Miksi etnispizzeriat kannattaa ?

a 5 e /pizza

Koska starttirahaa saa koko ajan (8 kuukauden välein) haettua uudestaan, kun ensin yksi turkinpoika
siirtyy sinne biljardipöydän taakse pelaamaan ja serkku tulee tilalle jne...
Ottakaapa asioista selvää ! Näille etnispizzerioiden pystyttäjille on ihan omat neuvojansa, jotka ei tosiaankaan neuvo suomalaisia samalla konseptilla.

50

1105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...........

      Veronkiertokin naurettavan helppoa.Osta osa aineista marketista etkä tukusta.Raaka-aineet tosin kalliimpia mutta eipä jää mihinkään tositetta ostoksista kun maksat käteisellä.Eräs lähikebabmesta tekee isommat annokset AINA kun maksat in cash€ mutta eipä rahoja näemmä lyödäkään kassaan.

      • ...........

        En kerro.Asia ei kuulu sinulle.


      • sullekin tekemistä

        Kun saat nämä selville, kerropa olimmeko väärässä. Thanks. Ei tarvitse pahoitella, eihän näistä niin puhutakaan ääneen.


      • jokelan laskuoppia

        "Osta osa aineista marketista etkä tukusta.Raaka-aineet tosin kalliimpia mutta eipä jää mihinkään tositetta ostoksista kun maksat käteisellä"

        Kerro minulle miten se yrittäjä pärjää tällä kaavalla??
        Itse yrittäjänä kyllä yritän pitää kaikista hankinnoista tiukasti kuitit tallessa. Katsos kun ne yrityksen hankinnat on verotuksessa vähennyksiä, ei tuloja.


      • mamuna ?
        jokelan laskuoppia kirjoitti:

        "Osta osa aineista marketista etkä tukusta.Raaka-aineet tosin kalliimpia mutta eipä jää mihinkään tositetta ostoksista kun maksat käteisellä"

        Kerro minulle miten se yrittäjä pärjää tällä kaavalla??
        Itse yrittäjänä kyllä yritän pitää kaikista hankinnoista tiukasti kuitit tallessa. Katsos kun ne yrityksen hankinnat on verotuksessa vähennyksiä, ei tuloja.

        Eikö se jo sano jotain että pizzeriaa pyörittää koko suku ja yhtä pizzaa myydään vitosella tai poika kipaisee
        kadun yli hakemaan Liddlistä halpaa colaa tai marketista kurkun ja pari tomaattia ???Eihän tällaiseen "pärjäämiseen" pystykään kuin ne etniset suvut/perheet, joissa starttirahaa haetaan toiselle perheen/suvun jäsenelle kuin marketin hyllyltä kun vanha loppuu.
        Suomalaisessa pizzeriassa, esim. Kotipizzassa, en ole tällaista huomannut. Miksi ?


      • ........
        jokelan laskuoppia kirjoitti:

        "Osta osa aineista marketista etkä tukusta.Raaka-aineet tosin kalliimpia mutta eipä jää mihinkään tositetta ostoksista kun maksat käteisellä"

        Kerro minulle miten se yrittäjä pärjää tällä kaavalla??
        Itse yrittäjänä kyllä yritän pitää kaikista hankinnoista tiukasti kuitit tallessa. Katsos kun ne yrityksen hankinnat on verotuksessa vähennyksiä, ei tuloja.

        Jos tukusta on ostettu esim. 100 kg lihaa mut kassaan ei oo lyöty kuin muutama ruoka-annos niin tottahan verottaja ton huomaa. Siks on parempi ostaa marketista osa niin verottaja ei epäile et miks myyntituloja ei oo.


      • päänsärky
        ........ kirjoitti:

        Jos tukusta on ostettu esim. 100 kg lihaa mut kassaan ei oo lyöty kuin muutama ruoka-annos niin tottahan verottaja ton huomaa. Siks on parempi ostaa marketista osa niin verottaja ei epäile et miks myyntituloja ei oo.

        tyhmälle??? "Jos tukusta on ostettu esim. 100 kg lihaa mut kassaan ei oo lyöty kuin muutama ruoka-annos niin tottahan verottaja ton huomaa. Siks on parempi ostaa marketista osa niin verottaja ei epäile et miks myyntituloja ei oo. " niin että HÄH??? ensinnäkin a. lähimarketista ostaminen on PALJON kalliimpaa kuin tukusta... b. myös tukku liikkeen kuitit voivat hävitä, niin kuin väitätte käyvän... en ymmärrä miten se lähikaupasta ostaminen on millään tavalla "verojen kiertämistä" tai muutenkaan petkuttamista? yrittäjällehän se on kalliimpi vaihtoehto, ja kun kaikki yritykset eivät sijaitse tukkujen lähellä, joten mistä muualtakaan kesken päivän saat lisää raaka-aineita kun sieltä lähi kaupasta??
        uskokaa pois poijat, kalliimaks se yrittäjälle käy jos ostaa "pimeenä" lähikaupasta pari kiloo lihaa, että voi niistä pyöräyttää parit "pimeät" annokset kuin että ostaa tukusta ison määrään kuitilla ja myy jokaisen annoksen kuitilla!

        ja tälle älynjättiläiselle "Eräs lähikebabmesta tekee isommat annokset AINA kun maksat in cash€ mutta eipä rahoja näemmä lyödäkään kassaan. " onko tullut mieleen että ravintola tarvitsee myös KÄTEISTÄ, tuskin pystyt maksukuittia käteisellä maksavalle asiakkaalle tarjota vaihtorahoista, ja kun kaikilla yrittäjillä ei ole aikaa kesken päivän lähteä pankkiin/automaatille nostamaan käteistä.

        on näillä palstalaisilla kyllä kaikki muumit kotona, eivätkä ole eläessään joutunut tekemisiin ravintolan pyörittämisen kanssa kun näin älyttömiä juttuja kirjoittelevat...


      • yrittäjä itsekin
        ........ kirjoitti:

        Jos tukusta on ostettu esim. 100 kg lihaa mut kassaan ei oo lyöty kuin muutama ruoka-annos niin tottahan verottaja ton huomaa. Siks on parempi ostaa marketista osa niin verottaja ei epäile et miks myyntituloja ei oo.

        No katsos kun on kysymys elintarvikkeista, ja elintarvikkeilla on tietty säilyvyys aika. Yrityksellä on verotuksessa sisäänostot-myynnit-varaston arvo ja hävikki. Se pilaantunut elintarvike on sitä hävikkiä. Ja kaikissa elintarvikkeita myyvissä yrityksissä tätä hävikkiä syntyy. Se hävikki ei ole myytyjä pizzoja, ei ole varastossa oleva jauhopussi vaan se on se roskiin heitetty raaka-aines joka käsitellään verotuksessa ihan omalla tavallaan. Ei se verottaja laske että kun yrittäjä osti 100g jauhelihaa niin sen pitäisi myydä tietty määrä pizzoja. Mutta turha kai tätä on tavalliselle kuluttajalle yrittää selittää. Ruetkaa yrittäjiksi niin ymmärrätte, eikä tarvi enää potea kateutta yrittäjiä kohtaan :))


      • *.*.*
        päänsärky kirjoitti:

        tyhmälle??? "Jos tukusta on ostettu esim. 100 kg lihaa mut kassaan ei oo lyöty kuin muutama ruoka-annos niin tottahan verottaja ton huomaa. Siks on parempi ostaa marketista osa niin verottaja ei epäile et miks myyntituloja ei oo. " niin että HÄH??? ensinnäkin a. lähimarketista ostaminen on PALJON kalliimpaa kuin tukusta... b. myös tukku liikkeen kuitit voivat hävitä, niin kuin väitätte käyvän... en ymmärrä miten se lähikaupasta ostaminen on millään tavalla "verojen kiertämistä" tai muutenkaan petkuttamista? yrittäjällehän se on kalliimpi vaihtoehto, ja kun kaikki yritykset eivät sijaitse tukkujen lähellä, joten mistä muualtakaan kesken päivän saat lisää raaka-aineita kun sieltä lähi kaupasta??
        uskokaa pois poijat, kalliimaks se yrittäjälle käy jos ostaa "pimeenä" lähikaupasta pari kiloo lihaa, että voi niistä pyöräyttää parit "pimeät" annokset kuin että ostaa tukusta ison määrään kuitilla ja myy jokaisen annoksen kuitilla!

        ja tälle älynjättiläiselle "Eräs lähikebabmesta tekee isommat annokset AINA kun maksat in cash€ mutta eipä rahoja näemmä lyödäkään kassaan. " onko tullut mieleen että ravintola tarvitsee myös KÄTEISTÄ, tuskin pystyt maksukuittia käteisellä maksavalle asiakkaalle tarjota vaihtorahoista, ja kun kaikilla yrittäjillä ei ole aikaa kesken päivän lähteä pankkiin/automaatille nostamaan käteistä.

        on näillä palstalaisilla kyllä kaikki muumit kotona, eivätkä ole eläessään joutunut tekemisiin ravintolan pyörittämisen kanssa kun näin älyttömiä juttuja kirjoittelevat...

        1. Suurissa marketeissa tarjoukset menee ainakin pikatukkujen hintatason alle joten ei välttämättä halvempaa tukusta ostaa.
        2. Yleensä tukusta tulee kyllä lasku 1 kerta/ kk. Sillon pitäisi koko kuukauden lasku hävittää jos ostot pitää saada näyttämään pienemmiltä.


      • Älyei takomalla tule
        yrittäjä itsekin kirjoitti:

        No katsos kun on kysymys elintarvikkeista, ja elintarvikkeilla on tietty säilyvyys aika. Yrityksellä on verotuksessa sisäänostot-myynnit-varaston arvo ja hävikki. Se pilaantunut elintarvike on sitä hävikkiä. Ja kaikissa elintarvikkeita myyvissä yrityksissä tätä hävikkiä syntyy. Se hävikki ei ole myytyjä pizzoja, ei ole varastossa oleva jauhopussi vaan se on se roskiin heitetty raaka-aines joka käsitellään verotuksessa ihan omalla tavallaan. Ei se verottaja laske että kun yrittäjä osti 100g jauhelihaa niin sen pitäisi myydä tietty määrä pizzoja. Mutta turha kai tätä on tavalliselle kuluttajalle yrittää selittää. Ruetkaa yrittäjiksi niin ymmärrätte, eikä tarvi enää potea kateutta yrittäjiä kohtaan :))

        Turha sinun on yksinkertaisille ihmisille selvittää päivänselvää asiaa. Heidän vaikuttavin kokemuksensa yrittäjyydestä on se että laitetaan Kelan tukihakemus postiin.

        Suomalainen on hel*etin kateellinen ihminen. Aina on joka ainoa pitsapaja veroja kiertävä yritys jossa huijariturkkilaiset pyörittävät silkkaa pahaa bisnestään. Mieleen ei ole tullut että turkkilaiset ovat niin kovia tekemään töitä, että voivat silkalla työnteolla ansaita rahaa. Suomalainen poika itkee kun tuntimäärä menee yli kahdeksan, sitten lähdetään kotiin ja jätetään vaikka hommat levälleen.
        Turkkilainen yrittäjä painaa ensimmäiset pari vuotta yli neljätoista tuntista päivää. Sitten itketään kun se alkaa tienaamaan, ei juo viinaa vaan säästää ryökäle nekin rahat uuteen autoonsa (joka on tietysti veropetoksin hankittu) ja hakee kebabpussin Lidlistä - vaikka ihan omaksi tappiokseen.


      • pko k0p
        *.*.* kirjoitti:

        1. Suurissa marketeissa tarjoukset menee ainakin pikatukkujen hintatason alle joten ei välttämättä halvempaa tukusta ostaa.
        2. Yleensä tukusta tulee kyllä lasku 1 kerta/ kk. Sillon pitäisi koko kuukauden lasku hävittää jos ostot pitää saada näyttämään pienemmiltä.

        ei todellakaan tule laskua vain kerran kuukaudessa,
        laskun havittäminen ei vaikuta ostotietoihin,
        koska kopio laskusta menee verottajan rekisteriin.


    • beobachter

      Suomeen on viime vuosikymmeninä syntynyt uusi tapa tehdä voittoa: veronkierto jota Veronmaksajien keskusliitto kutsuu myös verosuunnitteluksi. Veronkierto on eräs harmaan talouden ilmentymä ja tätä nykyä vakiintunutta eli maan tapa. Kaikki veronkierto on tuomittavaa, joten turhaa on täällä itkeä jonkun etnisen pitzzerian toimintatapoja jos samalla periaatteella rakennetaan ydinvoimaloita ja musiikkitaloja. Mitä isot edellä, sitä pienet perässä.

      Muutenkin on turhaa lietsoa vihaa etnisiä ravintoloita kohtaan, sillä lietsojille ei mikään ole kuitenkaan riittävän hyvä. Jos mekossa on tahra, näkevät vain tahran.

      • virolainen raksalla

        Siellä häärii pimeetä työvoimaa ja harmaa talous kukoistaa. Koska pannaan kuriin ?
        Ostan itsekin pizzani etnisestä, koska se on lähin, mutta seuraan koko valmistusprosessin. Niiden hygieniasta kun voidaan olla montaa eri mieltä.


      • pitsa Julia

        On se sillä lailla oikein itkeä etnoihmisten "yrittämistä," koska he toimivat laittomalla tavalla. Jokaisella pienyrittäjällä oli se sitten ulkomaalainen tai suomalainen pitäisi olla samat lähtökohdat yrittämiseen, lait ja säännökset, velvollisuudet ja oikeudet. Kukaan rehti suomalainen yrittäjä ei kertakaikkiaan pysty myymään pitsaa 5 eurolla kaikkien kustannusten jälkeen. Siksi epätervettä yrittäjyyttä pitää boikotoida!! Tässä lähellä pari kinkkiravintolaa, joissa ei ostosten yhteydessä saa kuittia. Olen lopettanut niissä käymisen. Itse hankin rahani rehellisellä työllä ja palkka ei ole päätä huimaava, niin olen ajatellut, niin etten omalla toiminnalla ainakaan lisää heidän toimintaansa.


      • Kyrpäjoseph Kebab
        pitsa Julia kirjoitti:

        On se sillä lailla oikein itkeä etnoihmisten "yrittämistä," koska he toimivat laittomalla tavalla. Jokaisella pienyrittäjällä oli se sitten ulkomaalainen tai suomalainen pitäisi olla samat lähtökohdat yrittämiseen, lait ja säännökset, velvollisuudet ja oikeudet. Kukaan rehti suomalainen yrittäjä ei kertakaikkiaan pysty myymään pitsaa 5 eurolla kaikkien kustannusten jälkeen. Siksi epätervettä yrittäjyyttä pitää boikotoida!! Tässä lähellä pari kinkkiravintolaa, joissa ei ostosten yhteydessä saa kuittia. Olen lopettanut niissä käymisen. Itse hankin rahani rehellisellä työllä ja palkka ei ole päätä huimaava, niin olen ajatellut, niin etten omalla toiminnalla ainakaan lisää heidän toimintaansa.

        Ne etniset pizzayrittäjät jotka eivät kierrä veroja pesevät rahaa kepapmestoissaan.


    • -------------------

      Tuo tietty voi olla kaltaisellesi persaukiselle tyhjäntoimittajalle isokin raha, mut mulla menee viikossa ruokaan toi. Eipä tuommoisella rahalla vielä pahemmin maksella ravintolan vuokria, saati muuta.

    • vcvxxvcvcvc

      En käy periaatteesta muslimien mestoissa.Kuvottaa ajatuskin ojentaa rahaa terroristin näköisellerauhan uskontoa palvovalle karvakasalle.
      Sen sijaan thai/kiinalais/vietnamravintoloissa tulee piipahdettua useinkin.Silmänruokaa kauniista tarjoilijattarista erinomaisen vatsantäytteen lisäksi.

      • ihan oma asiani !

        Etnisiä pizzerioita on välillä pakko sietää jos muita ei ole, mutta tosi tarkkaan täytyy tsekata se puhtauspuoli.
        Aasialaisiin paikkoihin en edes mene.


    • rtyhujkiloö

      Ovat vuoroon työttömänä. Näin palkkakulut ovat vai noin 1/3 normaalista kun valtio maksaa tulevat eläkkeet ja suurimman osan palkoista. Näissä toveripiireissä tuo onnistuu.

      • ottakaaselvääurpot

        hkissä pizza- tai kebanyritykset eivät ole saaneet starttirahoja vuosikausiin. kotipizza on franchising-yritys joten paikan voi perustaa ihan minkämaalainen vaan. se siitä suomalaisuudesta. missä vaiheessa muuten pizzasta on tullut kotimainen tuote?

        jokainen voi kokeilla yrittämistä, turha mesota kateellisena. veronkiertoa on joka alalla. mitä isommista rahoista on kyse sitä härskimpää on touhu. pienten yksityisyrittäjien veronkierto ovat yksi kärpäsenpaska verrattuna poliitikkojen ja virkamiesten vilppeihin.


      • öl addict
        ottakaaselvääurpot kirjoitti:

        hkissä pizza- tai kebanyritykset eivät ole saaneet starttirahoja vuosikausiin. kotipizza on franchising-yritys joten paikan voi perustaa ihan minkämaalainen vaan. se siitä suomalaisuudesta. missä vaiheessa muuten pizzasta on tullut kotimainen tuote?

        jokainen voi kokeilla yrittämistä, turha mesota kateellisena. veronkiertoa on joka alalla. mitä isommista rahoista on kyse sitä härskimpää on touhu. pienten yksityisyrittäjien veronkierto ovat yksi kärpäsenpaska verrattuna poliitikkojen ja virkamiesten vilppeihin.

        Jos ei saa starttirahaa tai muita tukia miksi helsingin etnokuppiloissa omistaja vaihtuu lähes AINA karvan verran alle 2 vuoden välein?Ja miksi keskiolutkuppilat ovat järjestään intialaisten tai muiden etnojen(ei mustien) pitämiä?


      • 8 kk:n välein
        ottakaaselvääurpot kirjoitti:

        hkissä pizza- tai kebanyritykset eivät ole saaneet starttirahoja vuosikausiin. kotipizza on franchising-yritys joten paikan voi perustaa ihan minkämaalainen vaan. se siitä suomalaisuudesta. missä vaiheessa muuten pizzasta on tullut kotimainen tuote?

        jokainen voi kokeilla yrittämistä, turha mesota kateellisena. veronkiertoa on joka alalla. mitä isommista rahoista on kyse sitä härskimpää on touhu. pienten yksityisyrittäjien veronkierto ovat yksi kärpäsenpaska verrattuna poliitikkojen ja virkamiesten vilppeihin.

        Jos vaihtavat suvussa tai perheessä omistajaa, pizzerian pyörittäjää. Ota nyt ihmeessä selvää asioista !


      • Voi itku
        8 kk:n välein kirjoitti:

        Jos vaihtavat suvussa tai perheessä omistajaa, pizzerian pyörittäjää. Ota nyt ihmeessä selvää asioista !

        Ei saa starttirahaa pizzerian pyörittämiseen jos katsotaan että kyseistä liiketoimintaa on alueella jo riittävästi - mikä tarkoittaa useita paikkakuntia Suomessa. Tutki ensin, hutki sitten.


    • Fast Lane

      Minun ikkunani alla on irakilaisen äijän omistama kebabpizzeria ja se on niin kamala, että minulle ei niin kova nälkä tulekaan, että menisin sinne syömään. Roskikset ovat paikan takapihalla eli minun asunnostani katsottuna meidän taloyhtiön pihalla. Kaikki jätteet ovat roskisten vieressä maassa ja sekasotku on aivan hirveä.

      Kyllä sen äijän kuuluisi yritystoiminnastaan veroja maksaa, mutta ei se maksa. Aiemmin syksyllä, kun vielä ei ollut lunta maassa, äijä oli laittanut kakaralaumansa viemään jätteitä jätesäkissä takapihalle eli siis meidän pihalle. Jätteiden joukossa oli verohallinnon lähettämiä karhukijeitä, jotka äijä oli laittanut jätteiden joukkoon ja joita tuuli sitten riepotteli tuolla pitkin pihaa kaikkien nähtävinä.

      Sen pituinen se.

    • BOIKOTOI PIZZAPASKAA

      Nämä etniset ravintolat toimivat rahanpesun, mutiaisten massamaahanmuuton, terrorismin huumekaupan yms. rikollisuuden pesäkkeinä. Joten, raha "pizzeriayrittäjille" tuleekin muusta kuin räkäpaskan myynnistä!
      Nämä paikat vaihtavat omistajaa tuhkatiheään mutta ei starttiraha ole se pääasia.Uuden omistajan on helpompi saada serkku/veli/kaveri maahan kun hänelle on työpaikka tiedossa.Tuohonkin saanee nykyään jotakin palkkatukea!

      • etnopellen edessä

        Kotipizza on meikäläisen ainoa pizzeria näillä kulmilla jota käytän. Joo, olisi noita etnispellejen pizzerioitakin alta kymmenen, mutta en enää mene. Sensijaan pidän pakkasessa kaupan einespizzaa, jos pizzan nälkä yllättää sellaiseen aikaan, kun Kotipzza on kiinni.


      • ...............
        etnopellen edessä kirjoitti:

        Kotipizza on meikäläisen ainoa pizzeria näillä kulmilla jota käytän. Joo, olisi noita etnispellejen pizzerioitakin alta kymmenen, mutta en enää mene. Sensijaan pidän pakkasessa kaupan einespizzaa, jos pizzan nälkä yllättää sellaiseen aikaan, kun Kotipzza on kiinni.

        "Aamulehden mukaan alle kuuden euron pitsoja myyvissä ravintoloissa on lähes poikkeuksetta jotakin pielessä.
        Kuuden euron pitsoja olisi myytävä 150 päivässä, jotta yhden hengen voimin pyörivä yritys jäisi voitolle edes pari tonnia päivässä.
        Kuuden euron pitsoja olisi myytävä 150 päivässä, jotta yhden hengen voimin pyörivä yritys jäisi voitolle edes pari tonnia päivässä. (RIITTA HEISKANEN)

        Asiantuntijoiden mukaan halpispitserioilla on harvoin puhtaat jauhot pussissa. Jos lätty irtoaa pitseriasta alle 6 euron, jättää yrittäjä todennäköisesti veronsa maksamatta tai säästää jossakin muussa.

        Aamulehden haastatteleman Ravintolakolmion hallituksen puheenjohtajan Heimo Keskisen mukaan pitseria on liki mahdoton saada sellaisilla hinnoilla kannattamaan.

        Kuuden euron pitsoja olisi myytävä 150 päivässä, jotta yhden hengen voimin pyörivä yritys jäisi voitolle edes reilut pari tonnia kuukaudessa. Jos pitsoja myydään vuorokauden aikana vain sata, jää yrittäjä jo reilun tonnin tappiolle tai jättää vaihtoehtoisesti verot maksamatta. Yksi vaihtoehto on säästää raaka-ainekuluissa.

        Asiantuntijat ovatkin huolissaan harmaan talouden kasvusta majoitus- ja ravitsemisalalla. Vaikka verotarkastuksia pystytään tekemään vuodessa vain rajallinen määrä, johtaa joka kolmas verotarkastus alalla rikostutkintaan."


    • Mustafa Nosehair

      "Viranomaiset ratsasivat Pohjois-Karjalan ravintoloita - lukuisia väärinkäytöksiä

      Maanantai 13.12.2010 klo 15.39

      Yhdessä ravintolassa työskenteli ihminen ilman palkkaa.

      Viranomaisten tarkastus paljasti väärinkäytöksiä Pohjois-Karjalassa toimivissa ravintoloissa. Tarkastuksen kohteena oli 23 ravitsemusliikettä.

      Yhdessä ravintolassa työskenteli ihminen ilman palkkaa, minkä vuoksi työnantajaa epäillään työsyrjinnästä.

      Kolmessa ravintolassa työskenteli ilman lupaa kolme ulkomaalaista työntekijää. Tapauksissa työnantajia ja työntekijöitä epäillään ulkomaalaisrikkomuksesta.

      Lisäksi havaittiin useita puutteita työntekijöiden työsuhdeoikeuksissa sekä palo- ja elintarviketurvallisuudessa.

      Tarkastetut ravitsemusliikkeet sijaitsevat Joensuussa, Kontiolahdella, Outokummussa ja Liperissä. Yli puolessa ravintoloista asiat olivat hyvin tai havaittiin vain vähäisiä puutteita.

      Tarkastuksen tekivät Rajavartiolaitos, poliisi, tulli, verottaja, Pelastuslaitos ja ympäristönterveydenhuolto. "

      • ojojoj

        "Viranomaiset ratsasivat Pohjois-Karjalan ravintoloita"

        yep - tarkoittaa myös suomalaisten omistuksessa olevia ravintoloita :)


      • kkjhkhj
        ojojoj kirjoitti:

        "Viranomaiset ratsasivat Pohjois-Karjalan ravintoloita"

        yep - tarkoittaa myös suomalaisten omistuksessa olevia ravintoloita :)

        "Tarkastuksen tekivät Rajavartiolaitos, poliisi, tulli, verottaja, Pelastuslaitos ja ympäristönterveydenhuolto"

        Harvemmin ainakaan suomalaisten ravintoloiden ratsiassa tulli ja rajavartiolaitos on mukana.


      • ´kuefryu
        kkjhkhj kirjoitti:

        "Tarkastuksen tekivät Rajavartiolaitos, poliisi, tulli, verottaja, Pelastuslaitos ja ympäristönterveydenhuolto"

        Harvemmin ainakaan suomalaisten ravintoloiden ratsiassa tulli ja rajavartiolaitos on mukana.

        Kun pitsaa myy kohtuuhinnalla sen menekki nousee mutta jos ylihinnoittelee (kuten Suomessa on perinteisesti ollut tapana) niin menekki laskee. Niin yksinketaista on business kun sen osaa.


    • ...

      tottakai siksi, että sinä ylipainoinen suomalainen urpo luulet, että pizza on perinteinen suomalainen kotiruoka ja mätät sitä hampurilaisten välissä...

    • Bubba-Ville

      Kyse on kulttuurisesta toimintamallista ei rodullisesta. Tarkoitan tällä sitä että järjestäytymättömissä yhteiskunnissa ei ole moraalista tarvetta maksaa veroja. On siis täysin luonnollista, että tietyistä kulttuureista maahan saapuneet elintasosiirtolaiset katsovat oikeudekseen hyväksikäyttää uutta 'isänmaataan' mielin määrin. Tämä hyväksikäyttö synnyttää turhautuneisuutta synteperäisissä isäntämaan kansalaisissa, jotka ovat omaksuneet kotimaansa moraaliset normistot jo lapsena.

      Kristityissä kulttuureissa suhtaudutaan kielteisesti myös esimerkiksi pedofiliaan ja aikuisen miehen penetraatio 9 vuotiaaseen lapseen katsotaan kristityissä maissa pedofiliaksi. Tätä aihetta sivusi Halla aho blogissaan, kommentoidessaan muhammetin penetroitumista 9 vuotiaaseen morsiammeensa (Aisha). Mitä muuten itse luulet, penetroituikohan 54 vuotias muhammet myös 9 vuotiaan Aishansa anaaliin? Pedofilia käsitettä ei edes tunnettu menneinä vuosisatoina joten helppoa se on nykypäivänä tuomita ajat sitten tapahtuneet asiat.Siltikin onhan se aika groteskia aikuinen mies hässii lasta olivat asenteet mitkä olivat.

    • .............

      sen vuoksi mamu on valmis murhaamaan suomalaisia jotta pääsee kannattamattomasta liikeyrityksestä eroon;
      "Pizzerian tulipalon Tampereella marraskuussa sytyttäneet henkilöt olivat poliisin mukaan pyrkineet tuhoamaan pizzerian. Tarkoituksena ei ole ollut ihmisten hengen tai terveyden vaarantaminen.

      Pizzerian palosta levisi savukaasuja rappukäytävään ja yläpuolisiin asuntoihin. Kolme alle 30-vuotiasta aikuista kuoli.

      Rikoksesta epäiltynä vangittiin pizzerian omistaja, tämän veli ja sukulaismies sekä neljäs mieshenkilö. Kaikki neljä ovat edelleen vangittuina.

      Poliisi jatkaa yhä paloon liittyvien yksityiskohtien selvittämistä. Esimerkiksi tekijöiden osuudet tapahtumiin ovat osittain hämärän peitossa.

      IL"

    • 2+4

      http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/107709-salaiset-toimet-julki-nain-pizzapomo-alisti-duunareita

      Porvoolainen pizzerian omistaja on tuomittu kahdeksan kuukauden mittaiseen ehdolliseen vankeuteen työaikarikoksista ja muista rötöksistä, kertoo Edilex.

      Käräjäoikeus katsoi, että omistaja oli järjestänyt turkkilaiset työntekijänsä Suomeen laittomasti väärillä passeilla. Maahan tulleet työntekijät laitettiin töihin pizzeriaan alle lakisääteisen minimin. Työntekijöillä teetettiin ylipitkiä työpäiviä, eikä kunnollista työaikakirjanpitoa ollut.

      Pizzerian omistaja käytti oikeuden mielestä hyväkseen työntekijöidensä tietämättömyyttä ja heidän riippuvuuttaan omistajasta.

      Omistaja tuomittiin kiskonnantapaisesta työsyrjinnästä ja työaikasuojelurikoksesta. Rangaistukseen sisältyy myös seuraamukset laittoman maahantulon järjestämisestä ja väärennysaineiston hallussapidosta. Omistaja menetti rikoshyötynä 7 287 euroa valtiolle.

      Kotietsinnässä poliisi löysi omistajan hallusta väärennettyjä passeja ja noin 67 000 euroa rahaa.

      Käräjäoikeus vapautti omistajan syytteistä, jotka koskivat toista väärennysaineiston hallussapitoa ja perätöntä lausumaa viranomaismenettelyssä.

      • Mia.....

        Itse asiaa tuntevana voin kertoa,että starttirahaa ei saa pizza-ja kebabravintolan perustamiseen.Omistajan vaihdos ei asiaa auta.


      • ewrwrwe
        Mia..... kirjoitti:

        Itse asiaa tuntevana voin kertoa,että starttirahaa ei saa pizza-ja kebabravintolan perustamiseen.Omistajan vaihdos ei asiaa auta.

        Älä valehtele.


      • 15+13
        Mia..... kirjoitti:

        Itse asiaa tuntevana voin kertoa,että starttirahaa ei saa pizza-ja kebabravintolan perustamiseen.Omistajan vaihdos ei asiaa auta.

        Elämää on suurkaupunkien ulkopuolellakin.Jossain helsingissä jossa parhaimmillaan/pahimmillaan pizzerioita kivenheiton päässä toisistaan ei varmastikaan starttirahaa irtoa mutta pienemmissä taajamissa tuen kyllä saa kebabmestaankin oletettaen ylitarjontaa karvarannesapuskasta ei vielä ole.


      • hyvin menee
        Mia..... kirjoitti:

        Itse asiaa tuntevana voin kertoa,että starttirahaa ei saa pizza-ja kebabravintolan perustamiseen.Omistajan vaihdos ei asiaa auta.

        eivätkä ole verovelvollisia.
        Puhumattakaan rahanpesusta....
        Jumalauta, myydään kolme paskapitsaa päivässä ja pitsataksina Lexus 400.


      • ........
        Mia..... kirjoitti:

        Itse asiaa tuntevana voin kertoa,että starttirahaa ei saa pizza-ja kebabravintolan perustamiseen.Omistajan vaihdos ei asiaa auta.

        Missään ei rajata pitzeriaa starttirahan ulkopuolelle mutta kuten joku totesikin niin starttirahaa ei tietenkään tule jos paikkalunnalla on jo ennestään joka kadunkulmassa etninen pitzeria.

        "Starttirahan saamisen edellytyksiä:

        - Hakijalla arvioidaan olevan riittävät valmiudet aiottuun yritystoimintaan.
        - Perustettavalla yrityksellä on edellytykset kannattavaan toimintaan.
        - Yritystoimintaa ei ole aloitettu ennen kuin tuen myöntämisestä on päätetty.
        - Starttirahan saaja ei saa samaan aikaan muuta valtionapua omiin palkkakustannuksiinsa eikä työttömyyspäivärahaa tai työmarkkinatukea.
        - Yritystoiminta ei käynnistyisi ilman myönnettävää starttirahaa.
        - Starttiraha ei vääristä alan kilpailutilannetta.
        - Hakijalla on yrittäjäkokemusta tai yrittäjätoiminnassa tarvittavaa koulutusta. Kuitenkin koulutusta voidaan järjestää myös tukijakson aikana.

        Päätöstä valmistellessaan TE-toimisto voi pyytää ulkopuoliselta asiantuntijalta arviota mm. starttirahan hakijan yrittäjävalmiuksista, yritysidean kannattavuudesta ja alan kilpailutilanteesta.

        Starttirahapäätös tehdään yleensä kahdessa jaksossa. Jakson pituus voi olla enintään
        6 kuukautta. Jos kahden jakson jälkeen arvioidaan olevan edelleen tarvetta toimeentulon turvaamiseen, voidaan starttirahaa myöntää kolmannelle jaksolle, kuitenkin enintään 6 kuukauden ajaksi. Starttirahaa voidaan maksaa näin ollen enintään 18 kuukautta.
        Tuen määrä on ollut vuonna 2009 keskimäärin noin 590 euroa kuukaudessa."


      • !!!!!!!!!!!!

        Aiemmissa vastauksissa mainittiinkin pizzerioiden olevan huumausaineiden välityspaikka/rahanpesula ja tuo 67k tuskin on rehellistä pätäkkää...
        Kannattaa boikotoida rikollisten syöttölöitä!


    • pizzaaaaa

      Ainakin meikäläisen lähipizzeriasta saa pirun hyvää ruokaa. Ja asiakkaitakin näyttää olevan paaaaljon. Ihmekös tuo, jos kannattaa...

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5700
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      212
      1765
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1722
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      93
      1188
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1145
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      876
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      849
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      838
    Aihe