rv. 29 ja verta rinnasta

huolionsuuri

Heippa kaikille!

Minulla on selllainen ongelma, että jo muutaman viikon ajan rinnastani on vuotanut veristä vuotoa, välillä verensekaista, välillä ruskeaa. Olen soitellut neuvoloihin ym. paikkoihin eikä ne osanneet mitään sanoa;käskivät odottaa lääkärineuvola-aikaa. Asia huolestuttaa niin paljon että välillä jää syömättä kun ei pysty ja minulla on raskausajan diabeteski. Olen lukenut jonkin verran netistä ja olen löytänyt vähän tietoakin. On onneksi muillakin ollut raskausaikana tälläista vuotoa, en ole ainoa.
Nyt kysyisin onko kenelläkään ollut samanlaista joka voisi kertoa minulle mistä muusta voi olla kyse kuin syövästä. 4 kertaa liiveihin on jäänyt pieni tippa ja erityisesti saunan jälkeen on puristamalla tullut pikku "helmi". Tämö veri tulee yhdestä tiehydestä, muista tulee kirkasta.

8

3089

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .

      tutkia ultralla. Ei vähätellä. Varaa aika vaikka omalle gynelle, hän sitten kirjoittaa lähetteen UÄ-tutkimukseen. Toki voit mennä UÄ-tutkimukseen yksityisen lääk.aseman rtg:n ilman lähetettäkin.

    • ljdspojiofh

      Hei! Minulla tuli myös samoilla viikoilla kuin sinullakin verta toisesta rinnasta. Kävin gynellä, joka tutki rinnat ja totesi ne terveiksi, mutta käski toki tulla uudelleen jos vaiva pahenee paljon. Ilman muuta asia kannattaa siis tutkia, mutta syöpää se ei ainakaan itselläni ollut, johtui kuulemma vain hormoneista...

      • huolionsuuri

        Kiitos tiedosta. Aion vaatiakki että asia tutkitaan, en muuten saa rauhaa. :) mutta on aina mukava kuulla ettei ole vaivan kanssa yksin.. Minulla on tän viikon lopulla se lääkärineuvola, jossa meinaan ottaa asian puheeksi.


    • up

      up

      • 69385

        Minulla tuli verta myös! Johtuen siitä, että rinnat turposi ja valuttivat vähän maitoa, mihin eivät nännit olleet tottuneet ja menivät rikki, olivat kyllä myös kipeät, en tiedä onko yleistä ja voiko olla samasta kyse sinulla...?


      • huolionsuuri
        69385 kirjoitti:

        Minulla tuli verta myös! Johtuen siitä, että rinnat turposi ja valuttivat vähän maitoa, mihin eivät nännit olleet tottuneet ja menivät rikki, olivat kyllä myös kipeät, en tiedä onko yleistä ja voiko olla samasta kyse sinulla...?

        niin en osaa sanoa. Kyllä mullakin on tullut tästä kyseisestä rinnasta maitoa ihan purskahtelemalla. Rintaa pakottaa välillä ja kun sieltä tulee nestettä ulos niin pakotus helpottaa.


    • huolionsuuri

      Kävin neuvolalääkärissä ja se sanoi, että yleensä nämä raskauden aikaiset rinnan verenvuodot johtuu siitä ettei yksi maitorauhanen toimi vielä kunnolla ja viereiset turpoilee niin se erittää veristä nestettä.
      Pääsen kuitenkin ultraan jossa katsotaan mikä on rinnan tilanne.

      Te muut joilla rinta on vuotanut: Kuinka kauan tätä vuotoa ilmeni?

      • huolionsuuri

        Tää nyt on jo vanha juttu mutta tämä tuöi mieleeni näin 4 vuotta myöhemmin. Eli olen ketjun aloittaja ja haluan kirjoittaa asiasta jos joku etsii samaan ongelmaan tietoa. Minulla vuosi tosiaan toisesta rinnasta verta 2kk. Sitä tuli itsestään ja puristamalla. Veri tuli tiehyestä eli rinnan sisältä.
        Minun tapauksessa kyse oli tiehyiden kehittyneisyyden puutteesta ja valmistautuivat maidon tuloon. Vähän ennen laskettua aikaa vuoto loppui eikä verta ole tullut sen jälkeen. Rinta tuotti maitoa runsaasti. Tämä jollekkin joka miettii ja pohtii samoja asioita joita minä mietin raskausaikana. Raskauden ilo meni kyllä totaalisesti. Onneksi ei ollut vakava vaiva.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe