AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  /  / APUA NETTIMODEEMIN(?) VALINNASSA

APUA NETTIMODEEMIN(?) VALINNASSA

3 Vastausta 182 Lukukertaa
elikkä meillä on ollut mokkula koko perheen käytössä ja se temppuilee ihan kokoajan.
Ja nyt ajateltais hankkia sellanen modeemi tai joku semmonen mut kukaan perheestä ei tiedä asiasta yhtään mitään. Joten osaisitteko suositella hyvää modeemia HALPAAN hintaan. Sellanen perus surffailuun =)
Tarkoittanet varmaankin ADSL tai kaapeli liittymää ne toimivat nopeemmin ja huomattavasti paremmin kuin mitkään mokulat.

Nykyään puh yhtiöillä on tarjouksia jos liittyy esim 12 kuukaudeksi niin saa ilmaisen avausmaksun sekä modeemin joka riittää peruskäyttöön.

Nopeudeksi riittää meganen tai mikä nyt paikallisella puh yhtiöllä on hitain ja kohtuu hintanen. Mutta kannattaa kuitenkin katsoa paljonko hintaeroa on nopeempaa, monesti esim 24 meganen 24 kuukauden sopimuksella tulee halvemmaksi kuin 1 meganen.

Asuinpaikka vaikuttaa mitkä puh yhtiöt sinne tarjoaa liittymiä.

Jos taasen tarkoitat modeemia joka toimii tuolla mokkulalla, niin eipä se toimintaa juurikaan paranna. Mokkula on tarkoitettu lähinnä matkustelijoille jne... jotka tarvitsevat nettiä muuallakin kuin kotona.
"Nopeudeksi riittää meganen tai mikä nyt paikallisella puh yhtiöllä on hitain ja kohtuu hintanen"

Elätkö keskiajalla?
Noin voi sanoa joskus 10 vuoden päästä kun hitaimmat liittymät on jotain 100Mbps. Tällä hetkellä joku operaattori tarjoaa vielä alle megan liittymiä joilla ei tee mitään, eikä tosin megasellakaan tee mitään.
Liittymän nopeus katsotaan sen mukaan ... (tässä järjestyksessä)
1) kuinka monta käyttäjää/tietokonetta
2) mitä sillä tehdään (surffaillaan, katsotaan elokuvia, ladataan jotain jostain)
3) kuinka paljon on valmis maksamaan
Niin no, aloittajahan on pärjännyt mokkulan nopeudella vain kyllästynyt temppuiluun, joten meganen riittää hyvin perus käyttöön.

Jos meganen on liian hidas niin ainahan nopeutta voi nostaa ilmaiseksi mikäli alueellesi saa nopeempia. Nopeuden hidastaminen taas maksaa usein 30 - 50€.

Kannattaa myös huomioida, että meganen ADSL on nopeempa kuin meganen mokkula. Sillä hitaimmat ADSL liittymiin annetaan hieman extraa joka tasaa linjan häiriöistä jne... johtuvat hidastelut.
 /   /  /  /  / APUA NETTIMODEEMIN(?) VALINNASSA

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta