AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  /  / Uuden auton pesu?

Uuden auton pesu?

11 Vastausta 334 Lukukertaa
Mitä pesuainetta käytätte uuden auton pesuun? En uskalla viedä sitruunaani autopesulaan kun vielä saattavat naarmuttaa sitä. Pesen sen hellästi itse "luolassa". Huomenna pitäisi pestä oikein kunnolla ja laittaa vaha päälle. Kyllä se sitten jonkin aikaa kestää puhtoisena.

Haluan vielä kehua sen verran, että citykka on oiva kauppakassi ja cityauto. Ei tule mieleen mihin sen haluaisin vaihtaa? Kokeilkaa!

neitocitykka ˙·٠•●♥

Tämän lähemmäksi

vaan appelsiiniöljy pohjaisilla pesuaineilla kuten vaikka http://www.autonhoito.com/shop/index.php?main_page=index&manufacturers_id=19&sort=2d&page=2&language=fi
Tokmannissa ja muissa hallakaupasta vastaavia löytyy n. 8€ 3l.

Varoitus...

Muista ottaa viimasuoja pois pesun ajaksi. Se täytyy pestä siihen soveltuvalla pesuaineella. Konetilassa täytyy moottori suojata muovilla ja sähkälaitteiten päälle laitettava lisäksi muovipussit. Tämä siksi kun Citkoissa esintyy uudesta lähtien mitä moninaisempia sähkölaite murheita joita ei pysty maahantuojan erikois asentajakaan korjaamaan. Päin vastoin tulee entistä hullummaksi. Sitten pesun jälkeen muista vaikka hiusten kuivaajalla kuivata kaikki sähkölaitteet ja johdot, myös koteloissa menevät.

Just joo

Ei se muovi konetilaan ole ollenkaan paha ajatus, jos pesee konehuoneen puolelta. Sähköt ovat kuitenkin samaa Boschin kamaa, joka on yleistä monelle automerkille. Ei siis ole mitenkään erityistä, mutta toki nykyiset väyläsähköt vaativat siihen koulutuksen saaneen korjaajan vian sattuessa, aivan kuten kaikilla merkeillä. Jopa Toyotassa, joka on sekin siirtynyt nykyaikaan, vaikkakin viimeisten joukossa. Naapurin Reiska on parempi pitää poissa näistä nykyajan sähköistä, oli merkki sitten mikä tahansa.

Hoitoon ohjaus

Aivojesi sähköisessä toiminnassa on ollut jo pidemmän aikaa häiriöitä. Olet tainnut kastella aivosi sekä sisäisesti, että ulkoisesti.
Lopeta se viinan kanssa läträäminen ja pistä kypärä päähäsi, kun peset kaljuasi, niin saattaa olla, että tarinointisi taso saa ihan uusia ulottuvuuksia?

ÄLÄ mene

pesemään sitä sitikkaa, lähtee maalit irti eikä se enää pesun jälkeen lähde edes käyntiin. Paras kun pidät sen siellä luolassa vaan (siis sen sitikan ;) niin ei kuraannu eikä tule muitakaan ongelmia. Voit myös hankkia jostain helvetin ison kondomin ja vetää sen päälle (siis sen sitikan ;), suojaa kuralta ja toimii samalla viimasuojana.

Kiitos Einarit ♥

Nyt on City-auto puti puhdas ja superrrr kiiltävä! Sen kyljestä voi vaikka peilata ja kohentaa kampausta. Kiitoksia asiantuntevista vastauksista! Jätän mielikuvituksen ja arvailun varaan, mitä metodia näistä käytin. Mutta jos ihan polttava tarve on tietää, niin laittakaa postia:)

Vielä on yksi pikku murhe - mistä saisin rattiin kauniin, pörröisen ja punaisen päällisen. Olisi mukavampi ajella kylmillä pakkaskeleillä. Ehkä se joulupukki tuo? Moikkaillaanhan taas tien päällä Citroen-kuskit!
No juuri tällaista itsevarmaa Citikkanaista tänne on kaivattukin! Eniten nyt kiinnostaa se miten saat viesteihisi tuon sydämen!

Sydämen teko-ohje ✿

Piirretään hiirellä sydämen muoto ja ajatellaan sydämellisiä ✿

Kiitos vaan naaraskatille rohkaisusta!

aaah mä sain juuri ajatuksen voimalla

♥♥♥♥♥♥♥♥..... ja sehän tässä välillä laulattaa ♫ ♫ ♫ ♫...
ai näin ♥

jos autosi on punainen

voit pestä varovasti punaviinillä ja kuivata virttyneellä viimasuojalla ja lopuksi ota musta baskeri jolla hierot varovasti viiksivahan auton pintaan ja sitten voit päräyttää konjakki pierut päälle
 /   /  /  /  / Uuden auton pesu?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta