AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Kokemuksia 60 D:stä?

Kokemuksia 60 D:stä?

5 Vastausta 1 000 Lukukertaa
Uutta runkoa tässä etsiskelen ja tuli mieleen että onko kellään kokemuksia uudesta 60D:stä? Mietin vaan, että onko se parempi kuin 50D... Videokuvaamisominaisuudet eivät ole minulle lainkaan tärkeitä ja käyttäisin kameraa luultavasti jonkin verran urheilukuvaamiseen. Rajalassa 50D runko näyttää maksavan 800 euroa ja 60D runko 1140 euroa, kannattaako maksaa sitä lisähintaa? Kiitosta vastauksista jo etukäteen :)

Canon 50 D

Tuon 60 D:n hinta tulee vielä tippumaan kun sen hinta on liian lähellä 7D:tä. Itse en ostaisi 60 D:tä tällä hintatasolla jollei sitten sen video-ominaisuudet tai kääntyvä takanäyttö (esim makrokuvaus ) ole ratkaisevia seikkoja. Canon 50 D on ihan kelpo kamera.

Rakenteellisesti

60D on rakenteellisesti 50D:n alapuolella. Siinä ei ole magnesiumrunkoa. 60D on perusharrastajarunkojen paras malli.
50D on erinomainen valinta.
Joo kyllä 50D vie voiton näistä.

50D ehdottomasti!

Yksi yllätysominaisuus mikä löytyy 50D:stä, mutta ei 60D:stä, on objektiivin automaattitarkennuksen säätäminen! Voin omakohtaisesti kehua tätä ominaisuutta, sillä omistamani 24-70mm L f2.8 objektiiviä piti säätää yllättävänkin paljon. Luulisi, että näinkin laadukas lasi olisi "spot on", mutta virhemarginaali on sallittu näillekin :( Osta 50D, et kadu!

Canon EOS 60D

Mulla on ollut vino pino noita 100-ja 10-mallin Canoneja ja hiukan olen ihmetellyt miksi ja kenelle tuo 60D on oikein suunnattu.

Sehän on ominaisuuksiltaan lähes identtinen 550D-mallin kanssa ja huonompi mekaniikaltaan
ja nopeudeltaan kun vanhempi 50D. Pirun paljon kalliimpi kun kumpikaan noista, hinta melkein sama kun 7D:llä, joka sentään on jo ihan eri luokkaa ominaisuksiltaan.

Jos sulla on urheilukuvaus (+mikä vaan kuvaus+video) mielessä eikä budjetti ole niin tiukalla että 200 euroa olis ongelma niin osta 7D. Tai jos on niin 50D (ja 40D) sopii hyvin pelkkään urheilukuvaukseen.

Tuo 60D ei tule olemaan mikään menestys, kanonin pojat on kyllä haukannut "sitä itteään" konseptissa...
 /   /  /  / Kokemuksia 60 D:stä?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta