai sekunnit punaisilla digitaalinumeroilla napista painettaessa ja uusin tulokas 72 punaisella LEDillä pysty- ja vaakasuunnassa ajan, päiväyksen ja saman näytön kautta säädetään esim. ledien kirkkautta ja automaattisen käynnistyksen taajuutta.
Mielestäni nämä LED kellot ovat todella hieno keksintö, ovat kiinnittäneet mielenkiintoni uudelleen rannekelloihin :) 80-luvulla pidin digitaalisia rannekelloja, vielä 90-luvullakin ana-digi kello oli aina ranteessa mutta kun kännykkään ilmestyi kello ja päivyri, lopetin rannekellon käytön. Nyt näitä LED kelloja on tullut silloin tällöin pidettyä ranteessa ihan cool factorin vuoksi :D
Itselläni tuollainen punainen kello, josta nappia painamalla tulee aika. Merkki on Ricoh.
olivat hetken yritys, mutta veivät virtaa liikaa menestystarina loppui siihen.
Omegalla on X-33 malli jossa on punainen lednäyttyö ja viisarit. Pariston kesto 24kk.Titaani kuoret ja pirusti toimintoja ja tarkke lämpökonpensoitu koneisto.
Töästä ei kvartsikello parane.
Täältähän niitä saa - yhden olen ostanut, ihan muotileluksi ei niinkään aika näyttämään (ei siihen tarkoitukseen niin hyviä, heh):

http://www.tokyoflash.com/en/watches/1/
LED-kellot ovat yleensä huonosti kestäviä. Itse suosittelisin unohtamaan moiset ja hankkimaan hinta-/laatusuhteeltaan erinomaisen Prologuen.
Prologuesta ja muista "perinteisistä kellomerkeistä" ei ole apua sci-fi henkisiä led-kelloja havitteleville - näillä kelloilla ajan katsominen on pahimmillaan tuskallinen laskuoperaatio, ja tärkeämpää on että ranteessa näyttäisi olevan 2300-luvulta tullut kapistus joka ei todellakaan kestä saunomista vaan ehkä juuri sen diskon johon sen vilkkuvat valot on ajateltukin herättämään huomiota...
Juurikin se Star Trek henkinen ilmiasu on näissä LED kelloissa tärkeintä :)

Ei yhtä ainutta kellopalstan juttuketjua ilman Prolopojan propagandaviestiä...
Kehoitan unohtamaan tuollaiset proloque halpatuotikellot kokonaan, vaan jos haluaa laadukkaan sci-fi henkisen punaisen lednäyttöisen monitoimikellon joka kestää aikaa ja käyttöä, niin osta Omegan X-33.
KÖYHÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!! Isäsikin puolusteli Ladaa.... Isältä pojalle....BUAHAHAAAAAA!!!!
 /   /  / LED kellot

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta